Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Chyba jakieś poglady to tzreba mieć jak sie partię zakłada... mysle ze będzie bardzo miło usłyszeć:
Za przyjęciem uchwały głosowały PO oraz Partia Ludzi Z Pod Znaku Bliźniąt...
I co wprowadzalibyśmy JK do szkół...
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Cytat:I co wprowadzalibyśmy JK do szkół...
proponuje przedmiot WOK czyli Wiedza O Kaczmarskim
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Ja proponuje taki program: Wszedzie Kaczmarski! Kaczmarski do szkol! Kaczmarski w pracy! Kaczmarski w sejmie! Zmienic hymn na cos Kaczmarskiego! Nadawac wiecej imion Jacek lub zwiazanych z JK! Oglosic JK bohaterem narodowym! I mozna by tak wiecej...
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Reputacja:
0
...usunac wszytskie inne skroty niz JK, przemialnowac nazwy telefonow, np siemens jk70i, wywiesic flagi w kolorze Jacka (jakiekolwiek by nie byly), wprowadzic rozne odmiany jacka - techno-kaczmar, pop-kaczmar, disco- kaczmar, kaczmar jazzowy, bluesowy, przmemianowac wszystkie tytuly piosenek nie Kaczmara na kaczmaropodobne: Stairways to Kaczmar, Kaczmar in heaven, nothing else kaczmar, itd
za Tobą ja,
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Taaak.. Ciekawe... Może jeszcze kapliczki i ołtarzyki z J.K. :wink:
A wracając do poprzednich tematów. To mnie polityka nie interesuje i w 100% dołączam się do stanowiska VanThunderbolta. Wiem, że narażę się tym na głosy bądź nawet krzyki, że tak nie można, bo to mój obowiązek chodzić na wybory i w ogóle... Ale co włączę telewizor i widzę tych błaznów to mnie trafia :evil: , więc wychodząc z założenia, że w końcu zdrowie jest najważniejsze od pewnego czasu jestem na "wewnętrznej emigracji" i nie mieszam się do polityki.
Zaś jeśli chodzi o 2 temat to ja też jestem bliźniak
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Tak a propos tematu, to ja powiem tak: widze te stada czerwonych gnojów, które delikatnie mówiąc pierdolą coś o budowaniu Polski i jakoś mnie to nie nastraja optymistycznie. Ktośtam z telewizorni ujawni tzw. aferę i wielka pompa jest z tego powodu. Z tym ze takich afer jest jak by nie spojrzeć wieeeele razy więcej. Każdy sobie kabzę nabija i leje na innych, a przed wyborami zapewnia jak bardzo mu leży los wyborców na sercu. Słowem: "Polityka mi wisi dorodnym kalafiorem"
A jeśli chodzi o znaki zodiaku to tak jak Przemek jestem WAGĄ. A horoskop mój (ten mejd baj Kaczmarski) bardzo mi sie podoba.
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
ja jestem chyba pierwszym SKORPIONEM
swoją drogą czy wasz znak zodiaku jest dla was aż tak ważny??
i jedno pytanie czemu forum przez troche nie działało i wyskakiwał komunikat
nie musimy sie przed nikim tlumaczyc
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
2DH napisał(a):Admini zastanawiali się nad celowością dalszego funkcjonowania forum w wyniku ogromu niebochlebnych opini wystosowanych pod ich adresem Człowieku czy ty wogule czytałeś te opinie? Spędziliśmy tu setki goddzin tworząc to wszystko i co słyszymy? Że nie dorastamy do pięt żadnemu z uczestników forum. Weź postaw się na naszym miejscu a potem się wypowiadaj. Po dwuch dniach mi już nerwy puściły, sprubujemy ile Ty wytrzymasz?
Reputacja:
2
A ja Ciebie przepraszam jeżeli na ciebie padło nasze poprawianie miast, mieliśmy nadzieje na statystykę gdzie jest najwiecej miłośników Jacka, tylko sposób przeprowadzenia badania był nieprzemyślany do końca. :piwo:" wirtualne dla Ciebie
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ann i Artur !!!
to miejsce w sieci jest nie tylko ważne dla was, spotykają sie tu ludzie których łączy jedna pasja, to tu moga powiekszac swoja wiedze, uczestniczyc w roznych debatach zawierac ciekawe znajomosci
rozumiem wasze rozgoryczenie, ale nie odbierajcie nam tego co dla nas wazne
bardzo sie wystraszylem gdy podczas sledzenia "pewnej dyskusji" forum przestało działac wyswietlajac makabryczny komunikat "nie musimy sie przed nikim tlumaczyc" szczerze mówiec moja pierwsza mysl - to koniec forum
dlatego pisze to co moze sie stac moim apelem do was nie zniechecajcie sie WYTRZYMAJCIE
bedzie dobrze
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Reputacja:
2
misiek_skocz, przepraszamy, że Cię wystraszyliśmy, prawdę mówiąc w dość potężnej złości nie pomyślałem zamykając o tych wszystkich, którzy mimo naszego błedu z początku istnienia forum byli grzeczni i taktowni a wręcz przyjaźni. Przyjmij nasze a zwłaszcza moje (za zamkniecie) przeprosiny.
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Artur napisał(a):2DH napisał(a):Admini zastanawiali się nad celowością dalszego funkcjonowania forum w wyniku ogromu niebochlebnych opini wystosowanych pod ich adresem Człowieku czy ty wogule czytałeś te opinie? Spędziliśmy tu setki goddzin tworząc to wszystko i co słyszymy? Że nie dorastamy do pięt żadnemu z uczestników forum. Weź postaw się na naszym miejscu a potem się wypowiadaj. Po dwuch dniach mi już nerwy puściły, sprubujemy ile Ty wytrzymasz? Zaraz, zaraz, piszecie tak jakby wszyscy nagle zaczęli narzekać na administarcję, a to była w zasadzie jedna dyskusja i wątpliwości swe wyrażała w zasadzie jedna osoba. Skoro jedna osoba doprowadza do zamykania forum i jej opinia jest ważniejsza od opinni reszty ludzi, to co by było jakby kilka osób zaczęło podobnie krytykować... ???
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Cytat:le co włączę telewizor i widzę tych błaznów to mnie trafia , więc wychodząc z założenia, że w końcu zdrowie jest najważniejsze od pewnego czasu jestem na "wewnętrznej emigracji" i nie mieszam się do polityki.
ja wprawdzie wieku do glosowania jeszcze nie osiagnalem, ale zgadzam sie z
koziejka, nie mozna sie tyle denerwowac, sa przeciez wazniejsze sprawy
za Tobą ja,
|