![]() |
Piosenka o osłach - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Własna twórczość (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=24) +---- Dział: Piosenki (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Piosenka o osłach (/showthread.php?tid=4858) |
Piosenka o osłach - Petrvs - 07-30-2007 Hej Tak jak obiecałem niektórym w Kołobrzegu - wpisuję się tutaj :rotfl: No cóż... :rotfl: Ten mecz był genialny :rotfl: Bo za każdym razem jak sobie przypomnę co zrobiłem to zamiast rozpaczy ogarnia mnie durny śmiech... I jak sobie skojarzę tą całą sytuację to tak w zasadzie przychodzi mi do głowy refleksja - że osioł jestem. Przecież mogliśmy wygrać... ![]() ![]() I na tą okoliczność - składając dodatkowo hołd najlepszemu poecie- bramkarzowi jakiego znam - Krzyśkowi Gozdowskiemu - zamieszczam tu piosenkę do jego tekstu a mojej muzyki. Po tym co zrobiłem stwierdzam samokrytycznie, że nadzwyczaj pasuje :rotfl: Piosenka o osłach (to wersja póki co robocza z mojej 2 płyty) pozdrawiam i dziękuję za spotkanie Piotrek Kajetan Matczuk - Sławek - 07-30-2007 dobre, naprawdę dobre, aż trudno uwierzyć, że ten sam wokalista co na Starych spróchniałych ![]() - reuter - 07-30-2007 Nie przejmuj się, mój brat walnął kiedyś samobója z przewrotki. Strzelał na połowie przeciwnika ![]() Utwór świetny zarówno pod względem tekstu, muzyki i oślich ryków ![]() Re: Piosenka o osłach - Zeratul - 07-30-2007 Petrvs napisał(a):I jak sobie skojarzę tą całą sytuację to tak w zasadzie przychodzi mi do głowy refleksja - że osioł jestem. Przecież mogliśmy wygrać...Jak mawiali starożytni: bramka jest okrągła, a piłki są dwie (czy jakoś tak...) d ![]() Drużyna Kuglarzy stworzyła jednak zdecydowanie więcej groźnych sytuacji w polu karnym Wisielców - po prostu nie mieliśmy szczęścia (a raczej miał je niezastąpiony bramkarz Fundacji ![]() Petrvs napisał(a):I na tą okoliczność - składając dodatkowo hołd najlepszemu poecie- bramkarzowi jakiego znam - Krzyśkowi Gozdowskiemu - zamieszczam tu piosenkę do jego tekstu a mojej muzyki.Mi się podoba ![]() Witamy ponownie na forum - mam nadzieję, że ostatnia "Nadzieja" zakończyła etap bezsensownego obrażania się d ![]() Pozdrawiam Zeratul - lc - 07-31-2007 Bardzo melodyjny i udany utwór. Gratuluje - Petrvs - 08-01-2007 Dziękuję! ![]() ![]() - Tomek_Ciesla - 08-01-2007 myslisz, ze kiedys zostana uplynnione ![]() ![]() - OLI - 08-01-2007 Tomku pisanie postów o takiej godzinie jest zabronione!! A ja z chęcią się z Petrvsem napiję, ale nie wiem czy on będzie chciał :wredny: - Tomek_Ciesla - 08-01-2007 :mur: :rumieniec: zbieg okolicznosci ![]() - Petrvs - 08-02-2007 OLI napisał(a):Tomku pisanie postów o takiej godzinie jest zabronione!!Mało Ci? :rotfl: toż to Twoja robota była - tak żeś mnie upił, że dobrze że drogę do pokoju znalazłem ![]() ale żeby nie było - wszystkim w tym temacie postawiłem piwo. pozdrawiam - Zico - 08-03-2007 Petrvs napisał(a):I jak sobie skojarzę tą całą sytuację to tak w zasadzie przychodzi mi do głowy refleksja - że osioł jestem. Przecież mogliśmy wygrać.Tak Petrvusie, mogliście wygrać, i powiem szczerze ,że myślałem ,że tak się skończy bo to już był praktycznie koniec meczu ![]() ![]() Ale co tam zabawa była przednia pozdrawiam piwko za piosenkę o osłach - Przemek - 08-03-2007 Świetna piosenka wyszła ![]() ![]() - Luter - 08-03-2007 Gratuluję, Petrvsie, piosenka jest bardzo fajna. A moja kołobrzeska rozmowa z Tobą była jednym z sympatyczniejszych elementów pobytu tamże. Pozdrawiam, KN. - Petrvs - 08-03-2007 Zico napisał(a):piwko za piosenkę o osłachNawzajem ![]() Przemek napisał(a):Świetna piosenka wyszłaDzięki ![]() Luter napisał(a):Gratuluję, Petrvsie, piosenka jest bardzo fajna. A moja kołobrzeska rozmowa z Tobą była jednym z sympatyczniejszych elementów pobytu tamże.Dziękuję i z wzajemnością, mi również bardzo miło się rozmawiało ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich P. ![]() |