Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Chcialem serdecznie w imieniu zespołu "Karczma" zaprosic wszytskich na wystep w Karpaczu dnia 1.07.2005. ceny biletów ok 10zl, program (jak na moj gust bardzo atrakcyjny) sklada sie z dwoch czesci:w pierwszej piosenki nowsze (program "Mimochodem" itd), a w drugiej znane wszytskim (standardy jak np. "Nasza klasa" itd). Serdecznie polecam i zachecam do przybycia!!
Pozdrawiam Fizol
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Reputacja:
0
2DH napisał(a):Nie ma planów może na trasę koncertową :lol:
a tak na serio to jesli dasz jakies namiary gdzie mozna zagrac to chyba wszytsko jest mozliwe.z tego co wiem "karczma" najczesciej wozi swoj sprzet i tak bedzie w tym wyoadku, wiec jeden problem organizacyjny z glowy...wszytsko sie chyba da. a jak jakies pytania to dzis, bo jutro sie z "Karczma" (a przynajmniej czescia) widze
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Raczej nie, ale jezeli cos wymyslisz badz znajdziesz to wszytstko da sie zalatwic. ale jutro sie spytam czy czegos kolo ciebie nie graja
za Tobą ja,
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja też gorąco polecam ten koncert Sama zrobię co się da, żeby być...A Janusz już tyle czasu męczy "Mimochodem", że na pewno będzie czego posłuchać (w końcu sama byłam świadkiem wykonania przez niego wielu utworów )
"A tam gdzieś - mój brat
Na harfie jak Chrystus rozpięty
Dobrze mu tak!
Niech wie, że niełatwo być świętym!"
Reputacja:
0
Isia napisał(a):męczy zle okreslenie raczej "szlifuje" pzdr
za Tobą ja,
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
2DH napisał(a):Watpię by w mojej wiochowej mieścinie takie miejsce się znalazło. Jak byś się postarał to kto wie. Często takie propozycje wychodzą (nie tylko o "Karczmę" chodzi) i padają, bo nikt nie ciągnie tematu dalej.
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
A nauczyli sie już porządnie śpiewać?? Bo to co jest (a może było) na ich stronce to IMHO raczej nie była dobra reklama :/
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):A nauczyli sie już porządnie śpiewać?? Bo to co jest (a może było) na ich stronce to IMHO raczej nie była dobra reklama :/ Jak na mój gust to Januszowi całkiem nieźle idzie... Ale cóż, o gustach sie nie dyskutuje...
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
fizol napisał(a):w pierwszej piosenki nowsze (program "Mimochodem" itd), a w drugiej znane wszytskim (standardy jak np. "Nasza klasa" itd) :lol:
znaczy - te nowsze nie są znane tak?
Reputacja:
1
Elrond napisał(a):Jak na mój gust to Januszowi całkiem nieźle idzie... Ale cóż, o gustach sie nie dyskutuje... To raczej nie kwestia gustu tylko tego co dali na swą stronke :/ A moze jakieś nowsze nagrania już są i można by posłuchać??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
ann napisał(a):znaczy - te nowsze nie są znane tak? znaczy te ktore znaja wszyscy nawet nie interesujacy sie ak strasznie JK
Przemek napisał(a):nauczyli sie już porządnie śpiewać?? Bo to co jest (a może było) na ich stronce to IMHO raczej nie była dobra reklama te nagranie jak juz bylo mowione na liscie dysk. sa z przed okolo 4 lat, wiec raczej nie sa one do celow reklamowych. postep w porownaniu do tamtych czasow jest ogromny. nei wiem kiedy sie uda cos im nagrac.
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):To raczej nie kwestia gustu tylko tego co dali na swą stronke A moze jakieś nowsze nagrania już są i można by posłuchać?? Jak się Janusz nie obrazi to go jutro spróbuję nagrać
Reputacja:
1
fizol napisał(a):te nagranie jak juz bylo mowione na liscie dysk. sa z przed okolo 4 lat, wiec raczej nie sa one do celow reklamowych. To powinny być usuniete ze srony, bo jak na razie, to niestety służą reklamie, czy się chce czy nie chce...
fizol napisał(a):postep w porownaniu do tamtych czasow jest ogromny. nei wiem kiedy sie uda cos im nagrac. A w czym problem ?? To nie jest trudne wziąć dyktafon lub magnetofon, kawałek mikrofonu i nagrać parę piosenek, a nawet cały koncert i potem wczytać to do kompa. Jeszcze łatwiej by było bezpośrednio podłączyć mikrofon do kompa nagrać wszystko edytorem audio. Sprężcie się i nagrajcie coś, bo ja nie wiem kiedy będę mógł osobiście wyprawić się do Wrocka żeby posłuchać ... :/
Elrond napisał(a):Jak się Janusz nie obrazi to go jutro spróbuję nagrać Brawo!! Na pewno się nie obrazi, a jakby co go zwiążcie i wytłumaczcie, że to dla dobra Ojczyzny i ratowania honoru Wrocławia ma arenie miedzynarodowej
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):Jak się Janusz nie obrazi to go jutro spróbuję nagrać no to ty nagrasz a potm sie wrzuci raczej nei powinien sie obrazic
PS: Elrond witaj znow
za Tobą ja,
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Biedny Janusz Przychodzi do nas z nadzieją, że będzie na luzie a tu chcemy go nagrywać i wysyłać w Polskę Ale nie powinien się obrazić...W końcu chodzi o honor Wrocławia...
"A tam gdzieś - mój brat
Na harfie jak Chrystus rozpięty
Dobrze mu tak!
Niech wie, że niełatwo być świętym!"
Reputacja:
0
fizol napisał(a):no to ty nagrasz a potm sie wrzuci raczej nei powinien sie obrazic Jest problem - wyszło mi przed 2 godzinami że chyba pojade jutro pod Poznań do dziadków... więc chyba mnie nie będzie. Najwyzej się to załatwi później, albo nagra ktoś inny.
fizol napisał(a):PS: Elrond witaj znow Chyba nie na długo. Jutro sie zwijam, jak napisałem wyzej, a tam gdzie jade kompa ni ma :/ Bida aż piszczy. Chyba że będe latał po sąsiadach i sie prosił o 5 min przed kompem
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):Jest problem - wyszło mi przed 2 godzinami że chyba pojade jutro pod Poznań do dziadków... więc chyba mnie nie będzie. Najwyzej się to załatwi później, albo nagra ktoś inny. ok ja nagram jak sie J. zgodzi i obiecuje publicznie ze udostepnie te nagrania, oczywiscie bez upiekszania itd.
za Tobą ja,
Reputacja:
0
fizol napisał(a):ok ja nagram jak sie J. zgodzi i obiecuje publicznie ze udostepnie te nagrania, oczywiscie bez upiekszania itd. Tylko wiesz - 5 powtórzeń aż wyjdzie idealnie Nie można robić Wrocławiowi siary, wszystko musi być cacy
Reputacja:
0
Publicznie oglaszam ze nagrania KARCZMY pojawia sie na ftpie 2 w przyszly wtorek
za Tobą ja,
Reputacja:
1
Czekam z niecierpliwością
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
No specjalnie tak dlugo, bo najprawdopodobniej beda to nagrania z ich koncertu ostatniego
za Tobą ja,
|