![]() |
III Festiwal Kaczmarskiego Źródło wciąż bije 24 maja br. - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- Dział: Konkursy (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=43) +---- Wątek: III Festiwal Kaczmarskiego Źródło wciąż bije 24 maja br. (/showthread.php?tid=5771) |
- eliza - 05-09-2008 Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś wskazał mi gdzie się znajduje lista osób i utworów, które będą wykonywane na tegorocznym festiwalu w Bydgoszczy, o ile już taka istnieje ![]() - gredler - 05-09-2008 Elizo, istnieje taka lista, ale póki co jest to wersja robocza, ponieważ do niedzieli można jeszcze zmieniać utwory. Jeżeli po niedzieli faktycznie lista już będzie ostatecznie zamknięta, to p. Grzegorz na pewno zgodzi się na opublikowanie listy. TomkuM, tu jest "1788" <!-- m --><a class="postlink" href="http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/przemek_grudzinski/public1/">http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/ ... i/public1/</a><!-- m -->. Cieszę się, że podobało Ci się moje wykonanie "Upadku Ikara", aczkolwiek z pewnością nie było to wykonanie zasługujące na nagrodę w porównaniu z innymi. - gosiafar - 05-10-2008 TomekM napisał(a):Żal, bo Ikar jest mistrzowski, może organizatorzy zdołają to poprawić? Czy gredler występował w konkursie, czy pozaWystępował w konkursie! I będzie w Bydgoszczy! ![]() Od tamtej pory poczynił postępy, co Cię pewnie ucieszy! ![]() ![]() - Simon - 05-10-2008 eliza napisał(a):Simon, a Ty bedziesz w tym roku w Bydgoszczy...?Wszystko na to wskazuje. ![]() - TomekM - 05-12-2008 Przemku, wielkie dzięki za 1788. Bardzo fajne, tylko chwilami ma się wrażenie, jakbyś wykonywał to wtedy z pewną rezerwą i nie miał śmiałości mocniej "zaatakować" głosem. Tak to czuję, ale nie jestem żadnym specjalistą. Nie będę w Bydgoszczy, ale jakieś nagrania pewnie się zachowają ![]() - tmach - 05-12-2008 TomekM napisał(a):Przemku, wielkie dzięki za 1788. Bardzo fajne, tylko chwilami ma się wrażenie, jakbyś wykonywał to wtedy z pewną rezerwą i nie miał śmiałości mocniej "zaatakować" głosem. Tak to czuję, ale nie jestem żadnym specjalistą.Jeśli mnie pamięć nie myli, to Przemek był chory w Bydgoszczy. - Antoni - 05-12-2008 Gdyby ktoś jechał do Bydgoszczy z Warszawy samochodem i miał dwa wolne miejsca, to prosiłbym go, żeby się do mnie odezwał. - gosiafar - 05-12-2008 Antoni napisał(a):Gdyby ktoś jechał do Bydgoszczy z Warszawy samochodemA może masz prawo jazdy? ![]() - Antoni - 05-12-2008 gosiafar napisał(a):A może masz prawo jazdy?Gdybym miał, szukałbym pustego samochodu, nie wolnych miejsc ![]() - kłapo - 05-12-2008 A pociąg nie łaska ![]() W każdym razie - jeśli ktoś się z Trójmiasta wybiera i nie chce się w pociągu nudzić, to zapraszam do wspólnego dzielenia przedziału ![]() edit: jest już może lista utworów i wykonawców? - gosiafar - 05-12-2008 kłapo napisał(a):A pociąg nie łaskaWiesz, ja mam samochód, który się marnuje i stoi pod oknem, zawsze to taniej, niż pociągiem, nie trzeba się trzymać rozkładu i jeszcze jakąś majówkę można zrobić po drodze! ![]() ![]() - Elessar - 05-12-2008 Szczególnie to powrotne ze Skarżyska. ![]() Jakby co - Łukasz i ja prawdopodobnie pojedziemy do Bydgoszczy już w piątek z Warszawy. - kłapo - 05-12-2008 gosiafar napisał(a):Wiesz, ja mam samochód, który się marnuje i stoi pod oknem, zawsze to taniej, niż pociągiem, nie trzeba się trzymać rozkładu i jeszcze jakąś majówkę można zrobić po drodze!Bo ja wiem, czy taniej...(samochodami rzadko się przemieszczam - ale jeśli już, to koszta zawsze były dość podobne). Ale co ja mogę wiedzieć o samochodach ![]() A jeśli o majówkę chodzi, to możemy ją podczas jazdy pociągiem zrobić ![]() ![]() - Antoni - 05-12-2008 kłapo napisał(a):A pociąg nie łaskaZapewne ostatecznie stanie na pociągu ![]() - tmach - 05-12-2008 kłapo napisał(a):Bo ja wiem, czy taniej...(samochodami rzadko się przemieszczam - ale jeśli już, to koszta zawsze były dość podobne).Jak ma sie zniżkę na bilet kolejowy, to może i tak . ![]() - Kamil - 05-12-2008 Również pojawię się w Bydgoszczy, cieszy mnie niezmiernie liczna reprezentacja forumowa ![]() - tmach - 05-12-2008 Kamil napisał(a):Również pojawię się w Bydgoszczy, cieszy mnie niezmiernie liczna reprezentacja forumowaA o której? I jakim pociągiem? Ja się wybieram. Ten pociąg Warszawa-Bydgoszcz jedzie przez Toruń, więc może ..... - gosiafar - 05-12-2008 kłapo napisał(a):Bo ja wiem, czy taniej...Jest. Polonez jest 5 osobowy, nawet przy ulgowych biletach wychodzi taniej. Elessar napisał(a):Szczególnie to powrotne ze Skarżyska.E, do Skarżyska są fajniejsze, w drugą stronę bardziej przykro jechać! ![]() - kłapo - 05-12-2008 Antoni napisał(a):Zapewne ostatecznie stanie na pociągu"Pociągowanie"nie jest w gruncie rzeczy takie złe (mówię tak, bo mam tylko 2h do Bydgoszczy ![]() tmach napisał(a):Jak ma sie zniżkę na bilet kolejowy, to może i tak .No tak - to przyzwyczajenie : ![]() Kamil napisał(a):cieszy mnie niezmiernie liczna reprezentacja forumowaMnie również - tylko się nie ukrywać na miejscu - wypisać sobie nicki na czole czy innym policzku ![]() ![]() - Elessar - 05-12-2008 Jak będzie wystarczająco ciepło to pewnie będę paradował w Kuglarzach z zeszłorocznej "Nadziei". Przypuszczalnie duża część forum, która ma również takie koszulki będzie dobrze rozpoznawalna jeśli się tylko takiej osobie popatrzy na plecy. ![]() - kłapo - 05-12-2008 Elessar napisał(a):będę paradował w Kuglarzach z zeszłorocznej "Nadziei"Dokładnie o te koszulki mi chodziło ![]() ![]() - scarlett - 05-12-2008 A ja będę tą mniejszą obok niej ![]() - ReDi - 05-12-2008 Być, czy nie być? Coraz bardziej skłaniam się ku tej pierwszej z opcji. Planowana jest jakaś nieplanowa impreza pokoncertowa? - kłapo - 05-12-2008 ReDi - w tym przypadku odpowiedź na to pytanie jest "arcybanalna" ![]() ![]() Z tego, co wiem, afterparty murowane. Zapowiadają to już od Torunia ![]() - scarlett - 05-12-2008 Impreza, impreza- pewnie, że tak ![]() ![]() - ReDi - 05-12-2008 kłapo napisał(a):ReDi - w tym przypadku odpowiedź na to pytanie jest "arcybanalna"Tak po prostu zastanawiam się nad kwestiami logistycznymi - jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie konieczny ![]() - kłapo - 05-12-2008 ReDi napisał(a):Tak po prostu zastanawiam się nad kwestiami logistycznymi - jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie koniecznyToż nikt nie zostawi człowieka w środku nocy samemu sobie ![]() ![]() ![]() - gosiafar - 05-12-2008 ReDi napisał(a):jak będzie dostatecznie długie after party to nocleg nie będzie konieczny scarlett napisał(a):Impreza, impreza- pewnie, że tak kłapo napisał(a):afterparty murowane.No, sam widzisz, trzeba być! ![]() - scarlett - 05-13-2008 kłapo napisał(a):Zawsze można wsiąść w najbliższy pociąg do Gdańska i "zorganizować czas" u scarlett?? ?? ?? A będe zaproszona? ![]() zapytanie o informacje podstawowe... - Andrzej J. - 05-14-2008 gredler napisał(a):Elizo, istnieje taka lista, ale póki co jest to wersja robocza, ponieważ do niedzieli można jeszcze zmieniać utwory. Jeżeli po niedzieli faktycznie lista już będzie ostatecznie zamknięta, to p. Grzegorz na pewno zgodzi się na opublikowanie listy.No i co dalej? Wiemy, że nic nie wiemy! Na <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.zrodlowciazbije.pl">www.zrodlowciazbije.pl</a><!-- w --> też nic nie ma ![]() |