Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Pisze, bo w sumie powinienem do wszytskich wroclawskich i okolicznych Kaczmarofilow. Zaistniala sytuacja daje do watpliwosci ludzka szczerosc i chec robienia czegokolwiek nie za pieniadze. Mianowicie, dotychczas warsztaty piosenki Kaczmarskiego odbywaly sie w klubie Firlej (ul. Grabiszynska) z takim lub innym skutkiem (czasami wlascicielowi cos wypadalo i nie mozna bylo skorzystac, ale czesto wiedzielismy o tym zawczasu). Teraz natomiast jestesmy olewani przez wlasciciela sali w ktorej dotychczas proby te sie odbywaly (btw zmienil sie wlasciciel). Z tego co wiem wszytsko rozbija sie na temacie kasy za wynajem sali itd. A wczesniej wsyztsko byl oza darmo i bylo dobrze. A i tak Firlej kase dostaje od miasta, wiec wynajecie sali na 2-3 godziny, w czasie gdy klub jest zamkniety wielka przeszkoda ani strata nei jest, zwlaszcza ze jesli cokolwiek tam sie dzialo (koncerty itd) to po cichu znikalismy lub wogole rezygnowalismy. Niestety mimo naszej nieszkodliwosci a nawet czasami pozytecznosci (no kto kupowal piwa
) klub zostawil nas na lodzie... Aktualnie proby odbywaja sie w moim liceum (XII LO) w sali 124...we wtorki o godz 17...
ludzka zachlannosc nie zna granic, strasznei mi smutno z tego powodu...
pozdrawiam I SERDECZNIE ZNIECHECAM DO UCZESZCZANIA DO KLUBU FIRLEJ...
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Też szczerze odradzam to stado buraków z 'Firleja'. Byłem tam cztery razy i tylko RAZ dało się wejść do srodka bo panienka która miała drzwi otworzyć po prostu o fakcie 'zapomniała'... JEDNO WIELKIE <LOL>
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
a jakiś dom kultury, czy coś w tym stylu jest we Wrocławiu??? Może tam się
dogadać ??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Cytat:a jakiś dom kultury, czy coś w tym stylu jest we Wrocławiu??? Może tam się
dogadać ??
tzn wiesz, moja szkola nie jest zla zwlaszcza jak ma sie tam znajomosci
na razie jestesmy zrazeni do wszystkiego rodzaju "instytucji" i radzimy sobie na wlasna reke, a moja mama jest dumna ze wspiera Kaczmarofilow
za Tobą ja,
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
znajomości, to co innego
))) a jaki adres jest tej szkoły i jak trafić (jakby co)...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.dwunastka.net">www.dwunastka.net</a><!-- w --> (chyba). to jest plac orlat lwowskich 2a, kolo dworca swiebockiego i kolo takiego duzego oszklonego buynku firlmy leasingowej, po drugie stronie ulicy od cuprum. to jest niedaleko rynku. moze troche chaotyczni, ale chyba zainteresowani trafia.
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Bardzo polecam i zachecam, ale o tym bylo juz w temacie koncerty
za Tobą ja,