Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O wiarygodności Impresariatu i koncercie warszawskim
Edyta napisał(a):
DuchX napisał(a):Zupełnie nie rozumiem skąd pomysł, jakoby Edyta sugerowała wymienione przez Ciebie rzeczy.
Dzięki Duchu, mam jednak nadzieję, że Szymon żartował.
Zacytowany przez Ciebie fragment wypowiedzi Przemka odnosił się akurat do tego, co napisała Pacia, a nie do tego co ja napisałem. Nie żartowałem, oczywiście. Uważam, Edytko, że się przypieprzasz (wzmacniam nieco użyte wcześniej sformułowanie, licząc na to, że w tej formie łatwiej do Ciebie dotrze). Bo niby co miała oznaczać poniższa apostrofa?
Edyta napisał(a):
Paweł Konopacki napisał(a):podpisywałem już kilkadziesiąt (może kilkaset?) różnych umów
Pawle...
Sugerujesz, że Paweł nie podpisał tylu umów czy co?
Edyta napisał(a):Tak samo nie widzę różnicy w chwaleniu się zarobkami a utyskiwaniem, że ktoś nie zapłacił i nie ma jak związać końca z końcem
Naprawdę im dłużej się zastanawiam nad tym czemu służą tego rodzaju Twoje wypowiedzi, tym bardziej jestem przekonany o tym, że jednak kieruje Tobą bezinteresowna zawiść, względnie zwyczajna chęć dowalenia Paci i Konopowi, tylko i wyłącznie dlatego, że są właśnie Pacią i Konopem, a nie kim innym. Opanuj się, Edytko i zdobądź się na bycie na Forum tak miłą osobą, jaką potrafisz być w rzeczywistości.

Pozdrawiam!

[ Dodano: 2 Lipiec 2007, 14:25 ]
Tomasz Susmęd napisał(a):Pajacowales to Ty wielokrotnie i to nie tylko na forum, ale i na liscie. Pisales posty plynace z czystej zlosliwosci (700 zl), chamstwa (chojnowskie plebanie) i glupoty (smycze). Wiec mi tu Kuba nie pierdol i nie stawiaj sie w roli ofiary, bo to Twoje posty manipuluja, to Twoje posty ciagle sie kogos czepiaja i to Twoje posty prezentuja poziom na widok ktorego szlag mnie - uwiazanego na smyczy prowincjusza - jasny trafia. I to jak widac - bezkarnie.
Wielkie piwo, Tomku! Na pohybel Mędrzyckiemu!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku