![]() |
O Suplemencie w PR 1 - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (http://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (http://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Media (http://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=4) +---- Dział: Radio (http://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: O Suplemencie w PR 1 (/showthread.php?tid=2474) |
O Suplemencie w PR 1 - Luter - 03-24-2006 W nocy z wtorku na środę (28/29 marca 2006) od godziny ok. 1:30 w programie pierwszym Polskiego Radia ma być coś nt. Suplementu. KN. - Łukasz G. - 03-24-2006 Jak zwykle piękna godzina. - Torrentius - 03-24-2006 "Cos"... Czyli zdanie, czy jakas rozmowa lub cos w tym stylu? - Artur - 03-24-2006 Rozmowa - Kuba Mędrzycki - 03-25-2006 Krzysiu, nie bądź taki skromny... ![]() <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.strefapiosenki.pl/">http://www.strefapiosenki.pl/</a><!-- m --> Kuba - Niktważny - 03-26-2006 Kuba Mędrzycki napisał(a):Krzysiu, nie bądź taki skromny...Kuba, dobrze, że napisałeś, co będzie. KN jak nas powiadamiał o audycji, to pewnie nie wiedział, ze to z nim przeprowadzą wywiad - dlatego napisał, że będzie COŚ. A może nawet teraz nie wie, co to dokładnie za audycja. Na wszelki wypadek niech go ktoś powiadomi, że ma ten wywiad w nocy - bo jeszcze chłopak zaśpi. ![]() - Simon - 03-26-2006 Paweł Konopacki napisał(a):Na wszelki wypadek niech go ktoś powiadomi, że ma ten wywiad w nocyHehe - już rozmawialiśmy. To ma iść "na żywca". ![]() - Niktważny - 03-26-2006 Simon napisał(a):To ma iść "na żywca".No właśnie! To tym bardziej niech mu ktoś powie, że to Coś, to wywiad z nim. Jak mu nie powiemy, to on nie pójdzie. A jak on nie pójdzie, to pół Polski będzie czekać niepotrzebnie. A jak pół Polski będzie czekać niepotrzebnie, to się potem pół Polski nie wyśpi. - Luter - 03-26-2006 Paweł Konopacki napisał(a):Kuba, dobrze, że napisałeś, co będzie. KN jak nas powiadamiał o audycji, to pewnie nie wiedział, ze to z nim przeprowadzą wywiad - dlatego napisał, że będzie COŚ.Żebyś wiedział! Nie wiem co to dokładnie za audycja, bo w odróżnieniu od Ciebie nie rozkładam każdego włosa na czworo. Zostałem poproszony o udział w audycji na temat aktualnie wydawanych nagrań JK - Suplementu oraz Świadectwa. Zgodziłem się. Wiem gdzie i kiedy mam się stawić. To wszystko. Jest zatem dokładnie tak jak piszesz: Nie wiem, co to dokładnie za audycja! Paweł Konopacki napisał(a):Jak mu nie powiemy, to on nie pójdzie. A jak on nie pójdzie, to pół Polski będzie czekać niepotrzebnie. A jak pół Polski będzie czekać niepotrzebnie, to się potem pół Polski nie wyśpi.Twoje niezdrowe (trwające od czterech lat) próby ze mną rywalizacji są w moim odczuciu po prostu żenujące. Jeśli masz ochotę, przyjedź we wtorek do Warszawy, to pójdziemy tam razem. Pozdrawiam, KN. - Niktważny - 03-26-2006 KN. napisał(a):Jeśli masz ochotę, przyjedź we wtorek do Warszawy, to pójdziemy tam razem.Niestety. Będe w tym czasie udzielał wywiadu w TVN24 - Szymon - 03-26-2006 Czy istnieje możliwość, że nagranie z owej audycji będzie dostępne W Wiadomym Odcinku Wirtualnej Przestrzeni ? Bo ja bardzo chętnie bym posłuchał, ale niestety z przyczyn ode mnie niezależnych nie będę miał takiej możliwości "na żywo". Pozdrawiam serdecznie - gredler - 03-26-2006 Szymon napisał(a):Czy istnieje możliwość, że nagranie z owej audycji będzie dostępne W Wiadomym Odcinku Wirtualnej Przestrzeni ?Pożyjemy - zobaczymy. - Łukasz G. - 03-26-2006 Krzysiu, nie przesadzaj, w moim przynajmniej odczuciu Paweł żartował. ![]() - Niktważny - 03-26-2006 Łukasz G. napisał(a):Krzysiu, nie przesadzaj, w moim przynajmniej odczuciu Paweł żartował.No i słusznie uważasz, ze żartowałem. Bo żartowałem. Tylko do tego, żeby to zrozumieć, trzeba mieć trochę dystansu do siebie. - Luter - 03-26-2006 Ale cały dostępny dla ludzkości dystans do siebie Ty, Pawle, zabierasz, więc dla mnie już nie starcza. KN. - Przemek - 03-26-2006 Ale tych ludzi w radiu to porypało, czy co ?? W środku nocy robic wywiady i rozmowy... - Kuba Mędrzycki - 03-26-2006 Taka jest formuła tej audycji. To są tzw.rozmowy nocą. No takie jest zycie... Kuba - Niktważny - 03-26-2006 Kuba Mędrzycki napisał(a):. To są tzw.rozmowy nocą.A może to są "Rozmowy niedokończone"? ![]() Głos taliba w twoim domu. - Kuba Mędrzycki - 03-27-2006 Gdyby promować to w RM, to Pomaton przynajmniej nieźle by na tym albumie zarobił Kuba - Torrentius - 03-27-2006 I moznaby sprzedawac beraety z inicjalami Kaczmarskiego ![]() - Luter - 03-27-2006 W programie będzie można usłyszeć kilka piosenek z Suplementu. KN. - Agatka - 03-27-2006 KN. napisał(a):W programie będzie można usłyszeć kilka piosenek z Suplementuto mnie czeka nieprzespana noc ![]() pozdrawiam Agatka ![]() - ann - 03-27-2006 Torrentius napisał(a):I moznaby sprzedawac berety z inicjalami KaczmarskiegoW związku z tym, że są takie same jak inicjały jednego z chomików już można sprzedawać ![]() - MART - 03-27-2006 KN. napisał(a):W programie będzie można usłyszeć kilka piosenek z Suplementu.czekam z niecierpliwością - Niktważny - 03-27-2006 Teraz będzie żart z gatunku dowcipów nieśmiesznych. Uwaga: KN. napisał(a):W programie będzie można usłyszeć kilka piosenek z Suplementu.No już się tak nie odkrywaj z tymi detalami, bo się jeszczze za dużo dowiemy. - Luter - 03-27-2006 Człowieku, zrozum że to nie ja ustalam scenariusz programu. Naprawdę nie wiem jak to dokładnie będzie wyglądało. KN. - Szymon - 03-27-2006 Paweł Konopacki napisał(a):No już się tak nie odkrywaj z tymi detalami, bo się jeszczze za dużo dowiemy.Pawle, ale... o co Ci, *****, chodzi ? - MART - 03-27-2006 Ja myślę, że to po prostu drobne nieporozumienie gdzieś tu po drodze wynikło. Dajcie już spokój - Niktważny - 03-27-2006 Szymon napisał(a):Pawle, ale... o co Ci, *****, chodzi ?O nic! Jaja sobie robię z KN - ale takie nieszkodliwe raczej. Coś się ostatnio uspokoiłeś, Szymonie, więc wypełniam pustkę po Tobie, jak umiem. Fakt, ze nieco wyszedłem już wprawy ![]() No dobrze, już Cię nie będę wyręczał, Szymonidesie! ![]() zdrówko! P. - Luter - 03-27-2006 Jaja to Ty robisz przede wszystkim z siebie. A jeśli lubisz i ze mnie - mnie to nie przeszkadza. Usiłowałem Ci to niedawno wyjaśnić, ale chyba nie zrozumiałeś. Szczerze pozdrawiam, KN. |