Forum o Jacku Kaczmarskim
test na inteligencję - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: test na inteligencję (/showthread.php?tid=2694)

Strony: 1 2

test na inteligencję - Artur - 05-07-2006

Południowoamerykański naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forum trzymając rękę na myszce. Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno...

- reuter - 05-07-2006

Ten sam naukowiec dowiódł, że Administratorzy forów internetowych o gitarzystach z okularami i zarostem żyją o 5-7 miesięcy (niekiedy nawet 2 lata) krócej niz reszta ludzi. Życie ww. Adminow skraca jeszcze: nakładanie banów dla uzytkowników, kłótnie z użytkownikami (przewaznie zbanowanymi) oraz hektolitry kawy wchłaniane dzień i noc...

- michalf - 05-07-2006

Całe szczęście mowa o administratorach, nie moderatorach Smile)

- Multan - 05-07-2006

Artur napisał(a):Południowoamerykański naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forum trzymając rękę na myszce. Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno...
Miło się dowiedzieć czegoś nowego o sobie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie zdejmuję Big Grin

- Zbigniew - 05-07-2006

Po długotrwałych studiach na forum, chciałbym zauważyć, że raczej z ręką na myszce się czyta krótkie i mało inteligentne posty.

:rotfl:

Zresztą, to posty takie jak ten Tongue.

- Szymon - 05-07-2006

A ja nie mam myszki, tylko konsolę dotykową, taki nieprzezroczysty niewielki ekranik, wbudowaną w komputer - na nim się nawet nie da trzymać ręki, bo niby jak go objąć ? W ogóle jakiś dziwny ten wątek... o co chodzi ?

Pozdrawiam serdecznie !

- Zbigniew - 05-07-2006

Szymon, oczywiście, wybrnął z sytuacji.

- reuter - 05-07-2006

michalf napisał(a):Całe szczęście mowa o administratorach, nie moderatorach

Zaraz, zaraz, zapomniałbym o moderatorach. Ci żyją 10 lat krócej! Wink

- Multan - 05-07-2006

reuter napisał(a):Zaraz, zaraz, zapomniałbym o moderatorach. Ci żyją 10 lat krócej!
Dlaczego tylko 10? ja bym od razu 25 dawal Smile

- misiek-st - 05-08-2006

Multan napisał(a):ja bym od razu 25 dawal
A to nie zależy od wytrzymałości wątroby? Wink

- Multan - 05-08-2006

Też...

- reuter - 05-08-2006

Oraqz od wytrzymałości układu nerwowego. Nie wspominając o u. krwionośnym i wydalniczym Smile

- Markowa :) - 05-08-2006

No to aż miło pomyśleć, że jestem tylko szarym użytkownikiem... Wink

- Multan - 05-08-2006

Szary użytkownik ma -30 lat - ze względu na kawę, alkohol i nerwy zszargane decyzjami administratorów i moderatorów.

- ann - 05-08-2006

reuter napisał(a):Życie ww. Adminow skraca jeszcze: nakładanie banów dla uzytkowników, kłótnie z użytkownikami (przewaznie zbanowanymi) oraz hektolitry kawy wchłaniane dzień i noc...
Nie pijemy kawy :rotfl:
Multan napisał(a):Szary użytkownik ma -30 lat - ze względu na kawę, alkohol i nerwy zszargane decyzjami administratorów i moderatorów.
Nie zapominaj o nerwach biednych adminów Wink

- Markowa :) - 05-08-2006

Stąd już prosty wniosek, że korzystanie z forum jest po prostu szkodliwe dla zdrowia... Wink

- Zbigniew - 05-08-2006

A świadomie czynienie szkody własnemu zdrowiu - to grzech wg. KK. Czytanie forum to grzech, jak i tworzenie jego i administrowanie również ( kusimy innych, poza tym admini również żyją krócej jak już wiemy ) Temat 666 pojawił się nie bez powodu. To oczywiste, że forum jest narzędziem szatana, przez co i internet staje się narzędziem szatana!

- Elessar - 05-08-2006

Kurde wiedziałem, że coś jest nie tak z tym, że trzymam rękę na myszcze podczas czytania Big Grin

- reuter - 05-08-2006

ann napisał(a):Nie pijemy kawy

To co pijecie? Herbatkę? Jesli z cukrem - to mniej więcej daje takie same skutki co kawa ... Smile Już nie wspominajac o alkoholach wszelakich czy jak im tam... Wink

- fizol - 05-08-2006

Oj ja nie mogę trzymać myszki bo nie posiadam takowej w laptopie ;( a jak trzymam na touchpadzie to sie liczy?? Smile
Chociaż w sumie i tak muszę klikać na strzałkę w bok bo mi sie na ekranie nei mieści forum na szerokość Wink

- Artur - 05-08-2006

reuter napisał(a):To co pijecie? Herbatkę? Jesli z cukrem - to mniej więcej daje takie same skutki co kawa ...
Też nie Big Grin
Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka Smile)

- fizol - 05-08-2006

Artur napisał(a):Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka
To musicie być Wielcy Wink

- reuter - 05-08-2006

Artur napisał(a):Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka
Pij mleko - bedziesz Wielkim Adminem Smile Coś to mleko wydaje mi sie podejrzane... Krowę w domu trzymacie czy jak? Wink Jesli tak, to pewnie śpiewacie sobie, dojąc krasulę: Gdzieś na wiosnę front już przeszedł, chłopcy poszli w trop - mnie w lesie... Smile

- fizol - 05-08-2006

E to nie jest takie trudne Smile

Ja mimo że jestem tylko userem żywie się prawie wyłącznie mlekiem Wink

- reuter - 05-08-2006

Istnieje wiele rodzaje napojów: woda mineralna, kawa, herbata, Coca-cola, Pepsi, Fanta, Cherry Coke, Absolut, Finlandia... przesadzam Smile A Adminii userzy żywią się wyłącznie MLEKIEM? Z czym jest to związane? (Aha - picie mleka może i przyspiesza wzrost, ale i skraca życie o 10 miesięcy Big Grin )

- fizol - 05-08-2006

reuter napisał(a):Finlandia... przesadzam
Przesadzasz - za drogie Big Grin

- ann - 05-08-2006

reuter napisał(a):A Adminii userzy żywią się wyłącznie MLEKIEM?
O nie. Mlekiem to żyje Art. Ja wolę soczki rozmaite Wink

- michalf - 05-08-2006

25 lat krócej... Zawsze lepiej od zwykłego usera. Ja to przynajmniej mogę sobie temacik zamknąć, posty przesunąć, wlepić ostrzeżenie. Nieźle koi nerwy. Big Grin

- Tomek_Ciesla - 05-08-2006

:rotfl: a ja trzymam lapę na myszce zawsze Wink Chyab ze posty są wyjatkowo długie i ciekawe to wtedy podieram się prawą ręką Wink a co do mleka to polecam z malibu :rotfl:

- Zbigniew - 05-08-2006

Mleko, mleko, a o wódce ktoś słyszał? Podobno nie dość, że poprawia samopoczucie ( tj to nie tak podobno,bo to jest sprawdzone empirycznie), to jeszcze zapobiega zawałom itp. itd. Tylko pić i żyć !

[ Dodano: 8 Maj 2006, 19:49 ]
btw. mleko dobre na kaca. Tylko przed! A po, to polecam kefir.