Forum o Jacku Kaczmarskim
Warszawa, 23 września 2006 - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Warszawa, 23 września 2006 (/showthread.php?tid=3141)

Strony: 1 2 3 4

Warszawa, 23 września 2006 - rosa - 09-05-2006

Witam,
chciałabym zaprosić wszystkich na koncert, o którym informacje są już zamieszczone w dziale "Imprezy", niemniej pozwolę sobie na ich powrórzenie i skomentowanie.

Impreza ma charakter charytatywny, całość dochodu z imprezy przeznaczona będzie na pomoc dzieciom chorym na raka. Bilety dostępne będą przy wejściu przed koncertem (zapewne z godzinę wcześniej), cena wynosi symboliczne 10 zł.

Wystąpią: Artur Kaczorek, oraz zespół w składzie: Wojciech Molik, Daniel Piętak, Michał Własnowolski.

Koncert odbędzie się 23 wrzesnia o godzinie 18, w amfiteatrze w podziemiach Sanktuarium Matki Bożej Nauczycielki Młodzieży w Warszawie na Siekierkach (ul. Gwintowa 3, dojazd autobusami: 119, 143, 167, 301).

Przewiduję nieoficjalny "dalszy ciąg" imprezy dla naszego forumowo-listowego grona u siebie w domu (nie mam dużego domu, ale chętnie podejmę wszystkich Wink ). Gdyby ktoś z poza Warszawy miał ochotę przyjechać, postaram się zorganizowac nocleg, jednak proszę o wcześniejsze zgłoszenie takiej chęci Smile

pozdrawiam Wszystkich serdecznie,

Wasza rosa i jej druga-angina-w-tym-miesiacu...

- tmach - 09-05-2006

Co do imprezy , to z chęcią się piszę. Big Grin

- pkosela - 09-05-2006

Cel szczytny, wykonawca zacny (mimo, że podpadł ostatnio Wink ), tylko deczko daleko ode mnie, ale termin wpisałem do kapownika.

Artur z zespołem? To moze być ciekawe!

- rosa - 09-05-2006

Artur gra oddzielnie, zespół oddzielnie. Wink "Deczko daleko", tzn. gdzie??

- tmach - 09-05-2006

No, Siekierki to juz prawie koniec świata Wink

- pkosela - 09-05-2006

rosa napisał(a):Artur gra oddzielnie, zespół oddzielnie.
Aaaaa, to przepraszam - nie zrozumiałem.
tmach napisał(a):No, Siekierki to juz prawie koniec świata
Wcale nie prawie ;-)

- rosa - 09-05-2006

Nieprawda, do centrum mam 20 min. autobusem i 18 min. do metra Tongue

pees. Za co Artur podpadł??

- pkosela - 09-05-2006

rosa napisał(a):Nieprawda, do centrum mam 20 min. autobusem i 18 min. do metra
Jak mówimy z TMach, zę to koniec świata, to tak jest! Przynajmniej dla nas Wink
rosa napisał(a):pees. Za co Artur podpadł??
A bo obiecał, że zaśpiewa i nie zaśpiewał Sad Ale zdaje się, że faktycznie nie czuł się najlepiej, więc jest częściowo rozgrzeszony, pod warunkiem, że nadrobi przy najbliższej, comiesięcznej okazji* Wink

*Autor tego niezbyt kulturalnego oświadczenia ma nadzieję, że Artur to czyta po cichu i wie, że tak naprawdę to rzeczony autor prosi i że byłoby miło, i wogóle... Wink

Att Admini: Wbrew pozorom cały czas chodzi, wbrew pozorom, o piosenki Mistrza i koncerty Jego Twórczości :| Już się zamykam :wredny:

- tmach - 09-05-2006

No ja mam trochę bliżej chyba niz Ty, ale to i tak daleko. Zwłaszcza jak nie uproszę męża, zeby ,mnie zawiózł. Smile

- dauri - 09-05-2006

rosa napisał(a):Je cherche un homme de 50 ans
Ça tombe bien, j'ai presque 50 ans - więc postaram się przyjść Smile

Pozdrawiam
Dauri

- natkozord - 09-06-2006

no i w niedzielę także gra, tym razem sam i za free... Big Grin

- pkosela - 09-06-2006

Czyli zaczynamy kulturalnie w sobotę na Siekierkach, a kończymy żywiołową zabawą w niedzielę na Woli - Szykuje się ciekawy weekend ;-)

- Markowa :) - 09-06-2006

No my z Natalią planowałyśmy wybrać się na niedzielny koncert po drodze w Bieszczady. Więc przynajmniej wtedy możemy ubrawić żywiołową zabawę...

- pkosela - 09-06-2006

No proszę! Toż prawie zlot się szykuje! Smile
Miło będzie poznać się osobiście... (mam nadzieję, że plany się nie zmienią)

- rosa - 09-06-2006

dauri napisał(a):
rosa napisał(a):Je cherche un homme de 50 ans
Ça tombe bien, j'ai presque 50 ans - więc postaram się przyjść

"to tylko taka metafora" Tongue
pkosela napisał(a):Toż prawie zlot się szykuje!
"Zlot" to dla mnie trudne słowo, bo przyznam, że nie jestem przygotowana na taki rozwój wydarzeń... ale jakby coś, to bedziemy kombinować Wink

pozdrawiam serdecznie
Wasza rosa z anginą "bis"

Spokojnie, my harcerki nie potrzebujemy wiele miejsca czy wygód, poza tym Natka to maleństwo Big Grin

- pkosela - 09-06-2006

rosa napisał(a):"Zlot" to dla mnie trudne słowo, bo przyznam, że nie jestem przygotowana na taki rozwój wydarzeń... ale jakby coś, to bedziemy kombinować
Rozumiem co masz na myśli i sam zastanawiam się co, ewentualnie mógłbym zaproponować poza swoim - niewątpliwie niezastąpionym i czarującym* - towarzystwem i może pomocą w poruszaniu się po Stolicy (a to też tylko KM) i nijak nic nie przychodzi mi do łba, bo moje warunki lokalowe nie takie, a i do końca nie wiem, co się jeszcze wydarzy w ciągu najbliższych trzech tygodni...

* zdania co do tego bywają niestety podzielone, ale jako urodzony optymista przyjmuję wersję bardziej prawdopodobną Wink
słowniczek: KM - komunikacja miejska

- tmach - 09-06-2006

Ja, mimo że Natce jestem zobowiązana za takowy w Toruniu, niestety nie mogę zaproponować noclegu. Ale opiekę, towarzystwo i resztę - tak. Nawet bardzo się cieszę na następne spotkanie z nią i możliwość poznania Lucyny.

tmach napisał(a):Nawet bardzo się cieszę na następne spotkanie z nią i możliwość poznania Lucyny.
Mam nadzieje, że moja sława mnie nie wyprzedziła i za dużo się o mnie w Toruniu nie nasłuchałaś...

- michalf - 09-06-2006

Jak mi się uda, to ja też się chętnie wybiorę.

- tmach - 09-06-2006

Super by było. Big Grin

Hehehhe, grupa toruńska na imprezy zawsze razem...

- tmach - 09-06-2006

Lucynko, a co z Markiem?

Dobre pytanie...Jak na razie to ten pracocholik waha się czy pojechać z nami w Bieszczady, ale może na koncert wpadnie - zapytam. Smile

- michalf - 09-06-2006

Ale jak nie znajdę jakiegoś miejsca na noc, to nie bardzo pojadę. Może się znajdzie jakiś życzliwy forumowicz i poratuje? Mogę odpłacić noclegiem w Toruniu.

- rosa - 09-06-2006

Sytuacja noclegów może ulec trochę zmianie, ale "Warszawa" postara się poprzygarniać przyjezdnych Wink Potrzebę noclegu zgłaszajcie do mnie na priva. Powstała koncepcja większej imprezy po koncercie, pod Warszawą z możliwoscia przenocowania, ale trzeba plan jeszcze dopracować Smile Informować będziemy na bierząco.

pozdrawiam

rosa wieczorna

pees. Nastąpiła również pewna istotna zmiana w składzie artystów: trio zostało powiekszone do kwartetu za sprawą Łukasza Molika Wink

- tmach - 09-06-2006

Tylko jeszcze trzeba obyśleć plan dostania sie z tych Siekierek pod Warszawę.

- rosa - 09-06-2006

Zostawcie to Nam Wink

dobranoc

rosa śpiąca

- tmach - 09-06-2006

W razie potrzeby mogę namówić męża, to cześć osób może zabrać się samochodem. Chyba, ze jakieś inne opcje są brane pod uwagę.

- michalf - 09-06-2006

tmach napisał(a):W razie potrzeby mogę namówić męża, to cześć osób może zabrać się samochodem. Chyba, ze jakieś inne opcje są brane pod uwagę.
Uśmiecham się ładnie Wink