OT o autografach dla Sławka - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: OT o autografach dla Sławka (/showthread.php?tid=5053) |
OT o autografach dla Sławka - reuter - 08-31-2007 ja napisał(a):i jestem trzykronym mistrzem świata w formule 1 (co prawda na plejaku, ale fakt jest faktem) - może chcesz mój ?A ja w Football Manager 2007 zdobyłem mistrzostwo Polski, Puchar i Superpuchar Polski, 2 mistrzostwa Anglii, mistrzostwo Europy i Świata! Też jestem gwiazdą! Rozdaję autografy codziennie od 8 do 16 - thomas.neverny - 08-31-2007 Skoro mozesz sie zadowolic skanami, to pewnie i autograf i dedykacja na forum tez Ci wystarczy... No to : Cytat:- Slawkowi - Kazia:) - 08-31-2007 Tomaszu nie przeczytałeś wątku! Sławek powiedział, że ma to być osoba zasłużona dla kultury i nas nie chce ;( Chyba, że jesteś zasłużony dla kultury? :niepewny: - thomas.neverny - 08-31-2007 Cos tam sie robi... np w sprawie rozwoju kultury na tym forum i nie tylko to... :agent: - Kazia:) - 08-31-2007 A ludzie radia też mogą być? - pkosela - 08-31-2007 Kazia:) napisał(a):to być osoba zasłużona dla kulturyJeżeli ktoś umęczony pracą, wracając do domu ciemną nocą, zwrócił uwagę panom spożywającym coś z puszek na klatce, żeby wy...nieśli się do parku obok, to podniósł kulturę spożycia. Prawda? Niniejszym się załapałem, jako zasłużony dla kultury Autografy rozdaję w godzinach 14:12-14:17 w każdą szóstą niedzielę miesiąca. P, MSPANC - Kazia:) - 08-31-2007 A ja tańczyłam w spektaklu wraz z tancerzami z Gliwickiego Teatru Muzycznego Teatr to kultura nie? - pkosela - 08-31-2007 Ale zasłużyłaś się jakoś? Np. podstawiłaś komuś nogę? - Kazia:) - 08-31-2007 Nogi nie podstawiłam, ale wpadałam na jedną z tancerek choć nie miało tak być Tzn wpadałam za każdym razem na próbach, na szczęście na występie udało mi się tego uniknąć, bo chyba bym już nie żyła - pkosela - 08-31-2007 Ja bym przyjął, że jednak był to Twój wkład w kulturę i jesteś dla nie zasłużona. Gratulacje! - Kazia:) - 08-31-2007 A dziękuję dziękuję O materiałach dla radia nawet nie wspomnę, w końcu radio to jakieś obrzydliwe media a nie kultura A zresztą rozdałam w życiu parę autografów (ale byliśmy zdziwieni ) i nikomu wciskać nie będę, jak chcą to sami proszą - Sławek - 08-31-2007 bardzo to wszystko może być, ale nie róbcie już OT - Kazia:) - 08-31-2007 No dobra, kończymy OT, ale w sumie jest na temat i jest w HP Nie to nie - bryce - 08-31-2007 Ja też mam związki z kulturą. Przed chwilą jadłem jogurt. - Kazia:) - 08-31-2007 Kultury bakterii oglądałam pod mikroskopem Urocze - Elzbieta - 08-31-2007 Ja wiem, ze HP, ale Slawek o cos poprosil - nie mozemy sie powstrzymac od robienia czatu w temacie? Przepraszam, jesli zabawe psuje. - ja - 08-31-2007 i znalazłem układ na forum! ja nie dostałem piwa za mistrzostwo świata w formule 1, natomiast użytkownik, którego z nicka wymienić nie mogę, za mistrzostwo polski w piłce nożnej - jak najbardziej!! dorwie się do Was Ziobro - Żydy !! - reuter - 08-31-2007 Masz browara i nie płakusiaj! :rotfl: Zaraz, ja nie otrzymałem browca za osiągnięcia trenerskie! Kłamczuch! Łże-elitek! - ja - 08-31-2007 reuter napisał(a):Zaraz, ja nie otrzymałem browca za osiągnięcia trenerskie! Kłamczuch! Łże-elitek!i zaraz ABW mi się pod domem pojawi ;D - reuter - 08-31-2007 ja napisał(a):i zaraz ABW mi się pod domem pojawi ;DA dokładnie 3 samochody po 4 funkcjonariuszy w każdym. - Zeratul - 08-31-2007 Elzbieta napisał(a):Ja wiem, ze HP, ale Slawek o cos poprosil - nie mozemy sie powstrzymac od robienia czatu w temacie?Ale to przecież temat Sławka! Ergo: nie możemy (w zemście za to 137 postów nieprzeczytanych, które mi jeszcze zostały :agent: ) Pozdrawiam Zeratul P.S. [zeratul@forum ~]$ MSPANC -P - Ola K. - 08-31-2007 ja napisał(a):i zaraz ABW mi się pod domem pojawi ;Dpod moim! Kto tu jest Kaczmarek?? : a piwo możesz dostać. Choć mistrzowie F1 się mnożą jakoś - reuter - 08-31-2007 Ola K. napisał(a):Kto tu jest KaczmarekJa jestem Kaczmarczyk i też mam obawy przed ABw - ann - 08-31-2007 ja o godz. 14:50 napisał(a):i zaraz ABW mi się pod domem pojawiNie tak zaraz. Do rana jest jeszcze trochę czasu ) - Sławek - 08-31-2007 ann napisał(a):Nie tak zaraz. Do rana jest jeszcze trochę czasu )Ann, a mogłabyś mi tu posprzątać, a nie przyłączać się do OT ? - Zeratul - 08-31-2007 Sławek napisał(a):Tu jest HPann napisał(a):Nie tak zaraz. Do rana jest jeszcze trochę czasu )Ann, a mogłabyś mi tu posprzątać, a nie przyłączać się do OT ? Pozdrawiam Zeratul - Simon - 08-31-2007 Zeratul napisał(a):Tu jest HPWłaśnie. Co sądzicie o ostatnim występie Artura Boruca? - Simon - 08-31-2007 A może każdy forumowicz prześle Sławkowi swój autograf - nigdy nie wiadomo, czy w przyszłości nie okaże się cennym. OT o autografach - Zeratul - 08-31-2007 Simon napisał(a):A może podyskutujmy o aborcji, bo jakoś dawno nie było wątku o tym... :aniolek:Zeratul napisał(a):Tu jest HPWłaśnie. Pozdrawiam Zeratul - Sławek - 08-31-2007 Simon napisał(a):A może każdy forumowicz prześle Sławkowi swój autograf - nigdy nie wiadomo, czy w przyszłości nie okaże się cennym.a mógłbyś przestać filozofować i na coś się przydać? bo zaczynacie sobie uskuteczniać lekką chamównię w temacie, który założyłem |