07-02-2007, 12:15 PM
Edyta napisał(a):Zacytowany przez Ciebie fragment wypowiedzi Przemka odnosił się akurat do tego, co napisała Pacia, a nie do tego co ja napisałem. Nie żartowałem, oczywiście. Uważam, Edytko, że się przypieprzasz (wzmacniam nieco użyte wcześniej sformułowanie, licząc na to, że w tej formie łatwiej do Ciebie dotrze). Bo niby co miała oznaczać poniższa apostrofa?DuchX napisał(a):Zupełnie nie rozumiem skąd pomysł, jakoby Edyta sugerowała wymienione przez Ciebie rzeczy.Dzięki Duchu, mam jednak nadzieję, że Szymon żartował.
Edyta napisał(a):Sugerujesz, że Paweł nie podpisał tylu umów czy co?Paweł Konopacki napisał(a):podpisywałem już kilkadziesiąt (może kilkaset?) różnych umówPawle...
Edyta napisał(a):Tak samo nie widzę różnicy w chwaleniu się zarobkami a utyskiwaniem, że ktoś nie zapłacił i nie ma jak związać końca z końcemNaprawdę im dłużej się zastanawiam nad tym czemu służą tego rodzaju Twoje wypowiedzi, tym bardziej jestem przekonany o tym, że jednak kieruje Tobą bezinteresowna zawiść, względnie zwyczajna chęć dowalenia Paci i Konopowi, tylko i wyłącznie dlatego, że są właśnie Pacią i Konopem, a nie kim innym. Opanuj się, Edytko i zdobądź się na bycie na Forum tak miłą osobą, jaką potrafisz być w rzeczywistości.
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2 Lipiec 2007, 14:25 ]
Tomasz Susmęd napisał(a):Pajacowales to Ty wielokrotnie i to nie tylko na forum, ale i na liscie. Pisales posty plynace z czystej zlosliwosci (700 zl), chamstwa (chojnowskie plebanie) i glupoty (smycze). Wiec mi tu Kuba nie pierdol i nie stawiaj sie w roli ofiary, bo to Twoje posty manipuluja, to Twoje posty ciagle sie kogos czepiaja i to Twoje posty prezentuja poziom na widok ktorego szlag mnie - uwiazanego na smyczy prowincjusza - jasny trafia. I to jak widac - bezkarnie.Wielkie piwo, Tomku! Na pohybel Mędrzyckiemu!
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK