Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wakacje
fizol napisał(a):ejjj, bedzie ktos moze w Karpaczu w dniach od poniedzalku do srodu w tym tygodniu co teraz bedzie??
Ja będę w nieco innych górach Big Grin
Minęliśmy się o jakieś 2 lata :wink:

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Witam ! Ja właściwie to już dzisiaj z rana wyruszam nad morze na 10 dni (bez forum, internetu chlip Wink ) potem szybkie przepakowanie i na (ł)obóz harcerski Wink . Zatem jeśli pójdzie źle i nie znajdę odpowiednio dużo czasu przeczytamy się w okolicach 16 sierpnia Smile . Dlatego też życze wszystkim Forumowiczom udanych wakacji i żegnam się z Wami na czas jakiś (bliżej określony Wink ) . Pozdrawiam Big Grin .
Szykuje się niespodziewanie wyjazd na "Nadzieję" Wink
Szybka spontaniczna akcja i na 90% będę... mniejsza z tym ze nie mam jak wrócić.. Tongue
Mam pytanie czy ktos zna moze jakis sprawdzony (najlepiej jeszcze tani) czarter jachtow na mazurach (chociaz niekoniecznie Smile )
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
fizol`u sprawdzony owszem, ale czy tani to już musisz sam ocenić. Dzisiaj już nie mam zabardzo czasu, ale jutro na priv mogę Ci podesłać kilka namiarów.

[ Dodano: 2005-07-12, 17:18 ]
Fizolu napisz czy dstałeś tę wiadomość na priv, tylko najlepiej napisz tu, bo ściśletajność mojej firmy mnie wyprowadza ze stanu błogiego spokoju i opanowania...
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
hehe, tak dostalem i serdecznie dziekuje Smile dalbym ci "pomogla" ale nie moj temat :/
jeszcze raz sercdecznie dziekuje i pozdrawiam Smile

PS: moze bede w kolobrzegu Smile Smile Smile Smile Smile Smile
za Tobą ja,
Coś trzeba wymyśleć żeby się można było łatwo odnaleźć w Kołobrzegu...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Jeśli kogoś to interesuje to ja zdaje się będę od rana 29... Wink
Mozliwe ze ja bede w Kołobrzegu przez caly (prawie) poprzedajacy impreze tydzien Smile wiec jak cos to jestem do dyspozycji Smile
Przemek napisał(a):Coś trzeba wymyśleć żeby się można było łatwo odnaleźć w Kołobrzegu...
w zyciu nie bylem wiec nic nie pomoge Sad
za Tobą ja,
Przemku, co za problem?
Pod sceną najlepiej Smile
Że pod sceną to oczywiste, ale mimo wszystko jeszcze coś by się przydało by się rozpoznać. Ja jakby co, będę miał w ręku aparat cyfrowy Olympus C-740 z osłoną przeciwsłoneczną na tulei Smile
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemku - najprościej jak się da Wink
Jak zobaczycie pod sceną jakieś duże zgroamadzenie to pewnie ludzie z forum (listy), więc można śmiało podchodzić Wink
ann napisał(a):Jak zobaczycie pod sceną jakieś duże zgroamadzenie to pewnie ludzie z forum (listy)
moze i glupie pytanie ale jak oni sie wczesniej zbiora?? Smile
za Tobą ja,
pewnie spotkają się o wyznaczonej godzinie Wink
fizol napisał(a):moze i glupie pytanie ale jak oni sie wczesniej zbiora??
Nie ma się o co martwić. Część się zna z realu już Wink więc się poznają Smile Zresztą - rok temu nas lodbrok bodajże tak znalazł Big Grin

Po 16 to pewnie już będzie grupka, więc nie masz sie co martwić. Chyba, że wiesz, o której przyjedziesz (i czym) to możemy Cię odebrać Big Grin
A keidy bedzie wiadomo o jakiejs zbiorce??

mnie bedzie latwo poznac - taki calkiem zarosniety Smile
za Tobą ja,
zbiórka jest pod sceną Wink tak przynajmniej było rok temu i wypaliło Wink
podejrzewam, że po 16 spokojnie możesz rozglądać się za grupką forowiczów Wink
dobrze by było, żeby każdy podał orientacyjnie o której będzie Smile
Rok temu nie mogło nie wypalić, bo spotykały się osoby znające siędoskonale z wielu wcześniejszych spotkań. Teraz będzie sporo osób które się nie znają z reala. Warto by jakoś się kontaktować na miejscu. Może by tak telefony, sms ...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Arta i Ann wszyscy znają ze zdjęć w profilach. Skoro oni będą na pewno, to gromadźcie się wokół nich Smile .
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
ann napisał(a):Chyba, że wiesz, o której przyjedziesz (i czym) to możemy Cię odebrać
ja najprawdopodobiej bede czekal jeszcze dlugo przed koncertem Smile gdzies sie bede tam pod scena szlajal, czy moze jakies inne miejsce dla "wczesniakow"?? Smile
za Tobą ja,
ja pewnie będę z latawcem Smile
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
lodbrok napisał(a):Arta i Ann wszyscy znają ze zdjęć w profilach. Skoro oni będą na pewno, to gromadźcie się wokół nich
Z tym, że my w Kołobrzegu będziemy dopiero ok. 13.30, więc pod sceną najwcześniej po 15 Wink
Jeśli chodzi o mnie, to w Kołobrzegu będę od 24 lipca. Wcześniej będę w Gdańsku (17-24), a w sierpniu w Wiśle, w Wiedniu i - jeśli będzie ładna pogoda - w Zakopanem.
Gdyby ktoś chciał się zobaczyć i pogadać, to służę swoją osobą (proszę pisać na priv, ale przez e-mail).

KN.

PS Do Ann i Arura: W Warszawie będziecie dokładnie wtedy, kiedy mnie tu nie będzie. Bardzo żałuję. Za to zobaczymy się w Kołobrzegu. Pozdrawiam.
To moze dla tych ktorzy beda najprawdopodobniej wczesniej (wczesniej znaczy "dzien wczesniej" a nie godzine przed koncertem Smile ) zrobimy jeszcze pre-spotkanie tam w kolobrzegu??ilu by bylo chetnych??
za Tobą ja,
Ja już mówiłem jestem w kołobrzegu cały dzień 29 bodaj od 8 rano Wink Zresztą jeszcze się skontaktujemy Wink
W dniach 23 - 31.07 będę w Kazimierzu Dolnym.
Czy mam szansę spotkać kogoś Forumowiczów/Listowiczów?
Pozdrawiam wszystkich życząc miłych i udanych wakacji.
,,...pierwszy bratu skoczę do gardła,
gdy zawyje: nie wilki już my..."
Witam.

pozwole sobie wystosować malutki apel tudzież propozycje ( bo coś mi nudą wieje już Tongue )

Jeżeli jest ktoś lub będzie w okolicach dziś-20lipca w Gdańsku i ma ochotę gdzieś wypaść pogadać przy piwku lub kawce niech wali jak w dym na priv Smile

Pozdr.

PP
Wenn ist das Nunstuk git und Slotermeyer?
Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwald gersput!
Okuninka- czy ktos wybiera sie tam w sierpniu ? polecam przepiekne Jezioro Białe chociaż w sezonie troszke przepełnione
A moze ktos jedzie tereaz (od tej soboty do przyszlej) na mazury??

pzdr
Piotrek
za Tobą ja,
A gdzie konkretnie na Mazury? :wink: