O przesyłaniu nagrań offtopic - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: O przesyłaniu nagrań offtopic (/showthread.php?tid=4960) |
- Nowhere Woman - 08-16-2007 Dajesz zatem - siajek - 08-17-2007 Poszło. Ale ekspresja, nie?! - Kuba Mędrzycki - 08-17-2007 siajek napisał(a):Poszło.Ale gdzie poszło ?? - siajek - 08-17-2007 Hmmmm, no poszło... do osoby która chciała tę piosenkę, czyli do nowhere_woman. A Ty myślałeś, że gdzie? Jeśli chcesz konwersować na ten temat to przejdź na "pw", bo raczej będzie to mało wnoszące dla innych użytkowników forum. - Kuba Mędrzycki - 08-17-2007 siajek napisał(a):Jeśli chcesz konwersować na ten temat to przejdź na "pw", bo raczej będzie to mało wnoszące dla innych użytkowników forum.Podobnie jak choćby to: siajek napisał(a):Poszło.Skoro wysłałeś NW wspomniane nagranie na PW, to trzeba było zapytać ją o wrażenia tamże, a nie robić z forum komunikatora. Szczerze powiedziawszy, spodziewałem się, że pisząc: siajek napisał(a):Ja mam to tylko w audio, ale za to w całości. Mogę podesłać.oferujesz upublicznienie nagrania. Warto by było przynajmniej sprecyzować, gdzie zamierzasz "podesłać". - siajek - 08-17-2007 Jesteś złośliwy i zgryźliwy. A przy tym mało domyślny i strasznie łatwo cię urazić byle czym. Podesłać to znaczy wysłać. Jedną mp3 wysyłam e-mailem. - Ola - 08-17-2007 Kuba Mędrzycki napisał(a):Szczerze powiedziawszy, spodziewałem się, że pisząc:Szczerze mówiąc odniosłam takie samo wrażenie jak Kuba.siajek napisał(a):Ja mam to tylko w audio, ale za to w całości. Mogę podesłać.oferujesz upublicznienie nagrania. - pkosela - 08-17-2007 Panowie, spokojnie... siajek, czy możesz/chcesz udostępnić to nagranie ogółowi? Gdzieś na ogólnie dostępnym serwerze. Przeważnie w ten sposób dzielimy się z "ogółem", stąd może lekkie zdenerwowanie Kuby, który sam w ten sposób udostępnia ciekawe rzeczy. - Kuba Mędrzycki - 08-17-2007 pkosela napisał(a):Przeważnie w ten sposób dzielimy się z "ogółem", stąd może lekkie zdenerwowanie Kuby, który sam w ten sposób udostępnia ciekawe rzeczy.Ależ ja się wcale nie zdenerwowałem. Bez przesady. siajek napisał(a):strasznie łatwo cię urazić byle czym.Podobne wrażenie odniosłemw stosunku do Ciebie, po przeczytaniu poniższych słów: siajek napisał(a):Jesteś złośliwy i zgryźliwy.Ameryki nie odkryłeś. Drogi siajku, ja jedynie pozwoliłem sobie zasugerować Ci pewne zwyczaje jakie panują na tym forum, a które, co jest oczywiście zrozumiałe, mogą być obce początkującym użytkownikom. - Artur - 08-18-2007 Nowhere Woman napisał(a):A... Czy jakiś moderator mógłby przenieść to do tematu samego utworu/programu?Jestem do tyłu znacznie w postach na forum, gdzie CI to przenieść? - Zeratul - 08-18-2007 Artur napisał(a):Jestem do tyłu znacznie w postach na forum, gdzie CI to przenieść?To moje - nie martw się Pozdrawiam Zeratul [ Dodano: 18 Sierpień 2007, 15:39 ] edit: /me przeniósł nagranie do tematu źródłowego |