![]() |
test na inteligencję - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: test na inteligencję (/showthread.php?tid=2694) Strony:
1
2
|
test na inteligencję - Artur - 05-07-2006 Południowoamerykański naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forum trzymając rękę na myszce. Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno... - reuter - 05-07-2006 Ten sam naukowiec dowiódł, że Administratorzy forów internetowych o gitarzystach z okularami i zarostem żyją o 5-7 miesięcy (niekiedy nawet 2 lata) krócej niz reszta ludzi. Życie ww. Adminow skraca jeszcze: nakładanie banów dla uzytkowników, kłótnie z użytkownikami (przewaznie zbanowanymi) oraz hektolitry kawy wchłaniane dzień i noc... - michalf - 05-07-2006 Całe szczęście mowa o administratorach, nie moderatorach ![]() - Multan - 05-07-2006 Artur napisał(a):Południowoamerykański naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forum trzymając rękę na myszce. Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno...Miło się dowiedzieć czegoś nowego o sobie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie zdejmuję ![]() - Zbigniew - 05-07-2006 Po długotrwałych studiach na forum, chciałbym zauważyć, że raczej z ręką na myszce się czyta krótkie i mało inteligentne posty. :rotfl: Zresztą, to posty takie jak ten ![]() - Szymon - 05-07-2006 A ja nie mam myszki, tylko konsolę dotykową, taki nieprzezroczysty niewielki ekranik, wbudowaną w komputer - na nim się nawet nie da trzymać ręki, bo niby jak go objąć ? W ogóle jakiś dziwny ten wątek... o co chodzi ? Pozdrawiam serdecznie ! - Zbigniew - 05-07-2006 Szymon, oczywiście, wybrnął z sytuacji. - reuter - 05-07-2006 michalf napisał(a):Całe szczęście mowa o administratorach, nie moderatorach Zaraz, zaraz, zapomniałbym o moderatorach. Ci żyją 10 lat krócej! ![]() - Multan - 05-07-2006 reuter napisał(a):Zaraz, zaraz, zapomniałbym o moderatorach. Ci żyją 10 lat krócej!Dlaczego tylko 10? ja bym od razu 25 dawal ![]() - misiek-st - 05-08-2006 Multan napisał(a):ja bym od razu 25 dawalA to nie zależy od wytrzymałości wątroby? ![]() - Multan - 05-08-2006 Też... - reuter - 05-08-2006 Oraqz od wytrzymałości układu nerwowego. Nie wspominając o u. krwionośnym i wydalniczym ![]() - Markowa :) - 05-08-2006 No to aż miło pomyśleć, że jestem tylko szarym użytkownikiem... ![]() - Multan - 05-08-2006 Szary użytkownik ma -30 lat - ze względu na kawę, alkohol i nerwy zszargane decyzjami administratorów i moderatorów. - ann - 05-08-2006 reuter napisał(a):Życie ww. Adminow skraca jeszcze: nakładanie banów dla uzytkowników, kłótnie z użytkownikami (przewaznie zbanowanymi) oraz hektolitry kawy wchłaniane dzień i noc...Nie pijemy kawy :rotfl: Multan napisał(a):Szary użytkownik ma -30 lat - ze względu na kawę, alkohol i nerwy zszargane decyzjami administratorów i moderatorów.Nie zapominaj o nerwach biednych adminów ![]() - Markowa :) - 05-08-2006 Stąd już prosty wniosek, że korzystanie z forum jest po prostu szkodliwe dla zdrowia... ![]() - Zbigniew - 05-08-2006 A świadomie czynienie szkody własnemu zdrowiu - to grzech wg. KK. Czytanie forum to grzech, jak i tworzenie jego i administrowanie również ( kusimy innych, poza tym admini również żyją krócej jak już wiemy ) Temat 666 pojawił się nie bez powodu. To oczywiste, że forum jest narzędziem szatana, przez co i internet staje się narzędziem szatana! - Elessar - 05-08-2006 Kurde wiedziałem, że coś jest nie tak z tym, że trzymam rękę na myszcze podczas czytania ![]() - reuter - 05-08-2006 ann napisał(a):Nie pijemy kawy To co pijecie? Herbatkę? Jesli z cukrem - to mniej więcej daje takie same skutki co kawa ... ![]() ![]() - fizol - 05-08-2006 Oj ja nie mogę trzymać myszki bo nie posiadam takowej w laptopie ;( a jak trzymam na touchpadzie to sie liczy?? ![]() Chociaż w sumie i tak muszę klikać na strzałkę w bok bo mi sie na ekranie nei mieści forum na szerokość ![]() - Artur - 05-08-2006 reuter napisał(a):To co pijecie? Herbatkę? Jesli z cukrem - to mniej więcej daje takie same skutki co kawa ...Też nie ![]() Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka ![]() - fizol - 05-08-2006 Artur napisał(a):Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mlekaTo musicie być Wielcy ![]() - reuter - 05-08-2006 Artur napisał(a):Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mlekaPij mleko - bedziesz Wielkim Adminem ![]() ![]() ![]() - fizol - 05-08-2006 E to nie jest takie trudne ![]() Ja mimo że jestem tylko userem żywie się prawie wyłącznie mlekiem ![]() - reuter - 05-08-2006 Istnieje wiele rodzaje napojów: woda mineralna, kawa, herbata, Coca-cola, Pepsi, Fanta, Cherry Coke, Absolut, Finlandia... przesadzam ![]() ![]() - fizol - 05-08-2006 reuter napisał(a):Finlandia... przesadzamPrzesadzasz - za drogie ![]() - ann - 05-08-2006 reuter napisał(a):A Adminii userzy żywią się wyłącznie MLEKIEM?O nie. Mlekiem to żyje Art. Ja wolę soczki rozmaite ![]() - michalf - 05-08-2006 25 lat krócej... Zawsze lepiej od zwykłego usera. Ja to przynajmniej mogę sobie temacik zamknąć, posty przesunąć, wlepić ostrzeżenie. Nieźle koi nerwy. ![]() - Tomek_Ciesla - 05-08-2006 :rotfl: a ja trzymam lapę na myszce zawsze ![]() ![]() - Zbigniew - 05-08-2006 Mleko, mleko, a o wódce ktoś słyszał? Podobno nie dość, że poprawia samopoczucie ( tj to nie tak podobno,bo to jest sprawdzone empirycznie), to jeszcze zapobiega zawałom itp. itd. Tylko pić i żyć ! [ Dodano: 8 Maj 2006, 19:49 ] btw. mleko dobre na kaca. Tylko przed! A po, to polecam kefir. |