06-19-2008, 09:15 PM
Teraz ja odświeżę temat. Książki Gajdy szukam od dawna. Podobnie jak "Źródło wciąż bije". Do aukcji na Allegro mam strasznego pecha (chociaż to się chyba nazywa brak refleksu ). Gdy już przegrzebałam księgarnie internetowe i znudziło mi się czekanie, aż książki pojawią się w dostępnych wpadłam na pomysł napisania do wydawnictw. Domyślałam się jaka będzie odpowiedź ale po cichu łudziłam sie, że może tam mi pomogą. W obu napisali, że nakład wyczerpany. Gdy zasugerowałam, że może dobrze było by owe pozycje wznowić dostałam odpowiedź krótką i treściwą- nie.
Wiem, że książki mogę wypożyczyć i skserować (raczej Gajdę bo na "Źródle..." poszłabym z torbami, to chciałam je mieć na własność, ale zdaje się że nic z tego.
Wiem, że mój post nie wnosi nic nowego, tylko chciałam się podzielić swoim doświadczeniem
Pozdrawiam
Wiem, że książki mogę wypożyczyć i skserować (raczej Gajdę bo na "Źródle..." poszłabym z torbami, to chciałam je mieć na własność, ale zdaje się że nic z tego.
Wiem, że mój post nie wnosi nic nowego, tylko chciałam się podzielić swoim doświadczeniem
Pozdrawiam