![]() |
Warszawska Tawerna - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Warszawska Tawerna (/showthread.php?tid=1970) |
- tmach - 10-22-2007 raven87 napisał(a):Dziękuję bardzo Tmach za pomoc w tej sytuacjiPrzecież Siostrze nie wypadało inaczej . ![]() - Młoda - 10-23-2007 Aniu, Arturze, Patryku - jak zawsze świetnie ![]() Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, wspólne granie i śpiewanie. Kaczor, uratowałeś naszą imprezę! dzięki jeszcze raz za strunę! ![]() - raven87 - 10-24-2007 Moi drodzy, powiedzcie mi: Tego koncertu w najbliższą niedziele, który się znajduje w "imprezach", to go nie ma, prawda? Czy może się mylę? - gosiafar - 10-24-2007 raven87 napisał(a):Tego koncertu w najbliższą niedziele, który się znajduje w "imprezach", to go nie ma, prawda?O ile wiem - nie ma! Ale, że to ostatnia Taverna i Kaczor... sorry, Kaczka będzie grał (chyba) może warto zajrzeć? !! Niech się Artur wypowie! ![]() A jutro Trzy Akordy, czyli wszystko, od Wolnej Grupy Bukowiny po szanty, od 21.00. Też warto! ![]() - ann - 10-25-2007 raven87 napisał(a):Moi drodzy, powiedzcie mi: Tego koncertu w najbliższą niedziele, który się znajduje w "imprezach", to go nie ma, prawda?Już się nie znajduje ![]() ![]() - raven87 - 10-25-2007 Dzięki wielkie ![]() - Krasny - 10-26-2007 Jeśli ktoś znalazł był moją czapkę po ostatniej tavernie, to proszę o kontakt ![]() - dzikakaczka - 10-26-2007 Jest sprawiedliwość :wredny: na tym świecie a poważnie, to zapytam się w niedzielę ![]() - Zmienna - 11-03-2007 Dzięki uprzejmości PKoseli ZDJĘCIA - raven87 - 01-24-2008 Hej, nasz drogi Kaczorku, czy myślisz o jakimś koncertowaniu w najbliższych miesiącach? Bo strasznie cicho i smutno tu. Jak tam sprawa wygląda choćby z cafe Paradox? Jest szansa na rozważaną powtórkę? - dzikakaczka - 01-24-2008 A więc tak: taverna powinna się otworzyć na walentynki czyli jest szansa na koncert pod koniec lutego. Z mojej strony mogę postarać się zorganizować solowy koncercik w Klubogalerii (mało tam miejsca na zespół, choć się zobaczy), jeśli jest szansa na frekwencję, to szefostwo nie jest przeciw ![]() Jak coś będzie organizowane o oczywista sprawa, że dam znać ![]() - gosiafar - 01-24-2008 dzikakaczka napisał(a):Jak coś będzie organizowane o oczywista sprawa, że dam znaćDawaj, dawaj, bo "Warszawa jest smutna bez Ciebie"! ![]() - dzikakaczka - 01-25-2008 <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kadaki.webpark.pl">www.kadaki.webpark.pl</a><!-- w --> strona się przenosi powoli ale jakieś informacje o koncertach są - pkosela - 01-25-2008 dzikakaczka napisał(a):ale jakieś informacje o koncertach sąNosz, jak nie niedziela, to wtorek... Dzika ta Kaczka... [ Dodano: 25 Styczeń 2008, 15:21 ] dzikakaczka napisał(a):jeśli jest szansa na frekwencjęWątpisz? Trochę reklamy i się ludzie nie pomieszczą ; ) (A wogóle większe to-to od Tawerny?) - dzikakaczka - 01-25-2008 Klubogaleria? no cóż, widywałem większe mieszkania, ale już robiliśmy tam koncert 5osobowym zespołem ![]() - pkosela - 01-25-2008 dzikakaczka napisał(a):jak się upchnie to wejdzie z 50 osób, przy 100 już nie będzie jak się ruszaćA, czyli martwisz się, żeby frekwencja nie była za duża? Spokojnie! Będziemy Cię bronić przed tłumem wielbicielek ![]() Myślę, że warto spróbować. Ostatnio wszyscy jakoś w sen zimowy zapadli... - tmach - 02-20-2008 Cytat:Dzielna załoga Taverny po wielu miesiacach rejsu po nie znanych wodach, gdzie wiatr dochodził do 10 w skali Beauforta, zakotwiczyła swą fregatę na wodach Ochockich przy brzegach RACŁAWICKIEJ 139. Radośni i pełni nadziei rozpoczeliśmy budowe nowej osady. Nie obyło sie jednak bez walk. Tubylcy pod wodzą Sanepidusa i Koncesjusa skutecznie utrudniali każdą nową inwencję. Jednak i tym dzielnym wojakom daliśmy radę. Więc gdy tylko lutowe słońce będzie odchodziło za horyzont, otworzymy nasze wrota by z pieśnią, tańcem i miodem świętować nasze zwycięstwo!Czyli czekamy na sygnał , czy Kaczka dalej gra JK w ostatnia niedzielę miesiąca. ![]() - pkosela - 02-21-2008 tmach napisał(a):Czyli czekamy na sygnał , czy Kaczka dalej gra JK w ostatnia niedzielę miesiąca.Tonietak... Czekamy na sygnał, czy Kaczka gra JK w jakiś normalny dzień! (piątek, sobota?) - dzikakaczka - 02-21-2008 TonietakTonietakTonietak Kaczka będzie grała w każdą normalną niedzielę a w ostatnią w miesiącu pewnie wrócimy z koncertami tematycznymi dozob - pkosela - 02-21-2008 No to będzie ciężko z dojazdami... Niemniej mam nadzieję na informacje o koncertach ![]() PS. Zdjęcia dotarły? Odezwij się na @ - gosiafar - 02-21-2008 pkosela napisał(a):No to będzie ciężko z dojazdami... E, tam, damy radę! ![]() pkosela napisał(a):Niemniej mam nadzieję na informacje o koncertach O, tak! ![]() - tmach - 02-21-2008 pkosela napisał(a):No to będzie ciężko z dojazdami...Ja tam nie narzekam na nową lokalizację. ![]() - pkosela - 02-21-2008 tmach napisał(a):Ja tam nie narzekam na nową lokalizację. Bliżej mam.W takim razie od najbliższego razu zostajesz Reporterem Dyżurnym i będziesz zdawać relacje! Nagrania i zdjęcia, a także zapis video mile widziany ![]() - tmach - 02-21-2008 pkosela napisał(a):Nagrania i zdjęcia, a także zapis video mile widzianyOddajesz mi swojego Pentaxa , żebym to mogła zrobić ? ![]() - pkosela - 02-21-2008 Masz swoje HP, Panasonic, czy tam inne Sony ![]() - piotrek - 02-22-2008 pkosela napisał(a):No to będzie ciężko z dojazdami...Eeee tam. Tam się da zajść piechotą. ![]() - pkosela - 02-22-2008 Wszędzie się da! Tylko niektórzy muszą wyjść tydzień przed ![]() PS. Waść z Mokotowa? Jakoś mi umknęło wcześniej... Porządna dzielnica! ![]() - gosiafar - 02-22-2008 Ale Taverna będzie już na Ochocie, na odcinku między Żwirki i Wigury a Grójecką. ![]() - piotrek - 02-22-2008 pkosela napisał(a):Waść z Mokotowa?Akurat ta część Racławickiej jest na Rakowcu - też dzielnicy z tradycjami... A w miarę bezboleśnie dojść na nią da się i z Mokotowa, i z Ochoty, i z Włoch/Okęcia. - pkosela - 02-22-2008 piotrek napisał(a):Akurat ta część Racławickiej jest na RakowcuPrawda. Jednak kiedyś to był dla mnie Mokotów. Aż do Żwirek i Woronicza ![]() gosiafar napisał(a):między Żwirki i Wigury a GrójeckąNo toż to już dzikie okolice... ![]() |