Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AUDYCJA
Cytat:"Dziś o 15:00 na pr II radia audycja o JK pt "Krzyk" (?), pół godziny.

Pozdrawiam

Ludwik Górski"
Takie coś na liście przyuważyłem, więc ślę dalej.
Tryumf, to tryumf - to tylko jest istotne -
Ty i tylko ty - bo jesteś łotrem!
Odpowiedz
No,jak lubię Dwójkę, tak tego ich kroku nie rozumiem. Takie gówno, jak chorzowski "krzyk" promować? Wstyd! Wstyd i hańba!
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Wstyd mi, że o tym wspomniałem. Wykonania piosenek tragiczne (a w "Lekcji historii klasycznej" to była muzyka country? :o ). Panowie w studio chyba nie do końca wiedzieli co mówią... Jakby ktoś nie miał styczności z Mistrzem wcześniej, to po wysłuchaniu tej audycji miałby uraz do końca życia i już widzę jakby reagował na JK ;/ Jak ktoś nie słyszał tej żenady to mam ją zarejestrowaną na komputerze - NIE polecam.
Odpowiedz
Czyli miałeś okazje wysłuchać tego?
Odpowiedz
Niestety tak. Tzn. tylko kilka piosenek (audycja trwała 30 minut). Jeżeli chcesz to Ci na maila prześlę.
Odpowiedz
Pchnij, zobaczymy co to. Jaka objętość?
Odpowiedz
25 mega bez spakowania 128kbits. Mogę pogorszyć jakość jak chcesz - ale mi taka objętość nie robi różnicy. Spakuję i przesyłam. Zgoda?
Odpowiedz
ok spakuj na 3 części, jak będę chętni to takiej wielkości na jakiś czas mogę na serwerze dać.
Odpowiedz
Ciekawi mnie to trochę, chociaż sciągnąłem swego czasu te kilka fragmentów, co ktoś kiedyś linka podawał i nie przypadło mi do gustu, w przeciwieństwie do "Galerii", którą w ostatecznym rozrachunku oceniam in plus.
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Odpowiedz
Arturze - powinno być, choć mój program mailowy się ostatnio dziwnie zachowuje...

Czy nie masz może zapchanej skrzynki? Zwróciło mi dwa maile. W sumie zapraszam na priv.
Odpowiedz
Artur napisał(a):jak będę chętni to takiej wielkości na jakiś czas mogę na serwerze dać
na serwerze nie damy - z nagraniami z chorzowskiego Krzyku jest dostępna płyta, więc niestety dać na serwer nie możemy
Odpowiedz
ann napisał(a):
Artur napisał(a):jak będę chętni to takiej wielkości na jakiś czas mogę na serwerze dać
na serwerze nie damy - z nagraniami z chorzowskiego Krzyku jest dostępna płyta, więc niestety dać na serwer nie możemy
Pani Kierowniczko,
oni mówią o dzisiejszej audycji z Dwójki a nie o całej płycie z chorzowskiego "Krzyku". W tej audycji były dwie czy trzy piosenki z chorzowskiego "krzyku"
Don_Pedro napisał(a):Panowie w studio chyba nie do końca wiedzieli co mówią...
A z tym, to bym się akurat nie zgodził. Powiedz mi w którym momencie, Twoim zdaniem, oni nie wiedzą, co mówią. Mnie się wydawało, że akurat tych dwóch orientowało się lepiej, niż wielu wielu wyrypanych swojej kwestii dziennikarzy, którzy o JK klepali frazesy.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Dobra, przepraszam - trochę mnie ponisło... Taka ta audycja "dziwna" była w moim odczuciu.
Ale żeby naprawić wcześniejszą wypowiedź to najbardziej mi się podobał moment, w którym
mowa jest o ZNACZNEJ odmienności aranżacji piosenek. Dla mnie (i nie tylko) była to wypowiedź dwuznaczna.
Odpowiedz