02-25-2006, 05:26 AM
Jako ,że zainteresowanie piłką nożną mi z wiekiem nie przeszło,to do dzisiaj pogrywam w gry piłkarskie. Aktualnie ciosam w Pro evolution soccer 5. Ta gra to jest jakby przeniesienie prawdziwej piłki na ekran monitora. Do tego dochodzi możliwość zmierzenia sie z ludźmi z całej Europy i można się czasem zdrowo zapomnieć. 
Do niedawna grałem w polskiej Lidze Pes 5, ale brak czasu na treningi i pewne sprawy życiowe zmusiły mnie do rezygnacji.
W pesa gram nadal ,ale juz bez zobowiązań, kiedy mam czas i ochotę.
Grę mam orginalną i to nie z jakiś zacnych pobudek , ale tylko daletego, że na piracie ni jak po sieci się nie pogra. No może nie tylko dlatego.
Pozdrawiam.
Ps. Jeżeli ktoś z forumowiczów też gra, to chętnie się zmierzę z jakimś poetą tudzież artystą.

Do niedawna grałem w polskiej Lidze Pes 5, ale brak czasu na treningi i pewne sprawy życiowe zmusiły mnie do rezygnacji.
W pesa gram nadal ,ale juz bez zobowiązań, kiedy mam czas i ochotę.
Grę mam orginalną i to nie z jakiś zacnych pobudek , ale tylko daletego, że na piracie ni jak po sieci się nie pogra. No może nie tylko dlatego.

Pozdrawiam.
Ps. Jeżeli ktoś z forumowiczów też gra, to chętnie się zmierzę z jakimś poetą tudzież artystą.