Forum o Jacku Kaczmarskim
Nowa wersja - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Sprawy techniczne (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Uwagi o stronie i forum (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Nowa wersja (/showthread.php?tid=34)

Nowa wersja - Artur - 07-09-2004

Nowa wersja strony jest gotowa w 90%. Prawdopodobnie pojawi się w poniedziałek.

- lodbrok - 07-09-2004

Ostatnio czytałem przeglądając stronę, tekst piosenki "Obłomow, Sztolz i ja" . Jest tam mnóstwo literówek, które trochę denerwują. Głownie "ł" zamienia się w "t" i parę innych takich ( np. zamiast Obłomow jest Obtomow parę razy). Przed odświeżeniem może da się to poprawić? Pozdrówka Confusedpoko:

- Artur - 07-09-2004

Wszystkie teksty są już wpisane od nowa i zgodne z "Ale źródło wciąż bije..."

- lodbrok - 07-10-2004

Jak widać o wszystkim pomyśleliście Smile

- Armagedda - 07-10-2004

mam nadzieje, ze czarny pasek nie zniknie...?

- Artur - 07-10-2004

czarnego paska już nie będzie. Zmieni się natomiast tytuł strony.

- Armagedda - 07-10-2004

Artur napisał(a):czarnego paska już nie będzie. Zmieni się natomiast tytuł strony.

na jaki?

jak mogliscie pozbyc sie czarnego paska... Cry

- Artur - 07-10-2004

Na taki jaki tytuł ma forum. Braki ocenisz jak zobaczysz.

- Armagedda - 07-10-2004

Artur napisał(a):Na taki jaki tytuł ma forum. Braki ocenisz jak zobaczysz.

no to tytul ok... a paska bedzie mi brakowac. Kiedy oficjalny start strony?

- Artur - 07-13-2004

Niezdążyłem niestety wszystkiego ale większość jest Smile Zalecam obejrzenie całości, nie podam co doszło bo za dużo pisania Smile

- Armagedda - 07-14-2004

Artur napisał(a):Niezdążyłem niestety wszystkiego ale większość jest Smile Zalecam obejrzenie całości, nie podam co doszło bo za dużo pisania Smile

strona bardzo ladna, szczerze mowiac... ale pasek, moglbys chociaz w logo wrzucic taki maciupki Smile. Ale <brawo> gratulacje!

- Artur - 07-29-2004

Obawiam się, że takiego zatwardziałego ateistę jak ja nie przekonacie do zachowywania katolickich tradycji. To sztuczne. Ludzie są w żałobie a nie przedmioty czy też strony. Każdy niech sam w swojej duszy opłakuje śmierć ale niech się z tym nie obnosi.

- Armagedda - 07-30-2004

Artur napisał(a):Obawiam się, że takiego zatwardziałego ateistę jak ja nie przekonacie do zachowywania katolickich tradycji. To sztuczne. Ludzie są w żałobie a nie przedmioty czy też strony. Każdy niech sam w swojej duszy opłakuje śmierć ale niech się z tym nie obnosi.

and that's the way the cookie crumbles!

----

GRAAAAAAAAAAARGGHHHHH!!!!!! CO WY ZROBILISCIE?!?!?!?!?!!!!!

Dlaczego w nowej wersji strony, gdy chce zobaczyc jakis tekst, musze szukac go w spisie alfabetycznym, a nie moge wejsc z dyskografii, jak to bylo nam dane w poprzedniej? Zadam przywrocenia tej mozliwosci, albo wytlumaczenia co sie dzieje! Tongue

- kazahd - 08-05-2004

strona łądna mam tylko pytanie, dlaczego w subsrybcja i szukaj pozostawiono białe pola, wszak niebieskie były by dużo łądniejsze...

- Artur - 08-05-2004

dyskografia będzie tak jak kiedyś, tylko muszę nad tym posiedzieć - to jest dosć czasohłonne a mi się bardzo śpieszyło z nową wersją. Ale nie martwcie się, bedzie można zobaczyć teksty z dyskografi.

żeby były widoczne Wink a na serio.... dobry pomysł Smile

Edytowane:
Tytuły w dyskografi już prowadzą do tekstów Smile