Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Niewłaściwy" wywiad
Korzystając z nadmiaru wolnego czasu zabrałem się za lekturę materiałów zamieszczonych na stronie (wszak lepiej późno niż wcale Smile )
Podczas przeglądania "epiki" znalazłem wymieniony w temacie błąd (konkretnie chodzi o wywiad zatytułowany: "Rozmowa w Radio Zet - 29.03.2001 r.")
Co do samego wywiadu, to w jednej z "końcowych" odpowiedzi JK mówi: " Nie muszę powiedzieć, że nie." - IMO brakuje tam chyba przecinka, ale pewien nie jestem.
Tyle wieści z frontu - mam nadzieję, że więcej błędów nie znajdę :wink:

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Zeratul napisał(a):Podczas przeglądania "epiki" znalazłem wymieniony w temacie błąd (konkretnie chodzi o wywiad zatytułowany: "Rozmowa w Radio Zet - 29.03.2001 r.")
Wywiad w dziale "Epika"? Czy aby byłeś na tej stronie o której ja myślę :wink: ? Wywiad ten jest w dziale "Wywiady"...
Zeratul napisał(a):Co do samego wywiadu, to w jednej z "końcowych" odpowiedzi JK mówi: " Nie muszę powiedzieć, że nie." - IMO brakuje tam chyba przecinka, ale pewien nie jestem.
Zeratul, normalnie mnie rozwaliłeś swoją spostrzegawczością Big Grin . Zapewniam Cię ,że znajdziesz w wywiadach jeszcze niejeden tego typu błąd albo i nawet te bardziej rzucające się w oczy. Swego czasu sprawdzałem wszystkie wywiady i też naniosłem sporo poprawek ale wierz mi, wyłapanie wszystkiego jest w praktyce mało realne. Zaręczam Ci, że Ty to sprawdzisz a ktoś po Twoim sprawdzeniu na pewno jeszcze coś znajdzie. Gdybyś jednak ciągle cierpiał na nadmiar wolnego czasu to daj znać, bo jest sporo roboty do zrobienia, myślę że dużo potrzebniejszej chociaż mocno siermiężnej. Z korektorskim pozdrowieniem Smile
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
lodbrok napisał(a):Wywiad w dziale "Epika"? Czy aby byłeś na tej stronie o której ja myślę :wink: ? Wywiad ten jest w dziale "Wywiady"...
Chyba wyraziłem się trochę nieprecyzyjnie :wink: Otóż wywiad faktycznie znajduje się w dziale wywiady, natomiast link do niego (zatytułowany "Radio Z") znajduje się przy opisie "Plaży dla psów" (czyli tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/epika/plaza_dla_psow.php">http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/ ... a_psow.php</a><!-- m --> :wink: ). W wywiadzie tym nie znalazłem nic na temat "Plaży..." natomiast jest tam fragment na temat "O aniołach innym razem" więc link powinien się znaleźć przy tamtej książce.
Teraz wszytsko jasne? :wink:
lodbrok napisał(a):Gdybyś jednak ciągle cierpiał na nadmiar wolnego czasu to daj znać, bo jest sporo roboty do zrobienia, myślę że dużo potrzebniejszej chociaż mocno siermiężnej. Z korektorskim pozdrowieniem Smile
Jak masz coś do roboty, to chętnie sie tym zajmę (nie gwarantuję szybkich wyników, ale na pewno będzie zrobione :wink: )

Pozdrawiam
Zeratul
Zeratul napisał(a):Teraz wszytsko jasne?
O tak, teraz wszystko jasne. Ale to robota dla Artura. Jak wróci, na pewno poprawi.

Wyślę, Ci coś na priv. Jak znajdziesz czas, to możesz nad tym popracować. Pozdrawiam Smile
lodbrok napisał(a):Wyślę, Ci coś na priv. Jak znajdziesz czas, to możesz nad tym popracować. Pozdrawiam Smile
OK, czekam :wink:
BTW Wypowiedzi JK ("Jacek o powieści") przy "Życiu do góry nogami" są zatytułowane "Napój Ananków" 8)

Pozdrawiam
Zeratul
Juz Ci wysłałem. A błędy Art na pewno poprawi. Jak jeszcze coś znajdziesz - informuj. Pozdrawiam Smile
Artykuł dostałem. Postaram się przerobić go od razu na html, aby Artur miał mniej roboty :wink:
Niestety znalazłem na stronie jeszcze trochę drobnych błędów (nie ma chyba nawet sensu ich poprawiać, bo wysiłek jest niewspółmierny do efektów). Z nieco istotniejszych:
w tytule: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/epika/zapowiedzi/napoj.php">http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/ ... /napoj.php</a><!-- m --> jest myślnik w kodowaniu wordowskim :roll:

Pozdrawiam
Zeratul
Jak wrócę do domu (w sierpniu) to wszytko poprawię
Artur Big Grin
A czemu się nie zalogowałeś jako Ty? Do czasu jak nie spojrzałem na podpis myślałem, że uległem halucynacji Big Grin
A po co mam Ani tu profil w lisku zaśmiecać Wink
Artur
I to sie dopiero nazywa nabijanie postów Tongue :wink:

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Artur - jak chcesz to możesz za mnie też pisać - może wreszcie dołączę do grona kalifów :wink:
Jak za mnie ktoś będzie pisał też się nie obrażę. Status przedszkolaka zbytnio mi nie odpowiada Smile
Dajcie żyć po swojemu grzesznemu, a i świętym żyć będzie przyjemniej!
No to pracuj usilnie co najmniej na Kalifa! Wszystko przed Tobą! Big Grin
Zeratul - Art pisał z mojego konta, bo siedział u mnei w domu Tongue

pozdrowienia ze stolicy Wink
ann. napisał(a):Zeratul - Art pisał z mojego konta, bo siedział u mnie w domu Tongue
pozdrowienia ze stolicy Wink
Wiem, dlatego zrobiłem " :wink: "(nie było to trudne do wywnioskowania z "profilu w lisku" Big Grin )

Pozdrowienia z Rogoźna :wink:
(i do zobaczenia w Kołobrzegu - jak wszystko dobrze pójdzie Big Grin )

Zeratul
Poprawione Smile