No ładnie... - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: No ładnie... (/showthread.php?tid=2730) |
No ładnie... - Krasny - 05-15-2006 No ładnie, człowiek sobie poimprezuje przez weekend, potem bierze się do ręki gazetę, a tam "zamieszki w Warszawie, 200 osób zatrzymanych, 54 rannych policjantów". I najlepsze, "jeszcze w czasie trwania meczu zaczęło się obrzucanie kamieniami samochodów jadących Trasą W-Z". Ładnie, ładnie... Kaczyński prezydentem, Giertych i Lepper wicepremierami, Legia mistrzem.. Szkoda że ci kibice w drodzę na starówkę nie skręcili na Pałac Namiestnikowski d [ Dodano: 15 Maj 2006, 08:01 ] Wniosek jest jeden - trzeba w ramach kary odebrać Legii to mistrzostwo (jak w 93cim) i przyznać drugiej drużynie w tabeli, czyli Wiśle - Raistlin - 05-15-2006 To by się dopiero działo.. :o - Tomek_Ciesla - 05-15-2006 wystarczy użyć broni ostrej, zabić 100-200 kibiców i więcej by sie nie zebrali, a jakby znowu zaatakowali to by się zabiło jeszcze wiecej, tak do skutku - lodbrok - 05-15-2006 Krasny napisał(a):Wniosek jest jeden - trzeba w ramach kary odebrać Legii to mistrzostwo (jak w 93cim) i przyznać drugiej drużynie w tabeli, czyli WiśleKrasny, ale w Krakowie było jeszcze gorzej... Kibice wbiegli na boisko, pobili pilkarzy Arki. Twoja propozycja to nic innego jak ilustracja przysłowia: zamienił stryjek siekierkę na kijek . - fizol - 05-15-2006 Ja bym dał mistrzostwo dla np. Dolcanu Ząbki. Kibiców dużo nie mają to i zamieszek nie będzie - Elessar - 05-15-2006 Taki mały offtop ale ostatnio mnie powaliła nazwa drużyny Jak nie pomylę to nazywa się Tempo Puńców - lodbrok - 05-15-2006 Dla mnie jest lepszy np. Izolator Boguchwała . - fizol - 05-15-2006 Swornica Czarnowąs Podobno w czesie meczy jak się piłkę wykopało na aut to do rzeki wpadała - lodbrok - 05-15-2006 We Włodawie biegało się między nagrobkami... - Elessar - 05-15-2006 Co powiecie na to: <!-- m --><a class="postlink" href="http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/michal_manka/public/boisko_krzywe.jpg">http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/ ... krzywe.jpg</a><!-- m --> ? - fizol - 05-15-2006 No cóż, ja psioczyłem na moje boisko że "krzywe" niby - laura - 05-15-2006 lodbrok napisał(a):Ale nigdy nie było zadym po zdobyciu mistrzostwa.Krasny napisał(a):Wniosek jest jeden - trzeba w ramach kary odebrać Legii to mistrzostwo (jak w 93cim) i przyznać drugiej drużynie w tabeli, czyli WiśleKrasny, ale w Krakowie było jeszcze gorzej... Kibice wbiegli na boisko, pobili pilkarzy Arki. Twoja propozycja to nic innego jak ilustracja przysłowia: zamienił stryjek siekierkę na kijek . - lodbrok - 05-15-2006 Ale Dino Baggio dostał scyzorykiem w głowę i było pare ofiar śmiertelnych wśród kibiców na tzw. "mieście". Nie ma się co licytować, z całym szacunkiem dla prawdziwych kibiców, to czy w Warszawie czy w Krakowie, czy w każdym innym mieście, bandyci działają podobnie... - laura - 05-15-2006 Dlatego przyjemnie się ogląda angielskie mecze. Tam kibice siedzą tuż za bramkami i umieją się zachować. Choć początki były nienajlepsze. Pozdrawiam - Multan - 05-15-2006 Tomek_Ciesla napisał(a):wystarczy użyć broni ostrej, zabić 100-200 kibiców i więcej by sie nie zebrali, a jakby znowu zaatakowali to by się zabiło jeszcze wiecej, tak do skutkuTo bardzo dobre rozwiązanie, szkoda, że nierealne... bandytka by się po pierwszym razie uspokoiła na dobre. lodbrok napisał(a):w Krakowie było jeszcze gorzej...Oj, było wesoło... - ann - 05-15-2006 laura napisał(a):Dlatego przyjemnie się ogląda angielskie mecze. Tam kibice siedzą tuż za bramkami i umieją się zachować.A co robią jak wyjadą za granicę? :lol: - Zbigniew - 05-15-2006 A tam. Przyjść na taki mecz osobiście, to spora dawka adrenaliny . A w TV można oglądać 2 sporty za jednym razem. Wpierw, piłka nożna, później walki ( posłużyłem się oczywiście eufemizmem) się watahy dresów o różnych kolorach. - fizol - 05-15-2006 Zbigniew napisał(a):Wpierw, piłka nożna, później walki (Jak grałem/graliśmy kiedyś z Polarem to była dogrywka na pięści Z rodzicami i z kibicami Oj trzeba było spier&& - Multan - 05-15-2006 Zbigniew napisał(a):A w TV można oglądać 2 sporty za jednym razem. Wpierw, piłka nożna, później walki ( posłużyłem się oczywiście eufemizmem) się watahy dresów o różnych kolorach.Załóż czarny mundur, to też będziesz miał te dwa sporty - i to na żywo :rotfl: - laura - 05-15-2006 ann napisał(a):Ja mówię o rozgrywkach ligowych, bo takowych dotyczy ten temat.laura napisał(a):Dlatego przyjemnie się ogląda angielskie mecze. Tam kibice siedzą tuż za bramkami i umieją się zachować.A co robią jak wyjadą za granicę? :lol: Pozdrawiam - Jaśko - 05-16-2006 a propos futbolu: Cytat:"Zabił legionista smokawg Dziennika z 15.05 to treść 200-metrowej długości transparentu na meczu Legia-Wisła - lodbrok - 05-16-2006 Mnie się wydaje Marku, że cytat wykorzystany przez kibiców Legii był poprawny ( no zmieniono tylko Jerzego na legionistę). Przegląd Sportowy np. cytuje to prawidłowo. Podejrzewam, że jakiś pismak z Dziennika przekręcił... Swoją drogą, to ciekawe jak poezja Jacka trafia nie tylko pod strzechy ale i na stadiony . |