Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
W związku z rozpoczęciem długo oczekiwanego przez pewnie zdecydowaną większość członków forum, okresu wakacyjnego, pozwoliłem sobie założyć nowy temat w którym można będzie informować pozostałych forumowiczów o swoich planach wakacyjnych, wyjazdach i powrotach, co być może ułatwi spotkanie się gdzieś na wakacyjnym szlaku, czy przekazanie innych wakacyjnych informacji. Piszcie zatem, kto i gdzie się wybiera, kiedy wraca itd. Pozdrawiam wszystkich .
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Moze ktos bedzie jechal w rudawy janowickie w dniach 20-23.07?? bo ja tam jade z grupka kaczmarofili i bedzie wesolo poza tym rudawy sa piekne
A i na forum nie bedzie mnei od przyszlej soboty przez dwa tygodnie odpoczniecie sobie
pzdr
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Witam
Ja wakacje dopiero we wrześniu...bądę unikać wyborów
Wrześnień. Wyruszany 18-tego na Mazury popływać przez 2 tygodnie łódeczką a wyruszamy z Pisza...Piszu...no nigdy nie wiem :oops:
A jak już jesteśmy przy tym temacie, to może ktoś jest zainteresowany dołączeniem do nas na tę "wyprawę", bo jakoś tak się porobiło, ze dysponujemy 3-4 miejscami wolnymi na łódce. Zainteresowanych prosze na priv.
Pozdrawiam.
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
Reputacja:
0
mmmm łódki...ja mialem plynac na rejs do Brestu ale niestety nie wyszlo z powodow osobistych ;( kurde, poplynalbym sobie na mazury ale szkola
za Tobą ja,
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
A o Kłobrzeg nie zahaczacie czasami pod koniec lipca? :wink:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
fizolu gdybyś się jednak zdecydował to daj znać
no ja o Kołobrzeg mam jak najbardziej plan zahaczyć...i jeśli wszystko będzie po mojej myśli to się pojawiam
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
Liczba postów: 815
Liczba wątków: 97
Reputacja:
0
noo... ja w poniedzialek wyjezdzam w góry :!: nikt nie wybiera się na Pilsko bądź na Babią od 4 do 8 lipca :?:
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie
poeta milczy...
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
A może ktoś będzie z Zakopanem (lub w okolicy) od 23 do 29 lipca :> ???
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
jak plany to plany
14-18 (lub 19) lipca - Złoty Potok
po 20 lipca Warszawa przez jakiś tydzień
potem 29 - 31 lipca Kołobrzeg
w sierpniu (na razie daty nieznane ) - Lidzbark Warmiński, może Praga (a jak nie Praga to Zakopane :] ) i pewnie Toruń
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Kołobrzeg niestety nie, choć to ledwo 40 km :/
16-31 lipca - Męcikał k. Chojnic. Będę pomagał koleżance na obozie harcerskim.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Liczba postów: 677
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Hurra, wakacje, extra!!!!! Wreszcie mam praktyki!!!! Nie mogłem się doczekać, zawsze chcałem mieć praktyki w lipcu!
Życzę wszystkim wwakacji bez praktyk i kampanii wrześniowej :lol:
in montibus veritas
Liczba postów: 663
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
lipiec-podroz w czasie: bliski wschod grecja rzym sierpien bieszczady i domyslny beskid niski (1-15.VIII) a pozniej madryt i barcelona (18-31.VIII), a pozniej SESJA stane na glowie zeby zahaczyc o kolobrzeg-nie wiecie czy jest jakis pociag stamtad w bieszczady?
pozdrawiam
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Fizol a gdzie w Rudawach?
Reputacja:
0
Tomek napisał(a):zawsze chcałem mieć praktyki w lipcu! hehe ja mam praktyki ale we wrześniu i w październiku :lol:
k. napisał(a):stane na glowie zeby zahaczyc o kolobrzeg-nie wiecie czy jest jakis pociag stamtad w bieszczady? oni powinni wiedzieć
Reputacja:
0
ann napisał(a):hehe ja mam praktyki ale we wrześniu i w październiku No, nie wiem co gorsze... Zależy, gdzie w góry jedziesz
in montibus veritas
Reputacja:
0
tomekzemleduch napisał(a):Fizol a gdzie w Rudawach? Docelowo po wieczor w "Szwajcarce"
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Tomek napisał(a):Zależy, gdzie w góry jedziesz nie jadę w góry
Reputacja:
0
To lepiej we wrześniu- praktyki nie zając, jeszcze się nie zdarzyło, żeby komuś uciekły
in montibus veritas
Reputacja:
0
Ja bym tam wolała październik - listopad
Zresztą - praktyk w szkole nie da się zrobić w lipcu ani w sierpniu
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
fizol napisał(a):tomekzemleduch napisał(a):Fizol a gdzie w Rudawach? Docelowo po wieczor w "Szwajcarce" Byłem tam kiedyś
Co prawda przejazdem, a właściwie przechodem ( :wink: ), ale też się liczy :wink:
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
ann napisał(a):Zresztą - praktyk w szkole nie da się zrobić w lipcu ani w sierpniu Może się nie da, ale za to jaki spokój!
in montibus veritas
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
fizol napisał(a):Docelowo po wieczor w "Szwajcarce" No proszę! Być może mijaliśmy się kiedyś na szlakach w Rudawach. Jednak ja byłem częstszym gościem w "Czartaku", zwłaszcza w zimie. Tak czy owak - okolice to przepiękne. :roll:
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Tak czy owak - okolice to przepiękne. No fakt, Rudawy sa przepiekne...zwlaszcza jesienia i poznym latem...
"Ja zawsze gdy jest jakis ruch w narodzie
Wyjezdzam w..."
RUDAWY
za Tobą ja,
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Odpoczywam i odpoczywam... Wakacje mi się zaczęły w poniedziałek, w ten poniedziałek jade na mazurki powędkować. Potem gdzies pod namiot w ładne okolice Stalowej Woli. Następnie Grzybowo koło Kołobrzega, niestety 10 sierpnia wracam 25-27. Tyle czasu bez neta, jak ja to przeżyje
Liczba postów: 388
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):ładne okolice Stalowej Woli Hmmm... to moje rejony. Tylko powiedz mi, które okolice uznajesz za ładne? Bo w tych rejonach o takie raczej ciężko
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Reputacja:
0
Hmm... Ja tylko z opowieści wiem że ładne tak dokładnie to Zaklików. Pierwszy raz tam będę, ze strony internetowej wynikało ze jest tam nie brzydko (sprawdze to)
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Ja tylko z opowieści wiem że ładne tak dokładnie to Zaklików. Aha. To akurat w tym przypadku opowieści nie mijają się z prawdą. Fajny zakątek Miłego wypoczynku
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Reputacja:
0
ejjj, bedzie ktos moze w Karpaczu w dniach od poniedzalku do srodu w tym tygodniu co teraz bedzie??
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Szaman, dzięki ocenie i napisze jak tam w Twoich okolicach..
Reputacja:
0
Życze udanego wypoczynku. Ja jutro ruszam stopem pod Przemyśl, a następnie stopem do Hrubieszowa
|