05-02-2012, 11:41 AM
Użytkownicy M.S. i Alek - obawiam się, że nie do końca zrozumieliście wymianę zdań między Anetą a dziczkiemwedrowniczkiem1. Może więc moja umiejętność czytania ze zrozumieniem nieco Wam to rozjaśni.
Aneta napisał(a):Mam na imię Aneta, rocznik 1994, mieszkam w takiej dziurze na podkarpaciu, co to się Brzozów nazywa.na co dziczekwedrowniczek1 odpowiedział
dziczekwedrowniczek1 napisał(a):Nie taka znowu dziura:) w końcu miasto.Zupełnie inny wątek:
Aneta napisał(a):Jacka słucham dopiero 5 lat, więc stosunkowo krótko, ale biorąc pod uwagę moją dobrą pamięć umiem większość jego tekstów, więc myślę, że to się jakoś rekompensuje. Na razie jestem w LO, za rok matura :D a potem się zobaczy. Zastanawiam się nad studiowaniem geologii, leśnictwa lub czegoś pod te klimaty...na co dziczekwędrowniczek1 odpowiedział
dziczekwedrowniczek1 napisał(a):Dobra pamięć na geologii się przyda.W moim rozumieniu tej rozmowy późniejsza informacja, że dziczekwedrowniczek1 ma skończone studia geograficzne, nie ma z powyższym nic wspólnego. Dlaczego niby absolwent geografii nie mógłby sądzić, że dobra pamięć na geologii się przyda?
Alek napisał(a):Przede wszystkim nie napisałeś, dlaczego się tak do wszystkiego przypieprzasz, koryfeuszu.No to może napisz, żeś młody, zapalczywy, w gęstym lesie wychowany... :)