Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jaki tytuł?
VanThunderbolt napisał(a):Sory, pewnie mnie za to znienawidzisz ale chamskie to było... Przecież widzimy że z podstawowym kontem Pawła jest coś nie tak! Co, wolałbyś żeby pisał na przemian idotyczne posty z normalnymi? Nie wiem o co chodzi, ale myślę że na tamte konto się włamali.
Ale IP jednoznacznei wskazuje, że pisze to Konop. Zresztą - to są posty w jego stylu.
olaff22 napisał(a):Jasna sprawa. Rozumiem, że Zeratulowi i pewnej forumowiczce (którą świetnie znasz), przewidziało się coś nikt im faktycznie w kontach nie grzebał, co?
Słuchaj! W innym temacie napisaliśmy, że faktycznie zdarzało nam sie poprawić (ale nie robiliśmy tego od jakiegos czasu) wpis w polu skąd. Ale do tego nie musimy nikomu wchodzić na jego konto, czy zmieniać mu hasło. Nie mierz nas swoją miarą.
olaff22 napisał(a):Nie wierzę tez w takie cuda, że od dwóch dni co rusz to konto stare było blokowane z powodu wpisywania złych danych.
Pawle - w firefoxie wystarczy przypadkiem nacisnąć jakąś literkę i już Ci się hasło zmienia. Może to przez to (teraz piszę poważnie) - też tak miałam parę razy.
I przestań robić cyrk - pisząc posty, które wygasną jutro czy za parę dni. W przedszkolu jesteś?

Wiadomości w tym wątku