Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Idą Mistrzostwa Świata - damy im pokaz gry!
Hej!
Pojawiła się możliwość stawiania tych piwek, więc trzeba je mieć za co stawiać Smile

Ja stawiam że Polska pokona Ekwador, przegra z Niemcami i zremisuje z Kostaryką, wyjdzie z grupy i w 1/8 polegnie w meczu z Anglią. Mistrzostwo zdobędzie oczywiście Brazylia, która będzie zdecydowanie najlepsza w całym turnieju.
Krasny napisał(a):Ja stawiam że Polska pokona Ekwador, przegra z Niemcami i zremisuje z Kostaryką, wyjdzie z grupy i w 1/8 polegnie w meczu z Anglią. Mistrzostwo zdobędzie oczywiście Brazylia, która będzie zdecydowanie najlepsza w całym turnieju.
Mamy tożsame wizje. Smile
Wygra z Ekwadorem i Kostaryką, zremisuje z Niemcami i będzie dzielnie walczyć ze Szwecją Smile)

Głupi optymizm, ale jak się uda to będę mógł powiedzieć "a nie mówiłem?" Smile
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Zremisujemy z Ekwadorem, przegramy z Niemcami i wygramy z Kostaryką. Szwecja w ogóle nie wyjdzie z grupy więc nie możemy z nią zagrać . Na Niemców będzie czekał Paragwaj... A Brazylia w tym roku nie ma szans. Będzie dobrze jak dojdzie do półfinału. Tylko raz - w 1958 roku drużyna z Ameryki Płd. zdobyła mistrzostwo świata grając w Europie (była to właśnie Brazylia, ale wtedy miała chyba najlepszą drużynę na świecie. Teraz to tylko zlepek indywidualności, gwiazdorów i... emerytów. Mają chyba najstarszą pierwszą jedenastkę w turnieju.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Przegramy ze wszystkimi. Najwięcej punktów stracimy przez bramkarzy drużyn przeciwncych, którzy bedą wbijać nam gole wybijając piłke, którą zawsze nasi atakujacy będą słać ponad poprzeczkę.
Nasza reprezentacja dojdzie do 1/4 finałów. ( to się nazywa optymizm )

btw. I bardzo dobrze, że Dudek, Kłos i Frankowski nie pograją sobie.
Artur napisał(a):Przegramy ze wszystkimi. Najwięcej punktów stracimy przez bramkarzy drużyn przeciwncych, którzy bedą wbijać nam gole wybijając piłke, którą zawsze nasi atakujacy będą słać ponad poprzeczkę.
:lol:

Mnie jakoś nie rajcuje co tam sie bedzie działo... To im płacą, nie mi Big Grin
A jezeli już to może i wyjdziemy z tej grupy dostawszy baty tylko od Niemców i gdzieś tam polegniemy...
Kiedyś ELROND
Zapomniałem dodać. Wszystko zależy od tego kto i jak będzie śpiewał hymn...
Jarek K. Smile
za Tobą ja,
Polska reprezentacja jest jak jądra - niby bierze udział - ale nigdy nie wchodzi.

Choć teraz mają szanse wyjść z grupy. Z Niemcami nie wygrają ale z pozostałymi ........ .
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą
bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a następnie wygra doświadczeniem"
Zdobędziemy mistrzostwo świata :wredny: [glow=white] oczywiście w ilosci straconych punktów [/glow]
Tomek_Ciesla napisał(a):Zdobędziemy mistrzostwo świata :wredny:
Kupiłeś telewizor w media markt ostatnio? :rotfl:
:rotfl: :rotfl: jak usłyszalem o tej promocji to nie mogłem uwerzyć ze są tacy naiwni co te telewizory kupuja w przeświadczeniu, że nasi wygrają Wink
a co to za promocja? jak nasi wygrają, to oddają kasę za telewizor? toż to mniej prawdopodobne do trafienie szóstki w totka :rotfl:
mejdejo napisał(a):a co to za promocja?
Jak nasze "orły" dojdą do 1/2 finałów, MediaMarkt zwraca kase za telewizor Smile Woohoo.... Wygramy z Niemcami 3:2, bramki: Smolarek, Giza, Rasiak z woleja Smile
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on
Like a bird that flew
można obstawić 50 zł na naszych, kupić telewizor w MM i już się jest szczęśliwym jak nasi wygrają (zdaje się ze stawka na naszych to 1:90 :rotfl: )
Ja stawiam na Angolę i Trynidad (1:140) Wink
Like a bird that flew
trzeba wciąż żywic nadzieję jakąś
No wiecie - mój wujek ma rodzinę w Grecji i w ramach nie wiem czego,z zięciem postawili przed ME 40zł na Grecję. Jaki był efekt chyba nie trzeba mówić Smile
A jaki był kurs?
za Tobą ja,
reuter napisał(a):Wygramy z Niemcami 3:2, bramki: Smolarek, Giza, Rasiak z woleja Smile
Smolarek dwie i Giza jedną dla Polski, a Rasiak dwie dla Niemców Wink
Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat,
jest to piękny świat.
Alek napisał(a):No wiecie - mój wujek ma rodzinę w Grecji i w ramach nie wiem czego,z zięciem postawili przed ME 40zł na Grecję. Jaki był efekt chyba nie trzeba mówić Smile
A mój kolega jeszcze przed ćwierćfinałami tegorocznej LM przewidział skład i wynik finałowego meczu Smile Teraz go namawiam żeby zaczął obstawiać.

PS. Brazylia wygra, wierzysz w takie wróżenia ze 'tylko raz X gdy Y'?... Brazylia jest dzisiaj silniejsza niż cztery lata temu. Obawiam się też że finał będzie powtórką z przed 4 lat, czyli że będzie BRA-GER.
fizol napisał(a):A jaki był kurs?
1:120? Smile
Krasny napisał(a):PS. Brazylia wygra, wierzysz w takie wróżenia ze 'tylko raz X gdy Y'?... Brazylia jest dzisiaj silniejsza niż cztery lata temu. Obawiam się też że finał będzie powtórką z przed 4 lat, czyli że będzie BRA-GER.
Jestem się gotów założyć, że Brazylia mistrzem świata nie będzie. Nazwiska nie grają tylko zespół. Wysoka suma indywidualnych umiejętności nie zawsze przekłada się na sukces zespołu. Żeby zostać mistrzem trzeba rozegrać siedem meczów. W tej drużynie nie ma już takiej woli zwycięstwa i determinacji. Zawodnicy są w większości syci sukcesów, kasy itd. Treningi wyglądają jak przedstawienia w cyrku dla wielotysięcznej publiczności, pilkarze w nocy łażą po dyskotekach a sparingi drużyna rozgrywała wyłącznie z kelnerami typu Luksemburg, Nowa Zelandia czy klubowy FC Luzern. O ich formie nie da się powiedzieć praktycznie nic. Dlatego nie wierzę w mistrzostwo Brazylijczyków. Natomiast to, że Niemcy będą w finale, jest prawdopodobne. Jeśli nie zje ich stres i sędziowie trochę pomogą, to kto wie...
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
ja obstawiam ze pojedziemy ekwador (1:0) i kostaryke (3:1), z niemcami moze byc roznie ale zdaje ze jesli nie pokonamy ich teraz to nie zrobimy tego nigdy(moze takie 1:1), z grupy wyjdziemy prosto na anglie i to bedzie polski final (przegramy dwa jeden i wbijemy dwie bramki). cieszylbym sie gdyby daleko doszli holendrzy, ale faworytem sa ci co zwykle-bo oni po prostu potrafia.
na finale ligii mistrzow wygralem 360zl, chcialem nawet obstawic wynik (50 na 2:1) ale musialem biec na lektorat a z bankowego do kampusu jest jednak nie tak blisko Smile)
pozdrawiam serdecznie
Uwaga: Niemcy - Kostaryka 4:2. Bójcie się - Niemcy zrobili sobie festiwal strzelecki...

PS. Piwka nieletniemu nikt nie postawi ??? Smile
Like a bird that flew
reuter napisał(a):PS. Piwka nieletniemu nikt nie postawi ?? ? Smile
Nieletniemu to soczek najwyżej Tongue
Kto mi kliknie piwo za optymizm ? Smile
za Tobą ja,
Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha
2:0 ;(
No i co ? Dostaliśmy jak dzieci 2:0 i możemy już pakować walizki coś widze. Ech... ja sie tylko zastanawiam kto płaci za te wycieczki naszych tzw. "orłów"
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]