[SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... (/showthread.php?tid=6394) |
[SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Maciek S. - 09-30-2008 Witam, Pilnie sprzedam "Ale źródło wciąż bije..." Wydanie Pierwsze, 2002 r. Stan książki bdb; Stan obwoluty db+; Stan płyty db-; Jest mi bardzo przykro dawac takie ogłoszenie, ale niestety finanse leżą. Najbardziej odpowiadałby mi odbiór osobisty w Warszawie. Cena 550 zł do małej negocjacji. Gratis dodam "Napój Ananków" w stanie bdb. Kontakt: <!-- e --><a href="mailto:wsm.waclaw@gmail.com">wsm.waclaw@gmail.com</a><!-- e --> Pozdrawiam, Maciek Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Simon - 09-30-2008 Zaszalałeś... Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Maciek S. - 09-30-2008 Z ceną czy generalnie? Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Simon - 09-30-2008 Nie uściśliłem, przepraszam. Z ceną, z ceną. Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Maciek S. - 09-30-2008 Właśnie zastanawiałem jak to teraz chodzi. Jakiś czas temu widywałem egzemplarze na allegro po dwukrotnie wyższej. Troche szkoda w takim razie, ze te czasy minely. Cena generalnie do dogadania jak ktos wyrazi chęc zakupu.;-) Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Kuba Mędrzycki - 09-30-2008 Maciek S. napisał(a):Jakiś czas temu widywałem egzemplarze na allegro po dwukrotnie wyższej.Po 1000? Nie przesadzasz? Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Simon - 09-30-2008 Za 1000 to ja mogę odstąpić Gajdę. Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Maciek S. - 09-30-2008 Nie wątpie, że możesz. Byc może za tysiąc byłbym w stanie odstąpic Ci swojego pluszowego misia z dzieciństwa. Naturalnie jesli on wyrazi zgode. Co do tych po tysiac - faktycznie zdarzyło mi się taki zobaczyc. Co prawda nie widzialem zeby ktos zalicytował i byc może to jest klucz Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Zbrozło - 09-30-2008 Maciek S. napisał(a):Właśnie zastanawiałem jak to teraz chodzi. Jakiś czas temu widywałem egzemplarze na allegro po dwukrotnie wyższej. Troche szkoda w takim razie, ze te czasy minely.Ostatnio na allegro chodzą od 100 do 300 zł. Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - gosiafar - 09-30-2008 To może jakaś licytacja "w dół"? Ostatnio "poszło" za 190 zł... Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - thomas.neverny - 10-02-2008 A moze sie wymiencie, na zasadzie « 1 Gajda ( 1000) w zamian za Spiewaka (500) plus Napoj (500) » ? :aniolek: Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Simon - 10-02-2008 thomas.neverny napisał(a):A moze sie wymiencie, na zasadzie « 1 Gajda ( 1000) w zamian za Spiewaka (500) plus Napoj (500) » ?Ale ja mam i Gajdę, i Śpiewaka i Napój. Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Maciek S. - 10-02-2008 Czyli Misia nie chcesz? A poważnie to po przejrzeniu Allegro 250 zł + napój Ananków + książka - wywiad z Grażyną Prader. Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Kuba Mędrzycki - 10-02-2008 Maciek S. napisał(a):książka - wywiad z Grażyną PraderNie Prader tylko Preder i nie z panią Grażyną, a z Jackiem. A ten wywiad nazywa się 'Pożegnanie Barda'. Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - adme - 10-02-2008 Maciek S. napisał(a):Byc może za tysiąc byłbym w stanie odstąpic Ci swojego pluszowego misia z dzieciństwa. Bezduszny materialista! Maciek S. napisał(a):Naturalnie jesli on wyrazi zgode. No, już trochę lepiej. Maciek S. napisał(a):po przejrzeniu Allegro 250 zł + napój Ananków + książka czyli napój w formie płynnej plus książka? Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - Maciek S. - 10-02-2008 Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie Prader tylko Preder i nie z panią Grażyną, a z Jackiem.Zgadza się. Po pijaku to pisałem. Zresztą podobno tutaj to norma, także przyznaje się bez wstydu MaryShelley napisał(a):Bezduszny materialista!Miałem nadzieje, że oddam misia komuś, kto go przytuli czasem. Ja jakby ostatnie 15 lat go troche zaniedbuje, takze.... Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - adme - 10-02-2008 Maciek S. napisał(a):Ja jakby ostatnie 15 lat go troche zaniedbuje, takze....Czyli jednak bezdusznik! Re: [SPRZEDAM] Ale źródło wciąż bije... - gosiafar - 10-02-2008 MaryShelley napisał(a):bezdusznik!"Dusznik", bo jednak dba o to, by Misia ktoś przytulał, choćby czasem! |