Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacje
W związku z rozpoczęciem długo oczekiwanego przez pewnie zdecydowaną większość członków forum, okresu wakacyjnego, pozwoliłem sobie założyć nowy temat w którym można będzie informować pozostałych forumowiczów o swoich planach wakacyjnych, wyjazdach i powrotach, co być może ułatwi spotkanie się gdzieś na wakacyjnym szlaku, czy przekazanie innych wakacyjnych informacji. Piszcie zatem, kto i gdzie się wybiera, kiedy wraca itd. Pozdrawiam wszystkich Smile .
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Moze ktos bedzie jechal w rudawy janowickie w dniach 20-23.07?? bo ja tam jade z grupka kaczmarofili i bedzie wesolo Smile poza tym rudawy sa piekne Smile

A i na forum nie bedzie mnei od przyszlej soboty przez dwa tygodnie Smile odpoczniecie sobie Big Grin

pzdr
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Witam
Ja wakacje dopiero we wrześniu...bądę unikać wyborów Wink
Wrześnień. Wyruszany 18-tego na Mazury popływać przez 2 tygodnie łódeczką a wyruszamy z Pisza...Piszu...no nigdy nie wiem :oops:

A jak już jesteśmy przy tym temacie, to może ktoś jest zainteresowany dołączeniem do nas na tę "wyprawę", bo jakoś tak się porobiło, ze dysponujemy 3-4 miejscami wolnymi na łódce. Zainteresowanych prosze na priv.

Pozdrawiam.
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
mmmm łódki...ja mialem plynac na rejs do Brestu ale niestety nie wyszlo z powodow osobistych ;( kurde, poplynalbym sobie na mazury ale szkola Sad
za Tobą ja,
A o Kłobrzeg nie zahaczacie czasami pod koniec lipca? :wink:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
fizolu gdybyś się jednak zdecydował to daj znać

no ja o Kołobrzeg mam jak najbardziej plan zahaczyć...i jeśli wszystko będzie po mojej myśli to się pojawiam Smile
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
noo... ja w poniedzialek wyjezdzam w góry :!: nikt nie wybiera się na Pilsko bądź na Babią od 4 do 8 lipca :?:
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
A może ktoś będzie z Zakopanem (lub w okolicy) od 23 do 29 lipca :> ???
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
jak plany to plany Wink

14-18 (lub 19) lipca - Złoty Potok Smile
po 20 lipca Warszawa przez jakiś tydzień
potem 29 - 31 lipca Kołobrzeg

w sierpniu (na razie daty nieznane Big Grin ) - Lidzbark Warmiński, może Praga (a jak nie Praga to Zakopane :] ) i pewnie Toruń Wink
Kołobrzeg niestety nie, choć to ledwo 40 km :/

16-31 lipca - Męcikał k. Chojnic. Będę pomagał koleżance na obozie harcerskim.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Hurra, wakacje, extra!!!!! Wreszcie mam praktyki!!!! Nie mogłem się doczekać, zawsze chcałem mieć praktyki w lipcu!

Życzę wszystkim wwakacji bez praktyk i kampanii wrześniowej :lol:
in montibus veritas
lipiec-podroz w czasie: bliski wschod grecja rzym Smile sierpien bieszczady i domyslny beskid niski (1-15.VIII) a pozniej madryt i barcelona (18-31.VIII), a pozniej SESJA Smile stane na glowie zeby zahaczyc o kolobrzeg-nie wiecie czy jest jakis pociag stamtad w bieszczady?
pozdrawiam
Fizol a gdzie w Rudawach?
Tomek napisał(a):zawsze chcałem mieć praktyki w lipcu!
hehe ja mam praktyki ale we wrześniu i w październiku :lol:
k. napisał(a):stane na glowie zeby zahaczyc o kolobrzeg-nie wiecie czy jest jakis pociag stamtad w bieszczady?
oni powinni wiedzieć Wink
ann napisał(a):hehe ja mam praktyki ale we wrześniu i w październiku
No, nie wiem co gorsze... Zależy, gdzie w góry jedziesz Smile
in montibus veritas
tomekzemleduch napisał(a):Fizol a gdzie w Rudawach?
Docelowo po wieczor w "Szwajcarce" Smile
za Tobą ja,
Tomek napisał(a):Zależy, gdzie w góry jedziesz
nie jadę w góry Tongue
To lepiej we wrześniu- praktyki nie zając, jeszcze się nie zdarzyło, żeby komuś uciekły Smile
in montibus veritas
Ja bym tam wolała październik - listopad Wink
Zresztą - praktyk w szkole nie da się zrobić w lipcu ani w sierpniu Big Grin
fizol napisał(a):
tomekzemleduch napisał(a):Fizol a gdzie w Rudawach?
Docelowo po wieczor w "Szwajcarce" Smile
Byłem tam kiedyś Big Grin
Co prawda przejazdem, a właściwie przechodem ( :wink: ), ale też się liczy :wink:

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
ann napisał(a):Zresztą - praktyk w szkole nie da się zrobić w lipcu ani w sierpniu
Może się nie da, ale za to jaki spokój!
in montibus veritas
fizol napisał(a):Docelowo po wieczor w "Szwajcarce"
No proszę! Być może mijaliśmy się kiedyś na szlakach w Rudawach. Jednak ja byłem częstszym gościem w "Czartaku", zwłaszcza w zimie. Tak czy owak - okolice to przepiękne. :roll:
Simon napisał(a):Tak czy owak - okolice to przepiękne.
No fakt, Rudawy sa przepiekne...zwlaszcza jesienia i poznym latem...

"Ja zawsze gdy jest jakis ruch w narodzie
Wyjezdzam w..."

RUDAWY Big Grin
za Tobą ja,
Odpoczywam i odpoczywam... Wakacje mi się zaczęły w poniedziałek, w ten poniedziałek jade na mazurki powędkować. Potem gdzies pod namiot w ładne okolice Stalowej Woli. Następnie Grzybowo koło Kołobrzega, niestety 10 sierpnia Sad wracam 25-27. Tyle czasu bez neta, jak ja to przeżyje Wink
Filip P. napisał(a):ładne okolice Stalowej Woli
Hmmm... to moje rejony. Tylko powiedz mi, które okolice uznajesz za ładne? Bo w tych rejonach o takie raczej ciężko Wink
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Hmm... Ja tylko z opowieści wiem że ładne Wink tak dokładnie to Zaklików. Pierwszy raz tam będę, ze strony internetowej wynikało ze jest tam nie brzydko Wink (sprawdze to)
Filip P. napisał(a):Ja tylko z opowieści wiem że ładne tak dokładnie to Zaklików.
Aha. To akurat w tym przypadku opowieści nie mijają się z prawdą. Fajny zakątek Smile Miłego wypoczynku Smile
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
ejjj, bedzie ktos moze w Karpaczu w dniach od poniedzalku do srodu w tym tygodniu co teraz bedzie??
za Tobą ja,
Szaman, dzięki ocenie i napisze jak tam w Twoich okolicach.. Wink
Życze udanego wypoczynku. Ja jutro ruszam stopem pod Przemyśl, a następnie stopem do Hrubieszowa