04-14-2006, 09:10 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Albo gdybys wystąpił w półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv, to może może... kto wieNo nieeeee :rotfl:
Od razu przypomniały mi się te budujące głosy w innym temacie:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Niedługo TVP wyemituje także zapis całego koncertu jaki odbył się w AntrakcieNic dziwnego - w końcu był to "półgodzinny program w czasie największej oglądalności w tv"
Ale, by nikt przypadkiem nie włączał tv w czasie mniejszej oglądalności, warto przypomnieć jeszcze raz:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Pod koniec kwietnia, TVP1 pokaże dużo obszerniejszy materiał z piątkowego spotkania.Ale, ale! Czegoś zabrakło w "półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv"? Naprawdę? Nie szkodzi, bo przecież:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Puszczą cały koncert, jeśli o to chodziA co? Jeszcze czegoś nie zmieścili w "półgodzinnym programie w czasie największej oglądalności w tv"?
Kuba Mędrzycki napisał(a):Jeszcze nic straconego
Kuba Mędrzycki napisał(a):Tiaaaa.....zaiste "ciężko powiedzieć - NASZ"Przemek napisał(a):Włącznie z występem Stanisława Klawe, Krzyśka Nowaka i innych ? Czy tylko wasz recitalJeszcze nie wiem. My na pewno.
Ciężko tez pwiedzieć - NASZ. Rozumiem, że chodzi Ci o tę część w której śpiewa głównie Mateusz. Bo ja grałem także z pozostałymi wykonawcami. Oprócz Stasia Klawe.
:rotfl:
P.S. Pozdrów Stasia!
Znajdzie się słowo na każde słowo