![]() |
WSJK - 12 marca 2008, godz. 20.00 - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: WSJK - 12 marca 2008, godz. 20.00 (/showthread.php?tid=5716) |
WSJK - 12 marca 2008, godz. 20.00 - Simon - 02-23-2008 No i udało się, mamy swój wieczór pomiędzy lutowym koncertem Salonowym Adama Łapacza a marcową "Salonową" Filharmonią z udziałem tria CZ/B/T. ![]() Zapraszam wszystkich w środe tym razem, 12 marca. Kolejna edycja Wrocławskiego Salonu Jacka Kaczmarskiego przyniesie, prócz okazji do ponownego spotkania, sceniczny miszmasz konwencji: wystąpi Karolina Starzewska, Triada Poetica (jeszcze nie wiem w jakiej konfiguracji) i dawno nie oglądany u nas Łukasz Jęcek. Będzie więc i lirycznie i czadowo. ![]() Myślę, że po kampanii styczniowo-lutowej na uczelniach miło będzie spotkać się bezstresowo, bez myśli o zaliczeniach, egzaminach i poprawkach (mam na myśli tak studentów, jak i wykładowców) i pogadać przy jasnym pełnym. Przy okazji: w ramach WSJK zaczęło nam się wyodrębniać Salonowe Koło Polonistów ![]() Pozdrawiam serdecznie. $ - Elzbieta - 02-23-2008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Będę dopiero 18.03 ![]() ![]() ela I tak dobrze, ze będzie filharmonia..i może coś jeszcze ?? - Simon - 02-23-2008 Elzbieta napisał(a):będzie filharmonia..i może coś jeszcze ??No, tak jak mówiłem: po koncercie w filharmonii przechodzimy do klubu "Łykend" i gramy, rozmawiamy, degustujemy, śpiewamy. - ann - 02-23-2008 Simon, niech Ci będzie... Dodane do imprez ![]() - Simon - 02-23-2008 ann napisał(a):Simon, niech Ci będzie...Ale osochozi? :niepewny: - jodynka - 02-23-2008 delegacja z Poznania dość poważnie rozważa przyjazd ![]() - Zeratul - 02-23-2008 jodynka napisał(a):delegacja z Poznania dość poważnie rozważa przyjazdChoć może się niestety godzinkę spóźnić (wersja pesymistyczna) :agent: Pozdrawiam Zeratul - Simon - 02-23-2008 Zeratul napisał(a):Choć może się niestety godzinkę spóźnićNiech wsiądzie we wcześniejszy skład. - ReDi - 02-23-2008 Ania najwyraźniej znudzona jest rutynowym dodawaniem WSJK do imprez ![]() Oczywiście na Salonie będę, może nawet kogoś przyprowadzę ![]() Niechaj nasza kaczmarofilska brać rośnie w siłe! 1. Simon 2. ReDi - jodynka - 02-23-2008 Simon napisał(a):Niech wsiądzie we wcześniejszy skład.Simon, uwierz, że gdyby było to możliwe, delegacja z Poznania na pewno by tak zrobiła. Ale może się to nie udać, bo część delegacji będzie spełniać malutkie marzenia, co może trochę kolidować z godziną odjazdu wcześniejszego składu. [ Dodano: 24 Luty 2008, 00:18 ] ReDi napisał(a):1. Simon3, 4 - Zeratul, jodynka - Małgosia - 02-24-2008 1. Simon 2. ReDi 3. Zeratul 4. jodynka 5. Małgosia - Simon - 02-24-2008 jodynka napisał(a):część delegacji będzie spełniać malutkie marzenia, co może trochę kolidować z godziną odjazdu wcześniejszego składu.Tia... I co miesiąc, akurat w dniu edycji Salonu, spełniacie swoje malutkie marzenia, które kolidują z pociagiem. ![]() ____________________________________________________________________ Miło mi poinformować, że do składu wykonawców 12 marca dołączy Zbyszek Biber, czyli Zico. ![]() - Zeratul - 02-24-2008 Simon napisał(a):Po prostu tym razem trafiłeś salonem w inną część delegacjijodynka napisał(a):część delegacji będzie spełniać malutkie marzenia, co może trochę kolidować z godziną odjazdu wcześniejszego składu.Tia... ![]() Ale w końcu się uda ![]() Simon napisał(a):Miło mi poinformować, że do składu wykonawców 12 marca dołączy Zbyszek Biber, czyli Zico.Na występ Łukasza i Zico to już musimy zdążyć :] Pozdrawiam Zeratul - Simon - 02-24-2008 Zeratul napisał(a):Na występ Łukasza i Zico to już musimy zdążyćMusze ich zatem przesunąc jako ostatni punkt programu ![]() - ewus - 02-24-2008 1. Simon 2. ReDi 3. Zeratul 4. jodynka 5. Małgosia 6. ewus (wreszcieeee) mrrr Karolina :-) - w3t.pl - 02-25-2008 I ja i ja ![]() Tez w końcu tzreba sie pojawić bo siara :/ - Simon - 02-25-2008 w3t.pl napisał(a):Tez w końcu tzreba sie pojawić bo siaraA, jesli wolno spytać, któż zacz? Nowy użytkownik z Wrocławia? ![]() - w3t.pl - 02-26-2008 a jakże by, nie inaczej ![]() Nowy / stary :rotfl: - Khamul - 02-26-2008 w3t.pl napisał(a):I ja i jaTo i ja się wreszcie pojawię ![]() - Simon - 02-26-2008 Khamul napisał(a):To i ja się wreszcie pojawięNo, bracie... I to we włosienicy... - w3t.pl - 02-26-2008 POjawic si e rzecz ludzka ![]() nie ma to jak dobre wejscie ![]() ![]() Simon podaj jeszce tylko kolejnosć i w jakich godzinach kto gra ![]() ![]() - stepniarz - 03-04-2008 w3t.pl to Mateusz. znany niektórym pod postacią mojego brata rodzonego ![]() ![]() - Simon - 03-04-2008 w3t.pl napisał(a):Simon podaj jeszce tylko kolejnosć i w jakich godzinach kto graW kolejności: Karolina Triada Poetica Łukasz & Zico Godzinowo trudno to "rozstawić". - Łukasz - 03-04-2008 Simon napisał(a):Łukasz & ZicoChciałbym wtrącić, że zagramy trzy sety. W pierwszym zagramy razem, a następne osobno. ![]() - Simon - 03-05-2008 Łukasz napisał(a):zagramy trzy setyTym bardziej trudno godzinowo to ogarnąć. - zamocik_23 - 03-06-2008 1. Simon 2. ReDi 3. Zeratul 4. jodynka 5. Małgosia 6. ewus (wreszcieeee) 7. w3t.pl 8. Khamul 9. zamocik_23 (jeśli nie zabije jej próbna matura z chemii we wtorek :' ) - Simon - 03-06-2008 Jak dobrze pójdzie - będą trzy nowe piosenki. ![]() - stepniarz - 03-06-2008 zamocik_23 napisał(a):jeśli nie zabije jej próbna matura z chemii we wtorekpróbnymi zawsze próbują ogłuszyć ![]() Simon napisał(a):k dobrze pójdzie - będą trzy nowe piosenki.czyli przybyć mi wypada ![]() - zamocik_23 - 03-06-2008 stepniarz napisał(a):próbnymi zawsze próbują ogłuszyćczęściowo im sie udaje ![]() stepniarz napisał(a):czyli przybyć mi wypadawypada ![]() - stepniarz - 03-06-2008 zamocik_23 napisał(a):częściowo im sie udajebyć nie może... |