Ćwir, Ćwir! Bana oprotestowuję!! - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Ćwir, Ćwir! Bana oprotestowuję!! (/showthread.php?tid=3860) |
Ćwir, Ćwir! Bana oprotestowuję!! - rofl - 01-30-2007 Witam ponownie po krótkiej przerwie :agent: To ja - Rotfl - ten sam człowiek,... lecz już nie ten sam użytkownik forum, ponieważ...zostałem zbanowany! Za co i dlaczego? - Uprzejmie pytam. W żaden sposób nie złamałem reguł etykiety obowiązującej na forum. Zakładam zatem, że zaszła pomyłka. Proszę o odpowiedź po uprzednim przyjrzeniu się mojemu profilowi i moim wypowiedziom. Dziękuję i pozdrawiam R :rotfl: tfl Re: Ćwir, Ćwir! Bana oprotestowuję!! - Zeratul - 01-30-2007 rofl napisał(a):To ja - Rotfl - ten sam człowiek,... lecz już nie ten sam użytkownik forum, ponieważ...zostałem zbanowany! Za co i dlaczego? - Uprzejmie pytam.Nie zostałeś zbanowany jako użytkownik - ban dotyczył tylko proxy, z którego korzystałeś. O anonimowych proxy możesz poczytać w innym wątku tego działu. Z drugiej strony - wydaje się iż nie pisałeś z proxy - może to po prostu problemy z połączeniem, które zgłosiła dziś np. grabi? Spróbuj jeszcze raz się zalogować. Pozdrawiam Zeratul - Kuba Mędrzycki - 01-31-2007 No właśnie. Z anonymous'a da się zalogować, a z Mozilli, tudzież z IE, nawet się strona nie ładuje. - Szymon - 01-31-2007 To zależy komu - ja nie mam żadnych problemów. Korzystam z IE. Czy ja dobrze widzę, że w regulaminie nie ma zapisu o zakazie posiadania dwóch kont? - Artur - 01-31-2007 Mi też dobrze chodzi. Ale problem jest, skoro nie jedenj osobie a wielu. Dobrze widzisz, do poprawki to jest. - Krasny - 01-31-2007 No i zgadłem, kolejne zamieszanie jest :-) A może by tak (PPPP nawet kiedyś była w Sejmie) Pozaregulaminowo, Prewencyjnie, Profilaktycznie i Przykładowo zbanować od razu rofla? - Szymon - 01-31-2007 Kraśny napisał(a):Pozaregulaminowo, Prewencyjnie, Profilaktycznie i Przykładowo zbanować od razu rofla?To jest kapitalny pomysł! - thomas.neverny - 01-31-2007 Dlaczego tylko rofla ? A [you] nie zasluguje ? :wredny: - Krasny - 01-31-2007 Dlatego że Rofl to jest użytkownik lewy - thomas.neverny - 01-31-2007 I znowu sie udalo... :rotfl: - Krasny - 01-31-2007 Widzisz Thomasie, w ten sposób łatwo możesz sprowadzić słuszną ideę do absurdu. Nie chodzi o to żeby rozdzielać bany na zasadzie "trup trup", tylko o to żeby wyrzucić rofla który jest oczywistą mutacją Ćwirka, Rotfla czy tam Elemelka. - Kuba Mędrzycki - 01-31-2007 thomas.neverny napisał(a):I znowu sie udalo...Ale co się niby udało? - thomas.neverny - 01-31-2007 ...to let somebody go into the rapsberries... Who is next ?... [ Dodano: 31 Styczeń 2007, 13:42 ] PS: Nawet Gredler sie ze mna zgadza i postawil mi piwo... - Szymon - 01-31-2007 thomas.neverny napisał(a):...to let somebody go into the rapsberries...Uważaj, Thomasie! W dzisiejszych czasach nietrudno zarobić ostrzeżenie. A przecież Regulamin Forum napisał(a):[punkt 2. 4]Pozdrawiam! - gredler - 01-31-2007 thomas.neverny napisał(a):Nawet Gredler sie ze mna zgadza i postawil mi piwo...Piwo za tłumaczenie. Też byś mi gdzieś postawił. - thomas.neverny - 01-31-2007 OK ! OK ! OK ! Wyjasniam ! Obudzil sie we mnie diabelek i w poscie z "tez zasluguje" uzylem tego zabawnego bbcode [ y o u ] (bez spacji) ktory wyswietla nick czytajacego usera... No i Krasny dal sie nabrac... A "to let somebody go into the rapsberries" to bezposrednie i absurdalne tlumaczenie zwrotu "wpuscic kogos w maliny". Przypuszczam ze w Texasie mowia "wpuscic w kaktusy"... A w Australii ? W kangury ? Uprzejmie blagam Moderatora o usuniecie badz przeprowadzenie tego off-topiku i przepraszam wszystkich za spowodowane zamieszanie. Bede sie staral pilnowac. Do nastepnego razu. - tmach - 01-31-2007 Piwa ci Thomasie nie postawię, ale nie dałam sie nabrać. Teraz jestem już ostrożna. - thomas.neverny - 01-31-2007 tmach napisał(a):Teraz jestem już ostrożna.I o to chodzi ! I to jest najwazniejsze ! |