OT o autografach dla Sławka - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: OT o autografach dla Sławka (/showthread.php?tid=5053) |
- Simon - 08-31-2007 Sławek napisał(a):a mógłbyś przestać filozofować i na coś się przydać?Pisałem całkowicie poważnie. :] - ann - 08-31-2007 Sławek napisał(a):a mógłbyś przestać filozofować i na coś się przydać?A mógłbyś wyluzować? - Sławek - 08-31-2007 ann napisał(a):A mógłbyś wyluzować?a moglibyście się bawić w innym temacie? nie chciałbym używać ostrzejszych słów, ale jakby co nie będę się szczypał, że ktoś jest moderatorem . Proszę tylko o odrobinę kultury osoby, które zdawałoby się mają napisane "kultura" na czole - ann - 08-31-2007 Sławek, nie chciałam być niemiła, ale cóż... Zanim zaczniesz pouczać innych, może zastanów się najpierw nad tym, jak sam zachowujesz się na forum i dlaczego ludzi... drażnisz (?) Bo mnie się wydaje, że 1. trochę za poważnie podchodzisz do tego co się tutaj dzieje 2. stawiasz się w pozycji "ja wiem lepiej", nie przyjmujesz żadnych argumentów, żadnej krytyki, dając do zrozumienia, że posiadasz monopol na prawdę (prawda objawiona czy jak?) - Zeratul - 08-31-2007 Sławek napisał(a):a moglibyście się bawić w innym temacie?Ten jest całkiem fajny - dziękujemy Sławek napisał(a):nie chciałbym używać ostrzejszych słów, ale jakby co nie będę się szczypał, że ktoś jest moderatorem .:wzruszony: Wzruszyłem się Udzielam Ci oficjalnej jednodniowej licencji na używanie ostrzejszych słów w stosunku do mnie - muszę jeszcze tylko EULA przygotować :] Sławek napisał(a):Proszę tylko o odrobinę kultury osoby, które zdawałoby się mają napisane "kultura" na czoleNiestety - nie mam akurat lustra pod ręką, a w CD-ku nie widać wyraźnie BTW my tu grzecznie pytamy, a Ty zamiast odpowiedzi jakieś apele wygłaszasz - nieładnie :agent: Pozdrawiam Zeratul - partycja - 08-31-2007 Brawo ann. Sławek użytkowników drażni, więc trzeba narobić mu syfu w temacie o jego hobby. Genialne! :' - ann - 08-31-2007 Zeratul napisał(a):my tu grzecznie pytamy, a Ty zamiast odpowiedzi jakieś apele wygłaszasz - nieładnie :agent:O właśnie, właśnie. Trzeba było od razu zaznaczyć, że nie interesują Cię autografy ludzi z forum ) - Sławek - 08-31-2007 ann napisał(a):Zanim zaczniesz pouczać innych, może zastanów się najpierw nad tym, jak sam zachowujesz się na forum i dlaczego ludzi... drażnisz (?)Poprosiłem jedynie o posprzątanie OT w tym temacie. W innych tematach nie macie z tym problemu. Jeżeli kogoś to drażni, to trudno. Gratuluję piw, które zbierzesz za swojego posta - Elzbieta - 08-31-2007 ann napisał(a):A mógłbyś wyluzować?Widzisz Ann, ludzie sa rozni - jedni potrafia, inni nie i chyba wszystkim jednakowy szacunek sie nalezy. Ja jakos nie widze nic wesolego w zabwianiu sie czyims kosztem. Widac tez jestem z tych co nie potrafia wyluzowac...Przeciez nie musi byc grobowo powaznie, ale nie przeginajcie w druga strone. Jakos mi przyszlo do glowy 'kazdy przechodzil etap osli, niektorzy z niego nie wyrosli' - partycja - 08-31-2007 Sławek napisał(a):Poprosiłem jedynie o posprzątanie OT w tym temacie. W innych tematach nie macie z tym problemu.Musisz się nauczyć, Sławku, że na tym forum tak to już jest... Gdybyś nie wierzył w Boga to pewnie by Ci posprzątali w temacie. Administracja ma dużo takich żenujących zagrywek - ot, tutejszy folklor. - Sławek - 08-31-2007 ann napisał(a):Trzeba było od razu zaznaczyć, że nie interesują Cię autografy ludzi z forum )wczytaj się dokładnie we wszystkie posty po kolei w tym temacie, a zdasz sobie szybko sprawę z własnej ignorancji. Takie zaznaczenie umieściłem w zasadzie już na wstępie. - Elzbieta - 08-31-2007 partycja napisał(a):Gdybyś nie wierzył w BogaNo coz, ja jestem agnostyk, a jednak bronie prawa Slawka do...hobby. Przeciez nikogo tu nie 'nawraca'. Czy przez to, ze w innych tematach byl.. hmm - uparty, oznacza, ze w tym nalezy mu dowalac? - partycja - 08-31-2007 Elzbieta napisał(a):No coz, ja jestem agnostyk, a jednak bronie prawa Slawka do...hobby. Przeciez nikogo tu nie 'nawraca'. Czy przez to, ze w innych tematach byl.. hmm - uparty, oznacza, ze w tym nalezy mu dowalac?Elżbieto, przecież ja właśnie o tym. Ja jestem ignostyk. Z tą wiarą w boga to tylko taka metafora... [ Dodano: 31 Sierpień 2007, 20:28 ] Pewna grupa dobrze się bawi kosztem Sławka w ramach "odgrywania się" za jego bezkompromisowość w innych tematach. - Sławek - 08-31-2007 partycja napisał(a):Pewna grupa dobrze się bawi kosztem Sławka w ramach "odgrywania się" za jego bezkompromisowość w innych tematach.tak też to postrzegam - Elzbieta - 08-31-2007 partycja napisał(a):Elżbieto, przecież ja właśnie o tymWiem, wiem, to bylo w celu kontynuacji... Juz koncze.Na stale w tym temacie.Slawek ma 'zaklepane' niezle autgrafy ode mnie - oryginaly -ja nie zbieram. - Zeratul - 08-31-2007 Sławek napisał(a):Działalność Sławka w innych tematach znacznie lepiej niż bezkompromisowość oddaje inne słowo: wszechobecnośćpartycja napisał(a):Pewna grupa dobrze się bawi kosztem Sławka w ramach "odgrywania się" za jego bezkompromisowość w innych tematach.tak też to postrzegam Ostatnimi czasy (jak w starym dowcipie) zacząłem się bać otworzyć lodówkę (z lampką nocną lub bez ) Sławku - nie dokładaj sobie etykietki prześladowanego bojownika - idealisty, bo to i śmieszno i straszno... Trochę dystansu do siebie na pewno nie zaszkodzi Wiesz Sławku - to co się dzieje w tym temacie jest ledwie nędzną namiastką dyskusji w innym miejscu sieci - o ile pamiętam żadnemu z nas nie przeszkadzały tamte dyskusje, więc może starajmy się zachować jednakową miarę? Może po prostu każdy ma taki temat, na jaki zasłużył : Pozdrawiam Zeratul - Sławek - 08-31-2007 Zeratul napisał(a):Działalność Sławka w innych tematach znacznie lepiej niż bezkompromisowość oddaje inne słowo: wszechobecnośćbardzo łatwo jest prześledzić ilość tematów, które założono na Forum, od kiedy się na nim pojawiłem i nawet wliczając to, że z każdym opublikowanym wierszem otwierałem nowy temat, możesz bardzo łatwo, w ciągu kilku chwil prześledzić, a nawet obliczyć procentowo w ilu tematach się udzielałem. Proszę więc bardzo - nie wypisuj głupot. Moja aktywność na forum jest naprawdę niewielka, a w tym momencie mam coś ponad 1300 nieprzeczytanych postów. Złap się innej argumentacji, bo na tej się na wstępie wykładasz. Zeratul napisał(a):Sławku - nie dokładaj sobie etykietki prześladowanego bojownika - idealisty, bo to i śmieszno i straszno...Hmmm... wiesz, mi dystansu nie brakuje, ani do siebie, ani do żadnej z przypiętych mi etykietek. Na etykietki wpływu już nie mam. Zeratul napisał(a):Wiesz Sławku - to co się dzieje w tym temacie jest ledwie nędzną namiastką dyskusji w innym miejscu sieci - o ile pamiętam żadnemu z nas nie przeszkadzały tamte dyskusje, więc może starajmy się zachować jednakową miarę?Tak... potem zdaliśmy sobie sprawę, że dopuszczenie niektórych osób było błędem. Kłopot w tym, że należy odróżnić forum prywatne od publicznego. Wiem, że z tym rozróżnieniem będą występowały u niektórych problemy, a ten wątek będzie powracał. Zeratulu, nie możemy zachowywać jednakowej miary, bo miara nigdy nie będzie tu jednakowa. W kwestii tego na jaki temat zasłużyłem niech się może wypowie Forumowa Zbiorowość, która jak widzisz jest podzielona, więc nie nadawaj sobie monopolu na ocenę tego na co zasługuję. [ Dodano: 31 Sierpień 2007, 21:08 ] widzę, że temat został podzielony, zastanawiam się tylko dlaczego od akurat tego posta, a nie od mojej prośby o zakończenie OT z godziny 11.22? - ann - 08-31-2007 Sławek napisał(a):widzę, że temat został podzielony, zastanawiam się tylko dlaczego od akurat tego posta, a nie od mojej prośby o zakończenie OT z godziny 11.22?[mod]Wdech wydech wdech wydech...[/mod] Bo dzieliłam go ratami... - Zeratul - 08-31-2007 Sławek napisał(a):bardzo łatwo jest prześledzić ilość tematów, które założono na Forum, od kiedy się na nim pojawiłem i nawet wliczając to, że z każdym opublikowanym wierszem otwierałem nowy temat, możesz bardzo łatwo, w ciągu kilku chwil prześledzić, a nawet obliczyć procentowo w ilu tematach się udzielałem. Proszę więc bardzo - nie wypisuj głupot. Moja aktywność na forum jest naprawdę niewielka, a w tym momencie mam coś ponad 1300 nieprzeczytanych postów. Złap się innej argumentacji, bo na tej się na wstępie wykładasz.Ostatnio Twoja aktywność była całkiem spora - jest to moje subiektywne wrażenie, z którego nie zamierzam się wycofywać Sławek napisał(a):Tak... potem zdaliśmy sobie sprawę, że dopuszczenie niektórych osób było błędem.:rotfl: Jeśli pijesz do mnie, to racz zwrócić uwagę, że o tamtym miejscu w sieci wspomniałem tu pierwszy i jak dotąd jedyny raz, gdyż uważam, że i Tobie i wiadomej osobie trochę dystansu do siebie się jednak przyda. Sławek napisał(a):W kwestii tego na jaki temat zasłużyłem niech się może wypowie Forumowa Zbiorowość, która jak widzisz jest podzielona, więc nie nadawaj sobie monopolu na ocenę tego na co zasługuję.8o Czy Ty musisz wszystko brać śmiertelnie poważnie? Zresztą nawet wtedy - to tylko moja prywatna opinia, a nie żaden monopol Sławek napisał(a):Hmmm... wiesz, mi dystansu nie brakuje, ani do siebie, ani do żadnej z przypiętych mi etykietek. Na etykietki wpływu już nie mam.Jak możesz pisać coś takiego, a jednocześnie to co powyżej? Albo robisz sobie z nas wszystkich jaja, albo Twój dystans pozostaje na poziomie deklaracji Pozdrawiam Zeratul - Kazia:) - 08-31-2007 Zeratul nie przyzwyczaiłeś się jeszcze? - Sławek - 08-31-2007 Zeratul napisał(a):jest to moje subiektywne wrażenie, z którego nie zamierzam się wycofywać Zeratul napisał(a):to tylko moja prywatna opiniabardzo dobrze, że podkreśliłeś tę prywatność i subiektywność własnych opinii Zeratul napisał(a):Albo robisz sobie z nas wszystkich jaja, albo Twój dystans pozostaje na poziomie deklaracjinie trafiłeś ani z jednym, ani z drugim Kazia:) napisał(a):Zeratul nie przyzwyczaiłeś się jeszcze?brawo Kaziu !! przyklaskuj, bo tu dają dużo piw - Kazia:) - 08-31-2007 Dobrze wiesz, że Cię lubię, ale czasem Twoje argumenty się kupy za nic nie trzymają I dlatego zgodziłam się z Zeratulem. A z tym 'dużo piw', to dobrze wiesz, że napisałam wtedy na żarty, bo nie miałam już siły do postów Edyty. Nie wyrażam swoich opini zgodnie z tym, co myśli większość żeby dostać więcej piw :/ Na tej zasadzie mogłabym Cię strasznie bronić przed Zeratulem i pewnie miałabym piwo od Ciebie Pozdrawiam, Kasia - thomas.neverny - 08-31-2007 Cytat:Odp... sie od Sławka !PS: A tak naprawde sie nie przejmuj.To tylko takie zyczliwe podszczypywanie... - bryce - 08-31-2007 thomas.neverny napisał(a):A tak naprawde sie nie przejmujA ja też kiedyś założyłem wątek i znalazły się w nim dwa wpisy nie na temat i bramini mi nie podzielili ani tego dnia, ani wcale. ( - Simon - 09-01-2007 bryce napisał(a):A ja też kiedyś założyłem wątek i znalazły się w nim dwa wpisy nie na temat i bramini mi nie podzielili ani tego dnia, ani wcale. (Ha, bo pewnie też wierzysz w bozię - dlatego wredni admini Cię dyskryminują i nie podzielili Ci tematu. Skandal! :awantura: [ Dodano: 1 Wrzesień 2007, 03:26 ] Zeratul napisał(a):Działalność Sławka w innych tematach znacznie lepiej niż bezkompromisowość oddaje inne słowo: wszechobecnośćRzekłbym nawet: wniebobranie. :rotfl: Sławek napisał(a):Zeratulu, nie możemy zachowywać jednakowej miary, bo miara nigdy nie będzie tu jednakowa.Otóż to Zerat - Kali może napieprzać się z innych. Ale z Kalego nikomu się napieprzać nie wolno. - Sławek - 09-01-2007 kolejny raz czytając post Simona mam wrażenie, że nie miał co napisać, więc napisał cokolwiek z tym że te uszczypliwości nie robią już na mnie żadnego wrażenia. [ Dodano: 1 Wrzesień 2007, 11:08 ] Simon napisał(a):bo pewnie też wierzysz w bozięa uszczypliwości zaczerpnięte z tego rękawa są z każdym kolejnym użyciem coraz bardziej żałosne. - Simon - 09-01-2007 Sławek napisał(a):kolejny raz czytając post Simona mam wrażenie, że nie miał co napisać, więc napisał cokolwiekJa mam tożsame wrażenie czytając Twoje kolejne wrzuty we własnej twórczości. :rotfl: Życzę Ci choć kawałka pokory, którą ma np. Mat, którego lubią i szanują wszyscy i który, jak to młody człowiek, pisze gorsze, lepsze i całkiem dobre rzeczy, ale potrafi przyjąć krytykę, ba - nawet za nią podziękować. A pisze coraz lepiej. Dobrze Ci radzę - już teraz poproś go o autograf (koniecznie z datą), bo może kiedyś pojdziesz w Zamościu na jego wieczór autorski, kiedy zostanie lauretem kolejnej Nike. - Sławek - 09-01-2007 Simon napisał(a):Ja mam tożsame wrażenie czytając Twoje kolejne wrzuty we własnej twórczości. :rotfl:Ja również polubiłem Mata, pokory mi nie brakuje, czy ktoś mnie lubi, czy nie lubi, szanuje, czy nie, to już jego problem . Na ewentualny wieczorek Mata w Zamościu pójdę chętnie, nawet bez nadawania Mu tytułów i nagród literackich. Mam tylko wrażenie, że bardziej niż Mat do nagrody Nike, Ty pretendujesz do kapituły konkursu - Simon - 09-01-2007 Sławek napisał(a):pokory mi nie brakuje,:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pamiętaj o autografie. - Sławek - 09-01-2007 Simon napisał(a):znowu nie wiem o co się gubisz, ale to chyba regułaSławek napisał(a):pokory mi nie brakuje,:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |