08-06-2005, 08:45 PM
Dlaczego Kaczmarski?
wspomnienia ...
"Obława" ... nocny koncert na dwie gitary piętro niżej w akademiku i... poprawka z egzaminu z technologii u dziekana. Ale nie żałowałam .
wspomnienia...
Studenckie radio AFERA Politechniki Poznańskiej po głuchym milczeniu przekazuje głosem generała Jaruzelskiego - stan wojenny
"Mury"... patrze przez okno - czołg wjeżdża mostem św. Rocha przed budynek uczelni.
Wewnątrz mój brat na strajku...
Nakaz opuszczenia akademika - ma go przejąć wojsko.
Pakuję ciuchy w pokrowiec od gitary
Rzeczy koleżanek w koce związane w tobołek - do przechowalni (zgubiłam jeden but - autentycznie)
Internują kolegę z roku...(NZS)
Śpiewamy piosenki Jacka... nieustającą nadzieję
Moje odkrywanie Jacka trwa nieustannie
Emocje - zawsze, ekspresja, tematyka utworów, gitara, głos nie ma sensu wymieniać - przecież - sami swoi - i tak wszystko wiecie
poko:
wspomnienia ...
"Obława" ... nocny koncert na dwie gitary piętro niżej w akademiku i... poprawka z egzaminu z technologii u dziekana. Ale nie żałowałam .
wspomnienia...
Studenckie radio AFERA Politechniki Poznańskiej po głuchym milczeniu przekazuje głosem generała Jaruzelskiego - stan wojenny
"Mury"... patrze przez okno - czołg wjeżdża mostem św. Rocha przed budynek uczelni.
Wewnątrz mój brat na strajku...
Nakaz opuszczenia akademika - ma go przejąć wojsko.
Pakuję ciuchy w pokrowiec od gitary
Rzeczy koleżanek w koce związane w tobołek - do przechowalni (zgubiłam jeden but - autentycznie)
Internują kolegę z roku...(NZS)
Śpiewamy piosenki Jacka... nieustającą nadzieję
Moje odkrywanie Jacka trwa nieustannie
Emocje - zawsze, ekspresja, tematyka utworów, gitara, głos nie ma sensu wymieniać - przecież - sami swoi - i tak wszystko wiecie

"Pomóż mi przejść przez strumień, rękę daj"