Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prosba o informacje
Mam prosbe do Adnimistratorow!
Otoz, ponizej cytuje tekst, ktory pojawil sie w komentarzach do informacji o festiwalu "Nadzieja" (na stronie glownej Waszej witryny, gdzie komentowac mozna newsy podawane przez Administratorow), nie jest mojego autorstwa. Ktos podpisal sie moimi inicjalami i wstawil moj adres mejlowy (byl to za pewne, choc pewnosci nie mam, Leszek Czajkowski, Kuba Medrzycki lub KN).
Tekst pojawil sie o godzinie 08:57 czasu Polskiego. Tu, gdzie sie aktualnie znajduje, byla wowczas godzina 2:57 w nocy. O tej porze nie moglem tego tekstu napisac - spalem snem sprawiedliwego.
Podano tez stary moj adres mejlowy, ktore wlasciwie juz nie uzywam.
Po trzecie, zarowno na Liscie, jak i na forum pisywalem ostatnio z dwoch komputerow - zaden z nich, jesli Administratorzy beda laskawi to sprawdzic, nie posiada takiego IP, jaki ma za pewne komputer, z ktorego wyslano ponizsza wiadomosc:
"Dodano: 31-07-2005, 08:57
Przemek jeszcze nie wspomniał, że skandalem jest także, że nikt nie wymienł występu Dominiki Swiątek i Leszka Czajkowskiego!!!Pewnie przez ten upał wyleciało mu z głowy...
autor: PK"

Chodzi mi wylacznie o potwierdzenie, ze to nie ja pisalem kursywa podane slowa oraz o to, ze ktos posluzyl sie moim adresem mailowym.

Dzieki z gory
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Potwierdzamy, że wymienionej wiadomości nie napisał Paweł. Nie napisała go także z wymienionych przez niego osób. Osoba, która napisała tę wiadomość używa Chello.
ann napisał(a):która napisała tę wiadomość używa Chello
a co to? :o
ann napisał(a):Potwierdzamy, że wymienionej wiadomości nie napisał Paweł. Nie napisała go także z wymienionych przez niego osób. Osoba, która napisała tę wiadomość używa Chello.
Chyba wszystkie z wymienionych przeze mnie osob (Medrzycki, Nowak, Czajkowski) w dniu powstania falszywej wiadomosci mogly nie korzystac ze swoich komputerow (wyjazd do Kolobrzegu itp). L. Czajkowski jest tu zreszta najmniej podejrzany. Mniejsza o to. Wazna jest odpowiedz na moja prosbe.

Dzieki za potwierdzenie moich slow, Ann!
Petrvs napisał(a):a co to?
Usluga dostepu do internetu
Ty, wypasiony na Ikacu -
olaff22 napisał(a):
Petrvs napisał(a):a co to?
Usluga dostepu do internetu
Konkretnie (o ile pamiętam) net radiowy - co wskazuje na duże miasto :wink:

Pozdrawiam
Zeratul

Edit: Jak widać nie pamiętałem - jednak kablówka - choć to jeszcze bardziej ogranicza zasięg
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Nawet bardzo duże. W Toruniu np. nie ma.
Artur napisał(a):Nawet bardzo duże. W Toruniu np. nie ma.
W Kołobrzegu raczej też nie - KN ma alibi :lol:

Pozdrawiam
Zeratul
Petrvs napisał(a):
ann napisał(a):która napisała tę wiadomość używa Chello
a co to?
Chello to dostęp do netu oferowany przez UPC (ci od telewizji kablowej Wink ), dostępny (na chwilę obecną) tylko w dużych miastach. U mnie od miesiąca Wink
Zeratul napisał(a):W Kołobrzegu raczej też nie - KN ma alibi
L. Czajkowski też Wink
Zeratul napisał(a):Konkretnie (o ile pamiętam) net radiowy - co wskazuje na duże miasto
Niekoniecznie- net radiowy mamy i u nas.

Na marginesie- ja używam modemu Smile - żeby nie było :lol:
in montibus veritas
[W Kołobrzegu raczej też nie - KN ma alibi :lol:

no nie tylko on ma alibi. :wink: a tak poważnie, to uważam, że "zabawa" w podszywanie się pod kogoś jest głupotą. Nawet gdyby miał to być żart, to jednak, niskiego lotu.
Publiczne podejrzenia też nie są do końca w porządku... Nie żebym się czepiał...
in montibus veritas
Tomek napisał(a):Publiczne podejrzenia też nie są do końca w porządku... Nie żebym się czepiał...
Forum jest publiczne, podszywanie bylo publiczne, to jakie ma bvc podejrzenie? Prywatne? Mam na priva napisac do wymienionych trzech Panow i oczekiwac szczerej odpowiedzi? Dajze spokoj, Tomku!

Z tym alibi bym nie przesad - tak na marginesie. Istnieje wiele wyjsc. Ale dajmy juz spokoj. Mnie zalezalo tylko na potwierdzeniu przez Administratorow, ze wpis w komentarzach podpisany PK to nie byly moje slowa.
Ty, wypasiony na Ikacu -
olaff22 napisał(a):Ktos podpisal sie moimi inicjalami i wstawil moj adres mejlowy (byl to za pewne, choc pewnosci nie mam, Leszek Czajkowski, Kuba Medrzycki lub KN).
olaff22 napisał(a):Mam na priva napisac do wymienionych trzech Panow i oczekiwac szczerej odpowiedzi? Dajze spokoj, Tomku!

Z tym alibi bym nie przesad - tak na marginesie. Istnieje wiele wyjsc.
Oczywiście Pawle! To wszak ty się lubujesz w TAKICH rozwiązaniach.
Gdyby zależało ci tylko na potwierdzeniu, że to nie ty - to po jakiego wała sugerowałeś rozwiązania personalne? :-x
Wiesz Pils, po takiej akcji nie zdziwiłyby mnie duuuuużo bardziej emocjonalne reakcje Pawła, naprawdę. Pytanie warte postawienia - jeśli w ogóle jakiekolwiek - to raczej kto i 'po jakiego wała' kręci takie numery - ale to w zasadzie nie nasza sprawa.

[ Dodano: 2005-08-02, 10:47 ]
Ale serio - denerwują domysły Pawła, ale to, ze ktoś podrzuca taką uroczą fałszywkę - nie :?: :-o
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Pawle - wydaje mi się, że trzem wymienionym panom nalezy się coś od Ciebie...
misiek-st napisał(a):Ale serio - denerwują domysły Pawła, ale to, ze ktoś podrzuca taką uroczą fałszywkę - nie
Fałszywka jest ewidentnie chamstwem. Natomiast rzucanie podejrzeń- szczególnie na podstawie własnych tylko domysłów- w porządku jednak też nie jest. Mimo wszystko sugerowałbym najpierw próbować rozmawiać z "podejrzanymi" prywatnie...
in montibus veritas
ann napisał(a):wydaje mi się, że trzem wymienionym panom nalezy się coś od Ciebie...
Napisalem, ze to najprawdopodobniej oni! Nie stwierdzilem kategorycznie, ze oni! Napisalem o swoich podejrzeniach. I tyle! A do podejrzen mam podstawy, zwlaszcza jesli chodzi o podszywanie sie. Wszak jeden z nich juz sie kiedys pod KN podszywal - pamietasz, Ann? (Pils na pewno nie pamieta)
Ty, wypasiony na Ikacu -
No tak, najprawdopodobniej... Czyli właściwie nie powinni czuć, że ich to dotyczy... W końcu nie było kategorycznie...
in montibus veritas
Mimo to, przeprosiny się należą.
misiek-st napisał(a):Pytanie warte postawienia - jeśli w ogóle jakiekolwiek - to raczej kto i 'po jakiego wała' kręci takie numery - ale to w zasadzie nie nasza sprawa.
Miśku, a mi się wydaje, że to jednak jest nasza sprawa. W sprawach szczerości i uczciwości jestem dość zasadniczy. Fałszywka jest podłym k...wem, ale pisanie oskarżeń, a potem "takie kwiatki" to nie? Gdyby chodziło tylko o sprostowanie byłbym całkowicie po stronie PK, a tak to mamy DWA przypadki godne potępienia. Z tym że w jednym nie wiadomo (na razie) kto, a w drugim mamy całkowitą pewność (choć Paweł nie widzi swojej winy) kto jest winny.
Olaff22 napisał(a):Napisalem, ze to najprawdopodobniej oni! Nie stwierdzilem kategorycznie, ze oni! Napisalem o swoich podejrzeniach. I tyle!
Pawle za pewne, choć pewności nie mam... Przedstawię historię alternatywną.
Za pewne, choć pewności nie mam PK poprosił kogoś ze swoich znajomych (dla zatajenia współudziału - za pewne, choć pewności nie mam) o wysłanie takiego komentarza do info o festiwalu "Nadzieja" dając mu (za pewne, choć pewności nie mam) hasło do starego konta pocztowego. "(...)Tekst pojawil sie o godzinie 08:57 czasu Polskiego. Tu, gdzie sie aktualnie znajduje, byla wowczas godzina 2:57 w nocy(...)". Za pewne, choć pewności nie mam resztę można poczytać na forum.
Olaff22 napisał(a):O tej porze nie moglem tego tekstu napisac - spalem snem sprawiedliwego.
Nooo cuż. Za pewne, choć pewności nie mam - bo czy ktoś był przy łóżku i może to potwierdzić (najlepiej trzy niezależne źródła).
Olaff22 napisał(a):(Pils na pewno nie pamieta)
I trzymajmy się tej wersji.
W gronie administratorsko-moderatorskim zdecydowaliśmy się dać Olaffowi 3. ostrzeżenie...
Sorki Admini, może głupie pytanie i nie moja sprawa, ale co oznacza to owo "trzecie ostrzeżenie"?
Coma napisał(a):Sorki Admini, może głupie pytanie i nie moja sprawa, ale co oznacza to owo "trzecie ostrzeżenie"?
Co prawda nie jestem adminem, ale z racji chwilowego braku reakcji z ich strony pozwolę sobie odpowiedzieć.
Otóż, jak już zapewne zauważyłeś, ostrzeżenia to swoiste "punkty karne" przyznawane za łamanie regulaminu forum lub zachowanie niezgodne z normami powiedzmy etycznymi.
Dokładniejsze informacje o ostrzeżeniach użytkownika możesz uzyskać klikając na link z liczbą (pod awatarkiem).
Akurat trzecie ostrzeżenie jest o tyle istotne, że na 2 ostrzeżenia został wyznaczony limit, którego przekroczenie powoduje zablokowanie możliwości pisania postów przez użytkownika (jak na razie - bezterminowe). Reasumując: trzecie ostrzeżenie pozbawia Olaffa możliwości pisania postów na forum (przynajmniej pod tym loginem) Sad

Pozdrawiam
Zeratul
bardzo dziękuję Zeratul za odpowiedź.Pozdr.
a to lipa z tymi ostrzeżeniami.znaczy lipa trzeba uważąc i trzymać nerwy na wodzy Smile
trzeba się strarac żeby nie podpaść.

pozdro
radziu_88 napisał(a):a to lipa z tymi ostrzeżeniami.znaczy lipa trzeba uważąc i trzymać nerwy na wodzySmile
trzeba się strarac żeby nie podpaść.
Jeśli prześledzisz "historię ostrzeżeń" (np. tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/warnings.php">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/warnings.php</a><!-- m -->) zobaczysz, że ostrzeżeń (zwłaszcza kolejnych) nie dostaje się z byle powodu. Trzeba się naprawdę "wysilić", żeby dostać ostrzeżenie. Porównaj liczbę ostrzeżonych do liczby użytkowników forum.
BTW jeśli chcesz się dowiedzieć jak najłatwiej dostać ostrzeżenie prześledź posty dudy alias Mayans (alias prawdopodobnie Mediumcoeli). Choć raczej trudno Ci będzie wznieść się na taki poziom abstrakcji :twisted:

Pozdrawiam
Zeratul
no bez kitu trudno bedzię.Aż taki abstrakcyjny nie jestem :lol:

pozdro
Co wy chcecie od tego chłopaka, który mi udowadniał to ze fale tsunami mają związek z badaniami Einstein'a oraz rozszerzaniem się wszechświata. Co więcej strzeżcie się bo są to zjawiska cykliczne. Wink

Pozdrawiam.
Filip P. napisał(a):Co wy chcecie od tego chłopaka, który mi udowadniał to ze fale tsunami mają związek z badaniami Einstein'a oraz rozszerzaniem się wszechświata. Co więcej strzeżcie się bo są to zjawiska cykliczne. Wink

Pozdrawiam.
Hehe Filip dzięki za ostrzeżenie,na pewno bedę się strzegł :lol:

pozdro
Filip P. napisał(a):Co wy chcecie od tego chłopaka, który mi udowadniał to ze fale tsunami mają związek z badaniami Einstein'a oraz rozszerzaniem się wszechświata
a choćby to, że nigdy nie napisał nic związanego z tematem forum :rotfl: