Nowa wersja - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Sprawy techniczne (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Uwagi o stronie i forum (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Nowa wersja (/showthread.php?tid=34) |
Nowa wersja - Artur - 07-09-2004 Nowa wersja strony jest gotowa w 90%. Prawdopodobnie pojawi się w poniedziałek. - lodbrok - 07-09-2004 Ostatnio czytałem przeglądając stronę, tekst piosenki "Obłomow, Sztolz i ja" . Jest tam mnóstwo literówek, które trochę denerwują. Głownie "ł" zamienia się w "t" i parę innych takich ( np. zamiast Obłomow jest Obtomow parę razy). Przed odświeżeniem może da się to poprawić? Pozdrówka poko: - Artur - 07-09-2004 Wszystkie teksty są już wpisane od nowa i zgodne z "Ale źródło wciąż bije..." - lodbrok - 07-10-2004 Jak widać o wszystkim pomyśleliście - Armagedda - 07-10-2004 mam nadzieje, ze czarny pasek nie zniknie...? - Artur - 07-10-2004 czarnego paska już nie będzie. Zmieni się natomiast tytuł strony. - Armagedda - 07-10-2004 Artur napisał(a):czarnego paska już nie będzie. Zmieni się natomiast tytuł strony. na jaki? jak mogliscie pozbyc sie czarnego paska... - Artur - 07-10-2004 Na taki jaki tytuł ma forum. Braki ocenisz jak zobaczysz. - Armagedda - 07-10-2004 Artur napisał(a):Na taki jaki tytuł ma forum. Braki ocenisz jak zobaczysz. no to tytul ok... a paska bedzie mi brakowac. Kiedy oficjalny start strony? - Artur - 07-13-2004 Niezdążyłem niestety wszystkiego ale większość jest Zalecam obejrzenie całości, nie podam co doszło bo za dużo pisania - Armagedda - 07-14-2004 Artur napisał(a):Niezdążyłem niestety wszystkiego ale większość jest Zalecam obejrzenie całości, nie podam co doszło bo za dużo pisania strona bardzo ladna, szczerze mowiac... ale pasek, moglbys chociaz w logo wrzucic taki maciupki . Ale <brawo> gratulacje! - Artur - 07-29-2004 Obawiam się, że takiego zatwardziałego ateistę jak ja nie przekonacie do zachowywania katolickich tradycji. To sztuczne. Ludzie są w żałobie a nie przedmioty czy też strony. Każdy niech sam w swojej duszy opłakuje śmierć ale niech się z tym nie obnosi. - Armagedda - 07-30-2004 Artur napisał(a):Obawiam się, że takiego zatwardziałego ateistę jak ja nie przekonacie do zachowywania katolickich tradycji. To sztuczne. Ludzie są w żałobie a nie przedmioty czy też strony. Każdy niech sam w swojej duszy opłakuje śmierć ale niech się z tym nie obnosi. and that's the way the cookie crumbles! ---- GRAAAAAAAAAAARGGHHHHH!!!!!! CO WY ZROBILISCIE?!?!?!?!?!!!!! Dlaczego w nowej wersji strony, gdy chce zobaczyc jakis tekst, musze szukac go w spisie alfabetycznym, a nie moge wejsc z dyskografii, jak to bylo nam dane w poprzedniej? Zadam przywrocenia tej mozliwosci, albo wytlumaczenia co sie dzieje! - kazahd - 08-05-2004 strona łądna mam tylko pytanie, dlaczego w subsrybcja i szukaj pozostawiono białe pola, wszak niebieskie były by dużo łądniejsze... - Artur - 08-05-2004 dyskografia będzie tak jak kiedyś, tylko muszę nad tym posiedzieć - to jest dosć czasohłonne a mi się bardzo śpieszyło z nową wersją. Ale nie martwcie się, bedzie można zobaczyć teksty z dyskografi. żeby były widoczne a na serio.... dobry pomysł Edytowane: Tytuły w dyskografi już prowadzą do tekstów |