12-14-2004, 11:55 PM
Tym razem dzięki uprzejmości Romana Y. Seventh mogę wam udostępnić dwa koncerty JK: "Zbroja" (nagrany w 1982 w Londynie) i "Przejście Polaków przez Morze Czerwone" (nagrany w 1983 w Paryżu). Udostepniam to w takiej formie, w jakiej otrzymałem, wraz z wykonaną przez Romana okładką. Oba koncerty są spakowane do jednego pliku i są tu:
[ciach]
Dzięki Roman!
W poprzednim temacie narobiło się trochę bałaganu, więc wypiszę jeszcze poniżej linki do tych nagrań, które udostępniłem wcześniej i leżą u mnie na serwerze:
[ciach] - "Pijany poeta"
[ciach] - fragment "Live in RPA"
[ciach] - XXVI Festiwal Piosenki Studenckiej w Krakowie. Koncert od Maćka S.
[ciach] - kilka nieoficjalnych nagrań. Również od Maćka.
[ciach] - "Requiem rozbiorowe" z koncertu w Trójce. Przesłał paweł1976.
Chciałem zaznaczyć, że udostępniając to wszystko nie miałem żadnych złych intencji. Według moich informacji wszystkie powyższe nagrania są nieoficjalne. Jeżeli grzeszę piractwem, to nieświadomie i jeśli któreś z tych nagrań nie może być udostępniane to dajcie mi znać.
/Edit: Nagrania nie są już dostępne
[ciach]
Dzięki Roman!
W poprzednim temacie narobiło się trochę bałaganu, więc wypiszę jeszcze poniżej linki do tych nagrań, które udostępniłem wcześniej i leżą u mnie na serwerze:
[ciach] - "Pijany poeta"
[ciach] - fragment "Live in RPA"
[ciach] - XXVI Festiwal Piosenki Studenckiej w Krakowie. Koncert od Maćka S.
[ciach] - kilka nieoficjalnych nagrań. Również od Maćka.
[ciach] - "Requiem rozbiorowe" z koncertu w Trójce. Przesłał paweł1976.
Chciałem zaznaczyć, że udostępniając to wszystko nie miałem żadnych złych intencji. Według moich informacji wszystkie powyższe nagrania są nieoficjalne. Jeżeli grzeszę piractwem, to nieświadomie i jeśli któreś z tych nagrań nie może być udostępniane to dajcie mi znać.
/Edit: Nagrania nie są już dostępne
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]