Forum o Jacku Kaczmarskim
Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w Gdańsku 13.04.07 - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w Gdańsku 13.04.07 (/showthread.php?tid=4293)

Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w Gdańsku 13.04.07 - gredler - 04-03-2007

Koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w okolicach 3. rocznicy jego śmierci.
13 kwietnia 2007
godz. 18.00
wstęp wolny

Zapraszam serdecznie. W razie czego dysponuję 4 miejscami noclegowymi, na wypadek gdyby ktoś z forumowiczów miał ochotę przejechać się do Gdańska i zaszczycić swoją obecnością moje skromne progi (kto nie zaszczycił - polecam!).

- Ola - 04-04-2007

Jak się fantastycznie składa! Będę akurat w Gdańsku Smile

Miejscami noclegowymi nie dysponuję Sad , no chyba, że ktoś w miarę grzeczny :rotfl: chciałby spać u mojej fantastycznej babci.

Pozdrawiam
Ola

- Dawid Zawadzki - 04-04-2007

No proszę Smile widze, że weekend Kaczmarskiego się szykuje Smile 13 kwietnia Gdańsk, 14 kwietnia Bytom. Cóż, że takie odległości Big Grin

- Ola - 04-04-2007

13 kwietnia - Gdańsk
14 kwietnia - Toruń
15 kwietnia - Kraków

Smile

- michalf - 04-04-2007

Gredler, Ty się nie oszczędzasz Big Grin Niech Ci tylko coś z głosu zostanie na Toruń.

- gredler - 04-04-2007

michalf napisał(a):Gredler, Ty się nie oszczędzasz
Wziąłem przykład z Ciebie. Wpadniesz? U mnie grzeją Smile) .

- michalf - 04-04-2007

No niestety w piątek wieczorem mam próbę przez pewną dużą imprezą w Toruniu Smile)

- gredler - 04-04-2007

Nie mów, że potrzebujesz próby! No trudno, powiedzmy, że rozumiem.

A tak na marginesie, czy można by dodać ten koncert do imprez?

- Artur - 04-04-2007

gredler, Ania jak będzie wieczorem napewno dopisze Smile. A plakat jak chcesz dodam do ogłoszeń?

- gredler - 04-04-2007

Byłoby bardzo miło z Twojej strony. Smile

- Artur - 04-04-2007

Już jest w ogłoszniach.

- eliza - 04-04-2007

Witam! Gdzie dokładnie odbędzie się ten koncert w Gdańsku, bo bardzo chętnie przyjde posłuchać. Smile

- gredler - 04-04-2007

Tak jak na plakacie:
III LO w Gdańsku, ul. Topolowa 7 (to we Wrzeszczu, niedaleko Manhattanu).

- eliza - 04-04-2007

Dziękuje bardzo. Już wiem gdzie to jest. To sławna Topolówka. Przyjde napewno.

- michalf - 04-04-2007

gredler napisał(a):Nie mów, że potrzebujesz próby!
Inni muszą się ze mną zgrać Tongue

- ann - 04-04-2007

gredler napisał(a):A tak na marginesie, czy można by dodać ten koncert do imprez?
Dodane dSmile

- kłapo - 04-11-2007

ha! wczoraj dostałam informację o koncercie. nie przypuszczałam, że będzie to ktokolwiek z forum Smile <choć po określeniu "kaczmarofil" mogłam się domyslić>
postaram się wpaść (choć trudny wybór - lao che&armia w uchu ;p)

*topolówka- koncert, a jedynka konkurs dziś organizowała Smile)

- Ola - 04-12-2007

No, ja miałam być, ale niestety nie będę, bo wywiało mnie już z Gdańska. Może następnym razem.

- czosnek - 04-12-2007

michalf napisał(a):
gredler napisał(a):Nie mów, że potrzebujesz próby!
Inni muszą się ze mną zgrać Tongue
Posiadam dwa niezbite dowody że z Michałem można zagrać bez próby. Big Grin

- gredler - 04-12-2007

No dokładnie! Zwłaszcza, jak się samemu nie umie za dobrze (to z własnego doświadczenia).

- spalding - 04-13-2007

Niestety musiałem wyjść przed zakończeniem, aby pełnić role ojca , męża i kochanka Smile akurat jak rozpoczęła się "Potęga smaku"... i muszę powiedzieć, że z przyjemnościa posłuchałem piosenek Jacka w Twoim wykonaniu Smile nie obarczone manierami , łatwo, luźno i przyjemnie zaśpiewane Smile

pozdrawiam

- kłapo - 04-13-2007

póki "na świerzo" - pod ogromnym wrażeniem jestem (dobór "rozpięty", jak stwierdził konferanjser, ale spójny - starsze, mniej znane równomiernie z nowszymi, "hitami" Smile ).
za "autoportret witkacego" dziękuję niezmiernie ("za mało wypalonych fajek i wypitej wódki", ale we znaki się nie wdawało :>), a i "ostatnia mruczanka" pozytywnie zaskoczyła.
dzięki wielkie, oby za rok topolówka po raz kolejny wzięła się za organizacje.

- gredler - 04-13-2007

spalding napisał(a):z przyjemnościa posłuchałem piosenek Jacka w Twoim wykonaniu
Wow, wielkie dzięki! A ja myślałem, że już nie mogłeś tego słuchać. Przyznam, że początek był naprawdę kiepski - niestrojąca gitara i w ogóle eksperymentalny początek nie wyszedł (brak braw po pierwszej piosence). A "Potęgę smaku" zaśpiewałem, żeby "Kwestia odwagi" była czytelniejsza.

Cieszę się, że się podobało i pozdrawiam!

- spalding - 04-14-2007

Gitara była solidnie dostrajana i nie ma w tym nic zlego Smile a brak braw rowniez mnie zdziwil Smile myslalem ze to taka tradycja w Topolówce, co by nagradzac brawami na koncu Smile

- Wenus - 04-15-2007

Ja mam tylko takie pytanieSmile
kiedy kolejny koncert w Gdansku??

Bardzo mi sie podobało i z przyjemnością zjawie się na kolejnym

Ukłon dla Artysty *-`-

- gredler - 04-15-2007

Najbliższy koncert z piosenkami Jacka Kaczmarskiego będzie w najbliższy czwartek; to jest w ogłoszeniach na stronie głównej (ale to nie ja będę występował). A ja w kwietniu już raczej nie wystąpię; najprędzej w maju, ale na razie nic nie mówię.

- Wenus - 04-15-2007

mogę poczekać ...
maj tuż tuż
mam ochotę posluchać ich w Twoim wykonaniu