III Festiwal Kaczmarskiego Źródło wciąż bije 24 maja br. - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Dział: Konkursy (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=43) +---- Wątek: III Festiwal Kaczmarskiego Źródło wciąż bije 24 maja br. (/showthread.php?tid=5771) |
- Kuba Mędrzycki - 05-15-2008 Mam nadzieję, że nie złamię żadnych paragrafów, jeśli podzielę się lista wykonawców tegorocznego festiwalu. Lista uczestników napisał(a):1. Natalia Sikora – śpiew - kłapo - 05-15-2008 Cudowny dobór utworów - spora część moich "ulubionych" Wielu wykonawców usłyszę po raz pierwszy, ale tak czy siak zapowiada się bardzo ciekawie. Dzięki za listę! Nie wiem, jak to z paragrafami, ale ja nie pisnę słówka - Artur_Jablonski - 05-15-2008 Kimkolwiek jest Adam Łapacz, to już go nie lubię, zabrał mi obie piosenki, które chciałem wykonywać. - gosiafar - 05-16-2008 ZoltaR napisał(a):Kimkolwiek jest Adam Łapacz, to już go nie lubię, zabrał mi obie piosenki, które chciałem wykonywać.Nie martw się, jeszcze coś dla Ciebie zostało! Dzięki za listę! - kłapo - 05-20-2008 Na stronie Konkursu jest już wreszcie dostępny program i (podana uprzednio przez Kubę) lista wykonawców: Cytat:Program III Festiwalu piosenek Jacka Kaczmarskiego "Źródło wciąż bije" - Bydgoszcz, 24 maja 2008info: http://www.zrodlowciazbije.pl/aktualnosci.html Jest również umieszczone "przyjemne" zaproszenie (by Radio PiK) na Festiwal ) >>MP3<< [ Dodano: 20 Maj 2008, 17:56 ] To już w tym tygodniu ! Doczekać się nie mogę. - Elessar - 05-20-2008 Ogłoszenie płatne: Dla podróżujących z Warszawy lub przez Warszawę do Bydgoszczy w piątek: Pociąg pospieszny o 15:04 z Warszawy do Bydgoszczy, gdzie przyjeżdża o 18:54 zostaje mianowany hm... wyjątkowym. Wszystkich chętnych zapraszają do wspólnej podróży i spędzenia czasu "po kaczmarowemu": Adam Łapacz Łukasz Jęcek Michał Mańka Koniec ogłoszenia. - ReDi - 05-20-2008 Ma ktoś ochotę potowarzyszyć pewnemu degeneratowi gdzieś na trasie Wrocław-Poznań-Bydgoszcz? - kłapo - 05-20-2008 Wszelkim degeneratom, zawsze chętnie Tylko cholera, zupełnie nie po drodze. Ale tak czy siak, do zobaczenia na miejscu. Dobrze, żeś się zdecydował a Simon kiedy jedzie? Bo on, chyba, też z Wrocławia : - gosiafar - 05-21-2008 A kto jedzie z Warszawy w sobotę pociągiem o 8.38? - Morog - 05-22-2008 jade w sobote rano z warszawy do bydgoszczy na festiwal nie zabrał by sie ktoś ze mną? składka na paliwko to dobre rzecz ))) tel. 603-288-288 (bo malo czasu) - Kuba Mędrzycki - 05-22-2008 Morog napisał(a):jade w sobote rano z warszawy do bydgoszczy na festiwalJeśli prowadzenie przez Ciebie samochodu wygląda tak samo byle jak co pisanie, to wątpię czy uda Ci się znaleźć chętnych na wspólną podróż. Poza tym, jak już ktoś miałby z Tobą dzielić te chwile w aucie, to pewnie chciałby wiedzieć kto zacz. Ty zaś pomimo napisania dwóch postów, nie raczyłeś się jeszcze przedstawić. - Morog - 05-22-2008 nie do końca rozumiem co to znaczy przedstawić sie? dołączyć CV? galerie zdjęć? - stepniarz - 05-22-2008 można dużo szybciej i prościej tu: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=56">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=56</a><!-- m --> - Morog - 05-22-2008 przedstawiłem się w podanym temacie d - dzikakaczka - 05-22-2008 Kuba Mędrzycki napisał(a):Jeśli prowadzenie przez Ciebie samochodu wygląda tak samo byle jak co pisanie, to wątpię czy uda Ci się znaleźć chętnych na wspólną podróż.Wow, Ty to wiesz jak nowego człowieka przywitać gorąco i serdecznie :lol: - Morog - 05-22-2008 Kaczor chociaż ty mnie powitaj :wstyd: i znajdź kogoś do towarzystwa w podróży :rotfl: - gosiafar - 05-22-2008 Morog napisał(a):Kaczor chociaż ty mnie powitaj :wstyd:Czyżby to znaczyło, że się znamy! :rotfl: - Morog - 05-22-2008 zapewne tak ta to takie duże z dziwną fryzurą :rotfl: - gosiafar - 05-22-2008 Morog napisał(a):ta to takie duże z dziwną fryzurą :rotfl:A ja takie małe z dziwną fryzurą... Choroba, nic mi to nie mówi... :wstyd: Chyba, że... No nic, pewnie się "wypatrzymy"... - Kuba Mędrzycki - 05-22-2008 dzikakaczka napisał(a):Wow, Ty to wiesz jak nowego człowieka przywitać gorąco i serdecznieZawsze mi się wydawało, że jak ktoś pojawia się w nowym miejscu, gdzie jest już jakaś grupa osób, to raczej sam się najpierw wita i przedstawia, a nie oczekuje, aż inni rozwiną czerwony dywan i wniosą na rękach. Także równie dobrze, można podobne stwierdzenie Arturze, skierować do Moroga. Może 'nowy człowiek' po prostu sam by sie przedstawił. Tak jak robi to spora część nowych osób, które zaczynają w innych wątkach. Morog napisał(a):nie do końca rozumiemNie wątpię. Morog napisał(a):co to znaczy przedstawić sie?Skoro takie elementarne podstawy kultury należy Ci tłumaczyć, no to powinszować. - gredler - 05-22-2008 Kuba, wyluzuj. Przecież Morgog zapytał tylko, kto się z nim zabierze do Warszawy autem, o żadnych dywanach nie było mowy. - gosiafar - 05-22-2008 Kuba Mędrzycki napisał(a):Zawsze mi się wydawało, że jak ktoś pojawia się w nowym miejscu, gdzie jest już jakaś grupa osób, to raczej sam się najpierw wita i przedstawia, a nie oczekuje, aż inni rozwiną czerwony dywan i wniosą na rękach.A ja do tej pory się nie przedstawiłam! Nawet pytałam, czy muszę, ale mi powiedziano, że za późno... Wiele osób na ten wątek nie trafia! Może powinien się pojawiać jako pierwszy po zalogowaniu się nowego użytkownika? - gredler - 05-22-2008 gosiafar napisał(a):A ja do tej pory się nie przedstawiłam!No nie, a ja z Tobą gadałem... - gosiafar - 05-22-2008 gredler napisał(a):No nie, a ja z Tobą gadałem...Nooo! I, co gorsza, pewnie nie przestaniesz... :rotfl: Paskudne to życie... i pułapki na forum! Ale - jeśli bardzo Ci zależy - to się może nawet przedstawię! - Morog - 05-22-2008 soory wszyscy, ale nie mogę się potrzymać Kuba Mędrzycki lekarz mówił ci ze te tabletki trzeba brać codziennie? :rotfl: PS. Poziom abstrakcji niektórych rzuca na kolana :znudzony: - dzikakaczka - 05-22-2008 Morog napisał(a):Kaczor chociaż ty mnie powitajWitam choć już się boję, bo witam Cię w złym wątku Kuba Mędrzycki napisał(a):Spuść z 2 atmosfery z opony i wyluzuj :wow:Morog napisał(a):nie do końca rozumiemNie wątpię.Morog napisał(a):co to znaczy przedstawić sie?Skoro takie elementarne podstawy kultury należy Ci tłumaczyć, no to powinszować. - gosiafar - 05-22-2008 Morog napisał(a):soory wszyscy, ale nie mogę się potrzymaćSoory, ale spytam: a jak Ci lekarz zalecił? :rotfl: Wiesz, my to chyba wszyscy mamy... Witaj w Klubie! - kłapo - 05-22-2008 Morog napisał(a):KaczorKaczor ? Tak czy siak - witam na forum. A ja rozwinę czerwony dywan! A co! - Morog - 05-22-2008 z Kaczorkiem znamy sie troche wiec tak mowie, no :rotfl: a czy sie zobaczymy to nie wiem mieły ze mna jechać dwie osoby ale nie jadą wiec musze załatwić kase - gosiafar - 05-22-2008 Morog napisał(a):ale nie jadą wiec musze załatwić kaseE, co najwyżej 60 zł! I nie musisz być trzeźwy wsiadając do pociągu! To też ma swoje plusy! |