Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
KN. napisał(a):fizol napisał(a):ej, wiecie co, nie ma sensu wysylac tak kazdemu z osobna, wrzuce to dzis albo jutro na ftp i dam lkinka Stary, ściągnąłeś to nagranie z Listowego ftpa, myślę więc, że nie wypada nim tak rozporządzać. Co o tym sądzisz?
KN. Ja o tym sądze, ze to jest po prostu buractwo - mówie tu o takim zachowaniu typu pies ogrodnika. 'Ja mam i nie dam, a jak dam to macie mnie na rękach nosić'.
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
No widzisz, Stary! A ja mam inne zdanie na ten temat (tu: wink).
Pozdrawiam,
KN.
Reputacja:
0
KN. napisał(a):No widzisz, Stary! A ja mam inne zdanie na ten temat (tu: wink). Każdy ma swoje więc wszystko w porządku
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
fizol napisał(a):ej, wiecie co, nie ma sensu wysylac tak kazdemu z osobna, wrzuce to dzis albo jutro na ftp i dam lkinka Fizol,
w wolnej chwili napisz do mnie na priv, ok? Bardzo Cię o to proszę.
i nie rozpisuj sie tak o ***, linkach itp bo za chwilę upupisz Bogu ducha winnych ludzi. Niestety od pewnego czasu tak się porobiło, że trzeba przyznać rację tym, którzy temat *** chcieli wycofać z forum.
Elrond napisał(a):Ja o tym sądze, ze to jest po prostu buractwo Nie chodzi, wg mnie, o buractwo. Wzglęy są zupełnie inne. O szczegółach,jesli masz ochotę, na privie, ok?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 5,041
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):Wzglęy są zupełnie inne. O szczegółach,jesli masz ochotę, na privie, ok? A może by tak odpowiedzieć sobie na zadane przeze mnie wcześniej pytanie?
MacB napisał(a):Swoją drogą odnoszę wrażenie, że wszyscy młodzi już znają cały OFICJALNY dorobek JK i do szczęścia brakuje im tylko paru eftepowych rarytasów. Prawda to?
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
MacB napisał(a):Swoją drogą odnoszę wrażenie, że wszyscy młodzi już znają cały OFICJALNY dorobek JK i do szczęścia brakuje im tylko paru eftepowych rarytasów. Prawda to? Myśle że w dużej części prawda. Sporo osób ma boxa, jest "zielona seria" i było naprawde dużo czasu zeby sie z tym wszystkim zapoznać. Przynajmniej u mnie tak sprawa wygląda
PS. A jezeli chodzi o *** to mam podobne zdanie - chyba nie chodzi o chciwość, czy "ogrodnicze psiejstwo"  - linki do *** to spore zagrozenie dla www, zresztą gdzieś juz o tym bylo, i to nie raz.
Pozdrawiam.
Reputacja:
0
Maciek S. napisał(a):MacB napisał(a):Swoją drogą odnoszę wrażenie, że wszyscy młodzi już znają cały OFICJALNY dorobek JK i do szczęścia brakuje im tylko paru eftepowych rarytasów. Prawda to? Myśle że w dużej części prawda. Bardzo intensywni jesteście w poznawaniu Mistrza 
Oczywiścię podtrzymuję poprzednio wyrażony pogląd, że dzielenie się nieznanymi nagraniami JK to czysta przyjemność dla starych posiadaczy i nadal jestem przekonany, że każdy kto naprawdę tego z serca potrzebuje otrzyma wiadomy akces
Reputacja:
0
MacB napisał(a):Bardzo intensywni jesteście w poznawaniu Mistrza  W sumie za siebie powinienem sie tylko wypowiadac. Nie wiem jak inni. Sam slucham Kaczmarskiego ponad 4 lata (dla wyjadaczy to pestka :oops: ) i uwazam, ze to wystarczająco dlugo, aby kompetentnie i szczegolowo zapoznać sie ze wszystkimi nagraniami
PS. Nie wiem czy jest sens wypruwać sobie żyły o te kilka utworów - zapewne niedlugo ukażą się w suplemencie i temat zostanie zamknięty. Na ile mi ciekawośc pozwala na tyle ten pogląd piastuje w sobie
Pozdrawiam.
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):Ja o tym sądze, ze to jest po prostu buractwo Ostro i po męsku! Liczę na to, że - jeśli kiedyś się spotkamy - będziesz miał odwagę powiedzieć mi to w oczy - z równą pewnością siebie jak teraz, zza ekranu monitora.
Pozdrawiam,
KN.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
No trzeba przyznać że takie coś to niezła kartoflanka...
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Mvzvngv napisał(a):No trzeba przyznać że takie coś to niezła kartoflanka... przyzwyczaisz sie
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
Więc co będzie z tym FTP?
Pozdrawiam,
Tomek
P.s mam 21 płyt oryginalnych kaczmarskiego i 0 piratów... tak żeby nikt mnie nie oskarżał o to że okradam rodzinę Jacka bądź łamię prawa autorskie... :evil:
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Kartoflanka to nick składający się z przypadkowych liter...
[ Dodano: 2005-06-15, 15:57 ]
Wpółczuję Tomku, że nie masz żadnych piratów, bo "pirat" z JK to rarytas... Z uwagi że pirackich (w obecnym rozumieniu) nagrań JK nie ma i chyba nie było, za takowe uznać należy wydawnictwa podziemne i z kilka poczatku lat 90. Takie kasety to jak już wspomniałem rarytasy i powód do dumy, a nie wstydu
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Tomek_Ciesla napisał(a):Więc co będzie z tym FTP? niestey nic i nic juz raczej z mojej strony nie bedzie
za Tobą ja,
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Wpółczuję Tomku, że nie masz żadnych piratów, bo "pirat" z JK to rarytas... Z uwagi że pirackich (w obecnym rozumieniu) nagrań JK nie ma i chyba nie było, za takowe uznać należy wydawnictwa podziemne i z kilka poczatku lat 90. Takie kasety to jak już wspomniałem rarytasy i powód do dumy, a nie wstydu  Chodzi mi raczej o to, że nie mam żadnych z P2P ani żadnych przegrywanych od znajomych z dzisiejszych plyt :wink: A jeżeli chodzi o kasety podziemne, to niestety jeszcze wtedy nie żyłem.... (w latach 80')
Pozdrawiam,
Tomek
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Tomek_Ciesla napisał(a):Więc co będzie z tym FTP? Nic nie będzie.
Tomek_Ciesla napisał(a):mam 21 płyt oryginalnych kaczmarskiego i 0 piratów... tak żeby nikt mnie nie oskarżał o to że okradam rodzinę Jacka bądź łamię prawa autorskie... no i to Ci się chwali :!:
Reputacja:
0
KN. napisał(a):Elrond napisał(a):Ja o tym sądze, ze to jest po prostu buractwo Ostro i po męsku! Liczę na to, że - jeśli kiedyś się spotkamy - będziesz miał odwagę powiedzieć mi to w oczy - z równą pewnością siebie jak teraz, zza ekranu monitora.
Pozdrawiam,
KN. Jeżeli sie spotkamy (mam nadzieję) powiem to samo. A uważam tak ponieważ nie wiem po co się tak chować po kątach z tymi nagraniami undergroundowymi. Ludzie pewnie chętnie by tego posłuchali, a nie mogą.
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):nie wiem po co się tak chować po kątach z tymi nagraniami undergroundowymi. Ludzie pewnie chętnie by tego posłuchali, a nie mogą. Ale tu chyba nie chodzi o chowanie się po kątach - tylko o to, by nie dawać wszystkiego każdemu kto o to poprosi, niekoniecznie wiedząc coś o tych osobach.
Zobacz jak to czasem wygląda. Przychodzi ktoś na forum i pierwszy post: hej, szukam tego i tego... nic więcej. Często nawet nie powiedzą, jak mają na imię. No sorry :x
BTW - zauważ, że akurat Krzysiek nagraniami się dzieli. Ale nie z pierwszą-lepszą, nieznaną i w dodatku anonimową osobą. Tyle.
Myślę, że o to "tylko" chodziło.
No - może jeszcze o jedno. Nie tak k*** oficjalnie :twisted:
Reputacja:
0
ann napisał(a):Ale tu chyba nie chodzi o chowanie się po kątach - tylko o to, by nie dawać wszystkiego każdemu kto o to poprosi, niekoniecznie wiedząc coś o tych osobach.
Zobacz jak to czasem wygląda. Przychodzi ktoś na forum i pierwszy post: hej, szukam tego i tego... nic więcej. Często nawet nie powiedzą, jak mają na imię. No sorry
BTW - zauważ, że akurat Krzysiek nagraniami się dzieli. Ale nie z pierwszą-lepszą, nieznaną i w dodatku anonimową osobą. Tyle. Hmm... OK. Tylko na jakiej zasadzie stwierdzicie kto jest anonimowy, a kto nie? Po spotkaniu z nim? po tym że np na forum sie udziela?
Reputacja:
0
Reputacja:
0
ann napisał(a):Patrz np. tu Pomożecie? No ten to na pewno przegiął pałę. Ale powiedz mi czy np. ja jestem anonimowy?
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):Ale powiedz mi czy np. ja jestem anonimowy? Albo ja :lol: ?
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Jako osoba fizyczna dla mnie i dla wielu innych jesteś zupełnie anonimowy, ale jako miłośnik JK anonimowy nie jesteś, daleś się poznać w tym co piszesz.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Jako osoba fizyczna dla mnie i dla wielu innych jesteś zupełnie anonimowy To jest najtrudniej zmienić, bo Polska to niestety kawałek kraju jest...
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):Ale powiedz mi czy np. ja jestem anonimowy? Jak dobrze wiesz - nie mnie to oceniać. Ja tu tylko sprzątam :]
Reputacja:
0
Elrondzie!. Zacytiowałeś docenta
Elrond napisał(a):Przemek napisał(a):Jako osoba fizyczna dla mnie i dla wielu innych jesteś zupełnie anonimowy To jest najtrudniej zmienić, bo Polska to niestety kawałek kraju jest... Ale tak naprawdę, to Przemek napisał to:
Przemek napisał(a):Jako osoba fizyczna dla mnie i dla wielu innych jesteś zupełnie anonimowy, ale jako miłośnik JK anonimowy nie jesteś, daleś się poznać w tym co piszesz. Ato dużo zmienia.
Jakoś opierasz się strasznie przed przyjęciem faktów. A o nich (w kontekście dzielenia się prywatnymi zbiorami dotyczącymi JK) i ja pisałem już w kilku wątkach na tym forum.
Ja tu (choć na starym forum prawie od początku) jestem tak naprawdę od niedawna, ale Ty - tak mi wynika z zaobserwowanej Twojej aktywności - jesteś tu regularnie i raczej nie mogłeś przegapić niczego, co w kwestii rozpowszechniania nagrań JK tu zostało powiedziane.
Zatem albo rzeczywiście nie rozumiesz co się tu w tym temacie pisze, albo NIE CHCESZ zrozumieć.
Atakujesz bezsensownie ludzi, bez których nasza (moja też!!) wiedza o nieoficjalnych nagraniach Jacka byłaby znikoma. Jątrzysz niepotrzebnie kwestie dostępu do nagrań. Zaogniasz sytuację w najmniej odpowiednich miejscach. Uwierz mi: NIEPOTRZEBNIE.
Szukasz wrogów tam, gdzie ich nie ma 
Ale pewnie i tak mi nie wierzysz 
Pozdrawiam
Maciek
Reputacja:
0
Cytowałem to co chciałem. Chodziło mi o to że spotkać się z ludźmi osobiście bywa dosyć trudno. A to co zostało powiedziane było wałkowane pare razy. Tylko że w różny sposób. Ale w sumie masz rację - ja się w kwestii nagrań zamknę lepiej
Kiedyś ELROND
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Ad Elrond i Tomek
Jeśli nie jest to problemem, wpadnijcie na priv, ok? Fizol wpadł i - jak sądze - w dobrym porozumieniu wszystko żeśmy sobie wyjaśnili
Elrond napisał(a):uważam tak ponieważ nie wiem po co się tak chować po kątach z tymi nagraniami undergroundowymi. Ludzie pewnie chętnie by tego posłuchali, a nie mogą. Nie chodzi o złośliwe chowanie się po kątach z czymkolwiek, Elrondzie! Tu na prawdę nie o to chodzi. Reszta na priv!
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Reputacja:
0
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):Fizol wpadł i - jak sądze - w dobrym porozumieniu wszystko żeśmy sobie wyjaśnili Dokladnie.
dzieki olaff
za Tobą ja,
|