9 czerwca Warszawa - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 9 czerwca Warszawa (/showthread.php?tid=6014) |
9 czerwca Warszawa - Kuba Mędrzycki - 05-13-2008 Serdecznie zapraszamy na nasz koncert, który odbędzie się w poniedziałek 9go czerwca o godz. 19tej, w Domu Kultury Śródmieście "Smolna' przy ul.Smolnej 9. Wejście od Al.Jerozolimskich vis a vis Muzeum Narodowego. W repertuarze utwory Jacka Kaczmarskiego, ale także do wierszy K.M.Sieniawskiego i Zbigniewa Herberta. Występują: Łukasz Jęcek Michał Mańka Kuba Mędrzycki Wstęp(niestety płatny) - 10 zł. - pkosela - 05-13-2008 Great! - kak gawariat francuzy - ann - 05-13-2008 Dodane do imprez ) - gosiafar - 05-13-2008 Kuba Mędrzycki napisał(a):Serdecznie zapraszamy na nasz koncert,Wspaniała wiadomość! - scarlett - 05-13-2008 Szkoda, że nie odrobine wczesniej ( Wybieramy sie z Kłapo do Warszawy prawdopodobnie 1 czerwca na "Proces". Nawiasem- chętnie wybierzemy się w tym terminie na piwo z forumowymi Warszawiakami, jezeli ktoś byłyby zainteresowany. Pozdrawiam. *-`- - raven87 - 05-14-2008 scarlett napisał(a):Szkoda, że nie odrobine wczesniej ( Wybieramy sie z Kłapo do Warszawy prawdopodobnie 1 czerwca na "Proces".Pewnie jakoś damy rade - OLI - 05-14-2008 scarlett napisał(a):chętnie wybierzemy się w tym terminie na piwona piwo?? tylko - kłapo - 05-14-2008 Kurde - może zostaniemy w Warszawie jednak do 9.06, i tak mam wakacje ) (o ile praca mnie nie "zaskoczy"). W każdym razie nad tą opcją warto się porządnie zastanowić! OLI napisał(a):na piwo?? tylkoKawę, herbatę i inne "trunki" zdarza nam się pijać również czasem nawet coś zjemy! - Kuba Mędrzycki - 05-14-2008 kłapo napisał(a):Kurde - może zostaniemy w Warszawie jednak do 9.06, i tak mam wakacje ) (o ile praca mnie nie "zaskoczy"). W każdym razie nad tą opcją warto się porządnie zastanowić!I to jest bardzo słuszna koncepcja! - scarlett - 05-15-2008 Pewnie, że słuszna...z mojej strony jednak nie wykonalna. ( W razie czego, Kłapo będzie mnie godnie reprezentować. - tmach - 05-26-2008 W sobotę doszliśmy do wniosku, że ten koncert to bardzo dobra koncepcja. Od dłuższego czasu wybierałam się do Krakowa, ale zawsze coś mi stawało na drodze. Teraz Kraków ( i nie tylko ) przyjeżdża do Warszawy. Może jeszcze Wrocław by się zastanowił nad takim rozwiązaniem o Poznaniu nie wspominając. - Simon - 05-26-2008 tmach napisał(a):Może jeszcze Wrocław by się zastanowiłWrocław nie musi się zastanawiać nad niczym. Zarówno Łukasz, jak i Michał kilkakrotnie występowali na scenie WSJK. - tmach - 05-26-2008 Oj, Simon uniki robisz. Pomyślał byś nad przyjazdem do stolicy razem z Olą, Alą i z kim tam jeszcze występujesz , żeby dać koncert. Mogę Cię zapewnić, że nie tylko ja byłabym zadowolona. - Simon - 05-26-2008 tmach napisał(a):Oj, Simon uniki robisz.Pewnie, że robię. Więcej czasu poświęcam ostatnio Salonowi. - scarlett - 05-26-2008 Ja i Kłapo niestety w pierwszej połowie miesiąca jesteśmy z różnych powodów niedysponowane ( Mam nadzieje, że zdążymy to jednak nadrobić choć w części zanim wszyscy, wredoty- przestaniecie koncertować. Co to w ogóle za pomysł, żeby zawieszać działalność na wakacje? :evil: - Elessar - 05-26-2008 Zawieszenie takie powodowane jest zwykle tym, że zainteresowanie takimi koncertami/imprezami jest mniejsze przy wyjazdach wakacyjnych. Inaczej: mniej ludzi tam, gdzie się gra, bo są gdzie indziej. Chyba, że są to koncerty w miejscach bardzo wakacyjnych. - kłapo - 05-26-2008 scarlett napisał(a):jesteśmy z różnych powodów niedysponowaneTy unikaj takiego słownictwa, rożne rzeczy przychodzą do głowy Uściślając: brak pieniędzy -> praca. scarlett napisał(a):Co to w ogóle za pomysł, żeby zawieszać działalność na wakacje?Niestety - i my mamy prawo do wakacji i artyści ) choć nie ukrywam, że to jedyny moment w którym mogę nasz piękny kraj pozwiedzać i posłuchać epigonów z różnych stron Polski - scarlett - 05-26-2008 Elessar napisał(a):Zawieszenie takie powodowane jest zwykle tym, że zainteresowanie takimi koncertami/imprezami jest mniejsze przy wyjazdach wakacyjnych.Pomówienia :' Ja jestem bardzo zainteresowana takimi koncertami w wakacje! To nie wystarczy? ;( - pkosela - 05-26-2008 kłapo napisał(a):Za przeproszeniem: wyjęłaś mi to z ust. (fuj!)scarlett napisał(a):jesteśmy z różnych powodów niedysponowaneTy unikaj takiego słownictwa, rożne rzeczy przychodzą do głowy - kłapo - 05-26-2008 scarlett napisał(a):To nie wystarczy? ;(Nie. Ale jak przyjadę z Tobą, to na pewno nad tym pomyślą. - scarlett - 05-26-2008 pkosela napisał(a):Za przeproszeniem: wyjęłaś mi to z ust. (fuj!) Ojej no. To określenie ma wiele znaczeń. Poza tym dlaczego odrazu "fuj"? :' Naturalna sprawa. kłapo napisał(a):Nie. Ale jak przyjadę z Tobą, to na pewno nad tym pomyślą. Prywatny koncert? ) - ann - 05-26-2008 Kończcie ten OT :evil: - gosiafar - 05-26-2008 tmach napisał(a):Teraz Kraków ( i nie tylko ) przyjeżdża do Warszawy. Może jeszcze Wrocław by się zastanowił nad takim rozwiązaniem o Poznaniu nie wspominając.Cieszę się z przyjazdu Krakowa i zdecydowanie się zgadzam z Teresą co do Wrocławia i Poznania! - Zbrozło - 05-26-2008 gosiafar napisał(a):Cieszę się z przyjazdu KrakowaA gdzie jest napisane, że Kraków przyjeżdża ? :o - Simon - 05-26-2008 Zbrozło napisał(a):A gdzie jest napisane, że Kraków przyjeżdża ?Zwłaszcza, że Michał z Bielska a Łukasz ze Skarżyska. :rotfl: - gosiafar - 05-26-2008 Simon napisał(a):Zwłaszcza, że Michał z Bielska a Łukasz ze Skarżyska. :rotfl: Fakt, ale najczęściej można ich usłyszeć w Krakowie! Zresztą - nieważne skąd, grunt, że przyjadą! - Zbrozło - 05-26-2008 gosiafar napisał(a):Zresztą - nieważne skąd,A później mówią, że Kraków się lubi z Warszawą - Kuba Mędrzycki - 05-26-2008 gosiafar napisał(a):Fakt, ale najczęściej można ich usłyszeć w Krakowie!Jest wielce prawdopodobne, że od jesieni jeszcze częściej, no i przede wszystkim regularniej. - tmach - 05-27-2008 A propos jesieni, mam nadzieję, że pamiętasz Kuba naszą rozmowę. Że nie tylko Łukasz i Michał. - Kuba Mędrzycki - 05-27-2008 tmach napisał(a):Że nie tylko Łukasz i Michał.No nie tylko - jeszcze ja. |