06-26-2005, 02:34 PM
Jako że niedawno w jakiejś rozmowie dot. gitary padła propozycja, by podzielić się z innymi swoimi nagraniami - czynię to. Wyewoluowała również myśl, by w przypadku nagrań zakładać takie same tematy, jak te, które są zakładane przy publikacji wierszy. Moje nagrania znajdują się na serwerze:
ftp.members.lycos.co.uk
login:fizol71
haslo: kaczmarski
pojemnosc:50Mb
(udostępnił: fizol)
Uprzedzam, iż nie są to nagrania twórczości Jacka Kaczmarskiego. Jak na razie takowych nie poczyniłem. Są to moje interpretacje utworów na gitarę klasyczną. Troszkę jazziku, bardzo lekkie. Nagrania nie są najlepszej jakości (nagrywane na szybko przez kiepski mikrofon, a umiem tylko wytłumić szum ). Czekam jednak na Wasze opinie i mam nadzieję, że będzie to dla Was coś nowego, oderwanie od twórczości JK.
PS. Przy ściąganiu może być przydatny jakiś program to przeglądania FTP. Serwer średnio chodzi
..::Zdravim::..
ftp.members.lycos.co.uk
login:fizol71
haslo: kaczmarski
pojemnosc:50Mb
(udostępnił: fizol)
Uprzedzam, iż nie są to nagrania twórczości Jacka Kaczmarskiego. Jak na razie takowych nie poczyniłem. Są to moje interpretacje utworów na gitarę klasyczną. Troszkę jazziku, bardzo lekkie. Nagrania nie są najlepszej jakości (nagrywane na szybko przez kiepski mikrofon, a umiem tylko wytłumić szum ). Czekam jednak na Wasze opinie i mam nadzieję, że będzie to dla Was coś nowego, oderwanie od twórczości JK.
PS. Przy ściąganiu może być przydatny jakiś program to przeglądania FTP. Serwer średnio chodzi
..::Zdravim::..
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.