![]() |
29 maja - Łódź - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: 29 maja - Łódź (/showthread.php?tid=4496) |
29 maja - Łódź - Tarko - 05-20-2007 Witam. Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich forumowiczów mieszkających w Łodzi lub przebywających w niej w tym terminie na mały koncert... a własciwie rodzaj przedstawienia słowno - muzycznego (akademii?) mającej na celu ukazanie twórczości i życia Jacka. Nie ukrywam, że jest ona przygotowana z myślą o tych, którzy o Jacku wiedzą zdecydowanie mniej niż Wy (my? ![]() Impreza odbędzie się w I LO im. Mikołaja Kopernika na rogu ulic Więckowskiego i Żeromskiego. Przygotowana jest przez uczniów tego liceum (i w większości również uczniów ZS Muzycznych im. Stanisława Moniuszki). Początek o godzinie 17:00. Wstęp wolny. Serdecznie zapraszam ..::Zdravim::.. lekko stremowany Tarko PS. Z niejakim drżeniem serca będę oglądał nowe wpisy z deklaracjami "przyjdę" (jeśli takowe będą ![]() ![]() - Wenus - 05-20-2007 Bardzo fajny pomysł ![]() z przyjemnością przyjdę posłuchać - Niktważny - 05-20-2007 Tarko napisał(a):Impreza odbędzie się w I LO im. Mikołaja Kopernika na rogu ulic Więckowskiego i Żeromskiego. Przygotowana jest przez uczniów tego liceum (i w większości również uczniów ZS Muzycznych im. Stanisława Moniuszki). Początek o godzinie 17:00. Wstęp wolny. Serdecznie zapraszamPoczułem się zaproszony i z chęcią przyjdę. - Tarko - 05-20-2007 No, my wczoraj mieliśmy okazję posłuchać Tria w Zapiecku, więc poczucie zaproszenia jest jak najbardziej na miejscu ![]() ![]() - PMC - 05-20-2007 Paweł Konopacki napisał(a):Poczułem się zaproszony i z chęcią przyjdę.No to się zobaczymy ![]() - Wenus - 05-21-2007 Tarko napisał(a):Ale mam nadzieję, że nikt nie będzie się czuł obrzygany artystycznie.myśle, że to nam nie grozi - Paper - 05-21-2007 Przyjdę - Wenus - 05-28-2007 to już jutro ![]() ktoś się jeszcze namyślił? - Wenus - 05-29-2007 byłam wróciłam :brawo: więc pracowaliście na tym 3 miesiące... woooooooooooooooooooooooooooow Bardzo podobały mi sie: "Zbroja" "1788" "Między nami" ale za hity wieczoru uważam "Autoportret Witkacego" i "Arka Noego" (coś czuje, że szykuje się nam kolejne trio ![]() Po raz pierwszy słyszałam w wersji recytowanej "Ostatnia Mruczanka, albo Spleen Kubusia Puchatka" Jedna tylko uwaga: BARTEK , JAK JESZCZE RAZ BĘDZIESZ KONFERANSJEREM TO NIE CHOWAJ SIĘ ZA KURTYNĄ ... słyszałam głos i widziałam Twój nos (nawet mi się zrymowało ![]() na przyszłośc bardziej centralnie proszę ![]() - PMC - 05-29-2007 Mnie się niestety, z powodów niezależnych, nie udało dotrzeć. Szkoda, ale widziałem próbę i za to piwo ogromne ![]() - Wenus - 05-29-2007 PMC napisał(a):widziałem próbęale próba to nie to samo :' może są jakieś nagrania? może można je udostępnić? może artyści się zgodzą... ![]() - PMC - 05-29-2007 Wenus napisał(a):ale próba to nie to samo :'Niestety ![]() Dlatego właśnie żałuję ![]() Pozdrawiam - Tarko - 05-30-2007 No cóż, patrząc na sam występ muszę przyznać, że próba to NAPRAWDĘ nie to samo ![]() ![]() Nagrań niestety brak. Nie wyciągamy wniosków z przeszłości (już raz nam się udało stworzyć coś fajnego, czego również nie nagraliśmy i do dziś żałujemy). No, ale jak już będziemy grali w Zapiecku, to tam na pewno ktoś nagra :rotfl: :rotfl: Tym którzy byli (tej, która była? ![]() ..::Zdravim::.. Tarko - Wenus - 05-30-2007 Tarko napisał(a):(a nos mam tak duży, że zawsze się tam gdzieś znajdzie)wcale nie jest duży ![]() Tarko napisał(a):Czy będzie coś więcej? Nie wiadomo. Może kiedyśjak to kiedyś?? teraz jest świetny czas szkoda robić krok w tył jak się już zrobiło pięć w przód Tarko napisał(a):jak już będziemy grali w Zapieckudajcie znać KIEDY ![]() zrobimy większą akcje informacyjną Tarko napisał(a):(tej, która była? ) dziękuję za obecnośćproszę bardzo to była przyjemność pozdrawiam |