Ankieta: To coś:
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
podoba mi się
68.42%
13 68.42%
nie podoba mi się
5.26%
1 5.26%
podoba mi się w ramach dotychczas prezentowanych utworów ( nie rzuca na kolana, ale widać postęp)
10.53%
2 10.53%
nie podoba mi się w ramach dotychczas prezentowanych utworów (autor obniża loty)
5.26%
1 5.26%
jest mi obojętny
10.53%
2 10.53%
Razem 19 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kołysanka dla D.
berseis13 napisał(a):"I..", taka myśl się nadsuwa "ale po czym to "I"
Dla mnie po tym co bylo przedtem...sama sobie moge dopowiadac scenariusze. Nie wiem czy to wyszlo przypadkowo czy bylo przemyslane, ale podoba mi sie, przyciagnelo moja uwage.
Muzyka bardzo ladna, moze jako 'starszak' patrze juz inaczej, bo tekst nie byl dla mnie humorystyczny, wiec muzyka go nie 'obciaza'.A jesli w zalozeniu byl, to gratulacje, bo ciekawe jest wlasnie to, ze kazdy moze odebrac na swoj sposob.
berseis13 napisał(a):Może by, nie wiem, wybrać jakiś jeden fragment do "wypuklenia", żeby piosenka miała trochę wzniesień?
Mnie ten -jak piszesz- brak, daje czas na refleksje.

Pisze jako 'czysty' odbiorca, jako, ze ani wiersza, ani muzyki w zyciu nie popelnilam.
Na tekst zawsze troche patrze jako mozliwy do recytacji - ten mi pasuje !
Generalnie - dla mnie dobry tekst, piekna muzyka, ciekawy glos wokalisty.Z nog mnie nie powalilo. Ogolna ocena -podoba mi sie.
BTW Wink
berseis13 napisał(a):Córka ma dawać matce po mordzie? Nie może Ojcu, jeśli zasłużył? Smile
moze, moze, to znaczy nie moze Wink no w ogole nie mozna. Relacje ojciec-syn zawsze wydawaly mi sie bardzo specjalne.Wiesz, ojciec od meskich zabaw, kopania pilki, uczenia prowadzenia samochodu (mimo, ze kobiety czesto lepiej prowadza), uzywania golarki ... a mama od pocieszania.Zycie czesto pokazuje, ze bywa odwrotnie, ale to taki moj obraz.
spalding -przepraszam za OT.
Podoba mi sie tytul ankiety 'To coś '.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku