![]() |
Damy im pokaz gry! - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Damy im pokaz gry! (/showthread.php?tid=3892) Strony:
1
2
|
- blaise14 - 02-04-2007 tmach napisał(a):Jego ta ja się nie boję. On tylko z pozoru taki groźnyBój się Boga ;p - pkosela - 02-04-2007 I Was dopadnie Hiszpańska Inkwizycja!! ![]() - Mat - 02-04-2007 Noc długich noży i atak na Pałac Zimowy... :wredny: w jednym :wredny: - fizol - 02-04-2007 ej chopaki to nie było tak na poważnie ![]() Musiał być przeciek z forum do kadry, ale to już nie ja! - pkosela - 02-04-2007 Tak, tak... Zaraz zaczniecie się tłumaczyć, że tak naprawdę, to chodziło Wam o remis... Nie z nami te numery! - fizol - 02-04-2007 tzn z kim? - pkosela - 02-04-2007 No przecież piszę wyraźnie: z NAMI! - fizol - 02-04-2007 ojej, przpraszam ;( ![]() - pkosela - 02-04-2007 Mat, prezesie, melduję wykonanie zadania! Jeden się pokajał! - Tomek_Ciesla - 02-04-2007 Ale nie obiecal ponaprawiać błędów! Co ze stratami materialnymi i moralnymi całej społeczności (zresztą bardzo mi się podoba nazwa związku piłki ręcznej ![]() - pkosela - 02-04-2007 Tomek_Cieśla napisał(a):nazwa związku piłki ręcznej - PZPRBiorąc pod uwagę, że prezydent/premier wręczał naszej reprezentacji medale (osobiście!), zastanowiłbym się głeboko przed napisaniem takich rzeczy na Waszym miejscu, użytkowniku Tomek_Ciesla! Wstyd! - zamocik_23 - 02-05-2007 A ja nie oglądałam... ;( Miałam występ i lipa ;( Ale zadrżałam, jak przeczytałam postulaty Krasnego... To było przerażające- nic dziwnego, że chłopaki z kadry nie mieli wcale odwagi wygrać tego spotkania! ![]() ![]() - Krasny - 02-05-2007 Czy jeżeli zasugeruję że za tą porażką może stać Spisek Żydowskich Lekarzy to znowu zostanę uznany za antysemitę? - fizol - 02-05-2007 Więc to nie moja wina ! - Kuba Mędrzycki - 02-05-2007 zamocik_23 napisał(a):A ja nie oglądałam... ;( Miałam występ i lipaJa nie miałem występu, ale też nie oglądałem. ![]() Nigdy nie śledziłem rozgrywek piłki ręcznej, więc czemu miał bym nagle teraz to robić ?? W ogóle, śmieszy mnie ten kolejny atak narodowej histerii. 85% wczorajszych "kibiców", jeszcze przed kilkoma dniami nie wiedziało jak w to się gra i kto w to gra. :rotfl: Prawdopodobnie za jakiś czas, ktoś z naszych przypadkiem odniesie sukces np. w rzucie beretem na odległość i wtedy też nagle "wszyscy będziemy kibicami". ![]() - Tomek_Ciesla - 02-05-2007 fizol napisał(a):Więc to nie moja wina !A może to ty jesteś żydowskim lekarzem? albo stoisz za ich spiskiem? [ Dodano: 5 Luty 2007, 12:55 ] pkosela napisał(a):Biorąc pod uwagę, że prezydent/premier wręczał naszej reprezentacji medale (osobiście!), zastanowiłbym się głeboko przed napisaniem takich rzeczy na Waszym miejscu, użytkowniku Tomek_Ciesla! Wstyd!Zawsze móiłem, że jeszcze doczekamy się czasu kiedy LK będzie wręczał mednale działaczom PZPR-u ![]() - zamocik_23 - 02-05-2007 Krasny napisał(a):Czy jeżeli zasugeruję że za tą porażką może stać Spisek Żydowskich LekarzyLekarzy na pewno nie- ale na bank w tym maczała palce żydofinansjera :rotfl: Przecież to od razu widać, że mecz był ustwaiony, a sędziowie byli Żydami :rotfl: :' Kuba Mędrzycki napisał(a):Nigdy nie śledziłem rozgrywek piłki ręcznej, więc czemu miał bym nagle teraz to robićSą kibice i "kibice"- zawsze tak było... Jeśli Adam Małysz ne skakałby na nartach i nie odnosił takich sukcesów, to przecie skoki też ni byłyby tak populatrne jak są. Pozostaje tylko pytanie ile fanów, którzy stali za nim murek kiedy non stop zgarniał pierwsze miejsce, stało również za nim, kiedy już mu te skoki niezbyt wychodziły. Nie sztuka jest kibicować zwycięzcom- sztuka być z nimi mimo wszystko i zawsze, nawet wtedy, gdy coś nie wychodzi... - Mat - 02-05-2007 pkosela napisał(a):Mat, prezesie, melduję wykonanie zadania! Jeden się pokajał!Tak jest BERIA !! TAK JEST... - pkosela - 02-05-2007 Mat, wpadliśmy! Toż to o tej mafii piszą już nawet gazety: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.rzeczpospolita.pl/News/1,60,57151.html">http://www.rzeczpospolita.pl/News/1,60,57151.html</a><!-- m --> No i gdzie się teraz schować? - Mat - 02-05-2007 spokojnie towariszcz na razie doszli do tego że mafia... mylnie określają ją mianem "niemieckiej"... towariszcz my ze wschodu... w razie czego zagra się głupka zarzuci się zniesławienie i za karę zakręci kurek :rotfl: - pkosela - 02-05-2007 Да, спокойно! Пожывём - увидим! - piotrek - 02-05-2007 zamocik_23 napisał(a):Lekarzy na pewno nie- ale na bank w tym maczała palce żydofinansjera :rotfl: Przecież to od razu widać, że mecz był ustwaiony, a sędziowie byli Żydami :rotfl:No - szybko się uczysz. ![]() pkosela napisał(a):ПожывёмSzpion! Prawdziwy Ruski napisałby Поживём. :wredny: (A tak naprawdę, to Поживeм, bo te kropki to tylko inostrancom niewiedzącym, gdzie akcent dać dopisują...) - pkosela - 02-05-2007 piotrek napisał(a):Szpion! Prawdziwy Ruski napisałby Поживём.Wiesz, imienniku, organy nieużywane obumierają. Język też... [ Dodano: 5 Luty 2007, 18:44 ] piotrek napisał(a):A tak naprawdę, to ПоживeмŁeeee? No dobra, kłócił się nie będę, bo wiedza odeszła chyba wraz z ostatnią bratnią jednostką z Marysina... - zamocik_23 - 02-05-2007 piotrek napisał(a):No - szybko się uczysz.Szkoda że tylko ja ![]() ![]() |