Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje miniaturki
Jako że niedawno w jakiejś rozmowie dot. gitary padła propozycja, by podzielić się z innymi swoimi nagraniami - czynię to. Wyewoluowała również myśl, by w przypadku nagrań zakładać takie same tematy, jak te, które są zakładane przy publikacji wierszy. Moje nagrania znajdują się na serwerze:

ftp.members.lycos.co.uk
login:fizol71
haslo: kaczmarski
pojemnosc:50Mb
(udostępnił: fizol)

Uprzedzam, iż nie są to nagrania twórczości Jacka Kaczmarskiego. Jak na razie takowych nie poczyniłem. Są to moje interpretacje utworów na gitarę klasyczną. Troszkę jazziku, bardzo lekkie. Nagrania nie są najlepszej jakości (nagrywane na szybko przez kiepski mikrofon, a umiem tylko wytłumić szum Tongue). Czekam jednak na Wasze opinie i mam nadzieję, że będzie to dla Was coś nowego, oderwanie od twórczości JK.

PS. Przy ściąganiu może być przydatny jakiś program to przeglądania FTP. Serwer średnio chodzi Smile

..::Zdravim::..
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Odpowiedz
MAsz racje, serwer srednio chodzi, ale nie narzekajmy, dopiro zaczynamy z Filipem Big Grin

A co do twoich miniaturek, to mimo iz nie znam sie szczegolnie na takiej muzyce, to podobaja mi sie Big Grin i dla mnie nie sa "odskocznia" bo takiego lekkiego jazziku od czasu do czasu slucham Smile

jak masz cos jeszcze to dawaj Smile mi sie podoba Smile
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Odpowiedz
Mi się podoba, ale wiesz z racji że wczoraj słuchałem Mozarta to wiele do mnie dziś nie dochodzi Smile Ale muzyka jest przednia, lubie takie klimaty.
Odpowiedz
A ja bym taka uwage zwrocil, ze niezaleznie co tu napiszemy w tym temacie, to to nie jest poezja Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Odpowiedz
Ano właśnie. Ostatnio byłem na wakacjach i dopiero teraz zauważyłem, że temat nie tam, gdzie być powinień Tongue Moja culpa. Proszę o przeniesienie go, jeśli to możliwe, do działu muzyka.

..::Zdravim::..
Tarko
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Odpowiedz