![]() |
Warszawska Tawerna - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Warszawska Tawerna (/showthread.php?tid=1970) |
Re: Warszawska Tawerna - Plenzni - 09-04-2010 Ano jestem ![]() Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 09-04-2010 Plenzni napisał(a):Ano jestem Ja też - ni to Panna ni to Waga. A lato? Będzie następne! Może lepsze. Do zobaczenia w Tavernie! ![]() Re: Warszawska Tawerna - Plenzni - 09-04-2010 No do zobaczenia ![]() Czy ja wiem czy ja jeszcze lepsze chcę? Osiągnąłem w nim aurea mediocritas i starczy. Więcej mi nie trzeba ![]() Taaa... Ta Panna jest straszna. Waga brzmi jakoś dostojniej jak dla faceta Re: Warszawska Tawerna - Plenzni - 09-20-2010 Na 26 nie została podana godzina. Czy mam rozumieć że zaczyna się o 20 a kończy 23 tak jak powyższe? Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 09-25-2010 Jest mi niezwykle głupio odwołać koncert na dzień przed, ale muszę. Październik jak najbardziej aktualny. dk Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 09-25-2010 Szkoda, ale może jakoś wytrzymam. Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 10-22-2010 Artur, czy ten październik to 24.X, czy w ostatnią niedzielę, bo się pogubiłam...? Re: Warszawska Tawerna - żbik - 10-23-2010 Co prawda pytanie nie do mnie, ale o ile mi wiadomo chodzi o tę niedzielę, czyli 24 paź. Re: Warszawska Tawerna - zamocik_23 - 10-29-2010 Jak to jest, że jakoś już nikomu nie chce sie pisac reacji z koncertów? ![]() ![]() Jako wierna bywalczyni WSJK-ów musze stwierdzić, że spotkanie w Tawernie tym razem przerosło lekko Wrocław. Może przez fakt, że Warszawiacy jak już wpadnął do Tawerny to nawet ława z kartką "rezerwacja" się nie uchroni, nie mówiąc o biednej skrzyni i innych wolnych meblach.. Kaczorek rządził na scenie przez kilka ładnych godzin, później gitara przeniosła się pod scenę, gdzie urzędowaliśmy jeszcze z godzinke. Jednym słowem pysznie ![]() ![]() Mam nadzieje, że jeszcze dane mi będzie kiedyś się tam u Was pojawić ^^ Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 11-02-2010 Ta niedziela była faktycznie wyjątkowa - trzeba było walczyć o kawałek podłogi ![]() Koniec listopada bez zmian, grudzień - jeszcze nie wiadomo. k Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 11-02-2010 Zgadza się, było wyjątkowo i tłoczno! Kawałek podłogi jednak wywalczyłam. Artur zazwyczaj robi przerwy na śpiewy (czytaj: ryki) publiczności, dla mnie to nie nowość. Sam koncert - i Artura, i grupy - był udany, wielkie dzięki! I dzięki specjalne za pożyczenie gitary, bo po koncercie Adam Ł. mógł się też wykazać, choć inny chłopak z gitarą usiłował w tym przeszkodzić, na szczęście przesiadł się gdzie indziej. Bardzo się cieszę również ze spotkania tych, którzy byli. Kasiu, przyjeżdżaj często! Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 01-31-2011 Hej, w styczniu koncert odwołany. Do lutego więc! K Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 01-31-2011 Szybki jesteś! Ale ja też przez pół stycznia miałam temperaturę prawie 40... Do lutego! Re: Warszawska Tawerna - MateuszNagórski - 01-31-2011 A tak się nastawiłem! ![]() Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 02-01-2011 Khem, właśnie się zorientowałem, że informację o odwołanym koncercie 30go, zamieściłem 31go. PAŁA! Ale luty już bez zmian. K Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 02-01-2011 Ja (masz szczęście! ![]() Pozdrawiam i do lutego, jak dobrze pójdzie. ![]() Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 09-09-2011 Słuchajcie, plotki głoszą, ze z września nici. Plotki głoszą, że taverna zamknięta/sprzedana nic nie wiadomo ![]() Jak coś będzie wiadomo to dam znać. No i, jakby co, dziękuję za 5 już chyba lat wspólnego śpiewania. K Re: Warszawska Tawerna - M.S. - 09-09-2011 Na razie wiesz więcej niż Tawerna, bo właśnie zamieściła ona na swoim profilu fejsowym ogłoszenia o październikowych koncertach. Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 09-09-2011 Póki co, wybierz się 29.IX do Tawerny Korsarz! Może tam będą przyjaźniejsze klimaty?! Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 09-14-2011 M.S. napisał(a):Na razie wiesz więcej niż Tawerna, bo właśnie zamieściła ona na swoim profilu fejsowym ogłoszenia o październikowych koncertach.To w takim razie muszę się nauczyć w końcu tego "fejsa" bo za cholerę nie potrafię tego znaleźć ![]() Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 09-23-2011 Raczej: niech nam śpiewa 100 lat! (zawsze to trochę lat więcej! ![]() Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 09-30-2011 No i proszę, pod nowym właścicielstwem Taverna rusza od października, to i my ruszamy 30.10.2011, 20:00, tam gdzie zwykle - to, co zwykle dk Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 10-09-2011 Suuuper! ![]() Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 03-22-2012 Gdyby ktoś się wybierał 25.03 na koncert to z żalem zawiadamiam, że z powodu choroby wokalisty koncert odwołany :( Re: Warszawska Tawerna - pkosela - 03-23-2012 Czołem Kaczor! Kuruj się! Mam nadzieję, że najdalej do 31.03 będziesz w ekstra formie ;) Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 03-24-2012 Ale przecież wiesz, że chętnie śpiewamy za Ciebie! Skoda i jak wyżej! :) Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 03-29-2012 Łatwo nie będzie. Dobrze, że nie założyłem wątku o koncercie 31go, bo właśnie bym go przesuwał ;) Re: Warszawska Tawerna - gosiafar - 03-29-2012 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Czekamy! :) Re: Warszawska Tawerna - dzikakaczka - 06-08-2012 Hej, kolejny koncert nietypowo, 31 czerwca :) Zapraszam! Re: Warszawska Tawerna - Pils - 06-08-2012 dzikakaczka napisał(a):Hej,Zaiste, baaardzo nietypowo... |