![]() |
Warszawa, 23 września 2006 - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Warszawa, 23 września 2006 (/showthread.php?tid=3141) |
Warszawa, 23 września 2006 - rosa - 09-05-2006 Witam, chciałabym zaprosić wszystkich na koncert, o którym informacje są już zamieszczone w dziale "Imprezy", niemniej pozwolę sobie na ich powrórzenie i skomentowanie. Impreza ma charakter charytatywny, całość dochodu z imprezy przeznaczona będzie na pomoc dzieciom chorym na raka. Bilety dostępne będą przy wejściu przed koncertem (zapewne z godzinę wcześniej), cena wynosi symboliczne 10 zł. Wystąpią: Artur Kaczorek, oraz zespół w składzie: Wojciech Molik, Daniel Piętak, Michał Własnowolski. Koncert odbędzie się 23 wrzesnia o godzinie 18, w amfiteatrze w podziemiach Sanktuarium Matki Bożej Nauczycielki Młodzieży w Warszawie na Siekierkach (ul. Gwintowa 3, dojazd autobusami: 119, 143, 167, 301). Przewiduję nieoficjalny "dalszy ciąg" imprezy dla naszego forumowo-listowego grona u siebie w domu (nie mam dużego domu, ale chętnie podejmę wszystkich ![]() ![]() pozdrawiam Wszystkich serdecznie, Wasza rosa i jej druga-angina-w-tym-miesiacu... - tmach - 09-05-2006 Co do imprezy , to z chęcią się piszę. ![]() - pkosela - 09-05-2006 Cel szczytny, wykonawca zacny (mimo, że podpadł ostatnio ![]() Artur z zespołem? To moze być ciekawe! - rosa - 09-05-2006 Artur gra oddzielnie, zespół oddzielnie. ![]() - tmach - 09-05-2006 No, Siekierki to juz prawie koniec świata ![]() - pkosela - 09-05-2006 rosa napisał(a):Artur gra oddzielnie, zespół oddzielnie.Aaaaa, to przepraszam - nie zrozumiałem. tmach napisał(a):No, Siekierki to juz prawie koniec świataWcale nie prawie ;-) - rosa - 09-05-2006 Nieprawda, do centrum mam 20 min. autobusem i 18 min. do metra ![]() pees. Za co Artur podpadł?? - pkosela - 09-05-2006 rosa napisał(a):Nieprawda, do centrum mam 20 min. autobusem i 18 min. do metraJak mówimy z TMach, zę to koniec świata, to tak jest! Przynajmniej dla nas ![]() rosa napisał(a):pees. Za co Artur podpadł??A bo obiecał, że zaśpiewa i nie zaśpiewał ![]() ![]() *Autor tego niezbyt kulturalnego oświadczenia ma nadzieję, że Artur to czyta po cichu i wie, że tak naprawdę to rzeczony autor prosi i że byłoby miło, i wogóle... ![]() Att Admini: Wbrew pozorom cały czas chodzi, wbrew pozorom, o piosenki Mistrza i koncerty Jego Twórczości :| Już się zamykam :wredny: - tmach - 09-05-2006 No ja mam trochę bliżej chyba niz Ty, ale to i tak daleko. Zwłaszcza jak nie uproszę męża, zeby ,mnie zawiózł. ![]() - dauri - 09-05-2006 rosa napisał(a):Je cherche un homme de 50 ansÇa tombe bien, j'ai presque 50 ans - więc postaram się przyjść ![]() Pozdrawiam Dauri - natkozord - 09-06-2006 no i w niedzielę także gra, tym razem sam i za free... ![]() - pkosela - 09-06-2006 Czyli zaczynamy kulturalnie w sobotę na Siekierkach, a kończymy żywiołową zabawą w niedzielę na Woli - Szykuje się ciekawy weekend ;-) - Markowa :) - 09-06-2006 No my z Natalią planowałyśmy wybrać się na niedzielny koncert po drodze w Bieszczady. Więc przynajmniej wtedy możemy ubrawić żywiołową zabawę... - pkosela - 09-06-2006 No proszę! Toż prawie zlot się szykuje! ![]() Miło będzie poznać się osobiście... (mam nadzieję, że plany się nie zmienią) - rosa - 09-06-2006 dauri napisał(a):rosa napisał(a):Je cherche un homme de 50 ansÇa tombe bien, j'ai presque 50 ans - więc postaram się przyjść "to tylko taka metafora" ![]() pkosela napisał(a):Toż prawie zlot się szykuje!"Zlot" to dla mnie trudne słowo, bo przyznam, że nie jestem przygotowana na taki rozwój wydarzeń... ale jakby coś, to bedziemy kombinować ![]() pozdrawiam serdecznie Wasza rosa z anginą "bis" - Markowa :) - 09-06-2006 Spokojnie, my harcerki nie potrzebujemy wiele miejsca czy wygód, poza tym Natka to maleństwo ![]() - pkosela - 09-06-2006 rosa napisał(a):"Zlot" to dla mnie trudne słowo, bo przyznam, że nie jestem przygotowana na taki rozwój wydarzeń... ale jakby coś, to bedziemy kombinowaćRozumiem co masz na myśli i sam zastanawiam się co, ewentualnie mógłbym zaproponować poza swoim - niewątpliwie niezastąpionym i czarującym* - towarzystwem i może pomocą w poruszaniu się po Stolicy (a to też tylko KM) i nijak nic nie przychodzi mi do łba, bo moje warunki lokalowe nie takie, a i do końca nie wiem, co się jeszcze wydarzy w ciągu najbliższych trzech tygodni... * zdania co do tego bywają niestety podzielone, ale jako urodzony optymista przyjmuję wersję bardziej prawdopodobną ![]() słowniczek: KM - komunikacja miejska - tmach - 09-06-2006 Ja, mimo że Natce jestem zobowiązana za takowy w Toruniu, niestety nie mogę zaproponować noclegu. Ale opiekę, towarzystwo i resztę - tak. Nawet bardzo się cieszę na następne spotkanie z nią i możliwość poznania Lucyny. - Markowa :) - 09-06-2006 tmach napisał(a):Nawet bardzo się cieszę na następne spotkanie z nią i możliwość poznania Lucyny.Mam nadzieje, że moja sława mnie nie wyprzedziła i za dużo się o mnie w Toruniu nie nasłuchałaś... - michalf - 09-06-2006 Jak mi się uda, to ja też się chętnie wybiorę. - tmach - 09-06-2006 Super by było. ![]() - Markowa :) - 09-06-2006 Hehehhe, grupa toruńska na imprezy zawsze razem... - tmach - 09-06-2006 Lucynko, a co z Markiem? - Markowa :) - 09-06-2006 Dobre pytanie...Jak na razie to ten pracocholik waha się czy pojechać z nami w Bieszczady, ale może na koncert wpadnie - zapytam. ![]() - michalf - 09-06-2006 Ale jak nie znajdę jakiegoś miejsca na noc, to nie bardzo pojadę. Może się znajdzie jakiś życzliwy forumowicz i poratuje? Mogę odpłacić noclegiem w Toruniu. - rosa - 09-06-2006 Sytuacja noclegów może ulec trochę zmianie, ale "Warszawa" postara się poprzygarniać przyjezdnych ![]() ![]() pozdrawiam rosa wieczorna pees. Nastąpiła również pewna istotna zmiana w składzie artystów: trio zostało powiekszone do kwartetu za sprawą Łukasza Molika ![]() - tmach - 09-06-2006 Tylko jeszcze trzeba obyśleć plan dostania sie z tych Siekierek pod Warszawę. - rosa - 09-06-2006 Zostawcie to Nam ![]() dobranoc rosa śpiąca - tmach - 09-06-2006 W razie potrzeby mogę namówić męża, to cześć osób może zabrać się samochodem. Chyba, ze jakieś inne opcje są brane pod uwagę. - michalf - 09-06-2006 tmach napisał(a):W razie potrzeby mogę namówić męża, to cześć osób może zabrać się samochodem. Chyba, ze jakieś inne opcje są brane pod uwagę.Uśmiecham się ładnie ![]() |