![]() |
Cmentarny mityng - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42) +---- Wątek: Cmentarny mityng (/showthread.php?tid=1728) Strony:
1
2
|
Cmentarny mityng - Krasny - 10-27-2005 Cześć! A może by tak się umówić i jakoś wspólnie pójść we wtorek na Powązki? Najlepiej wieczorową porą. Później można by się udać gdzieś jeszcze żeby choć trochę zniwelować nastrój dnia. Co Wy na to, są chętni? - adme - 10-28-2005 Wieczorową porą to ja pewnie gdzie indziej będę...ale zobaczę - dam znać. - rosa - 10-28-2005 stawię się swoją osobą :wink: - Iwa - 10-29-2005 Ja tez postaram sie byc ![]() - adme - 10-29-2005 no to może jakiś konkret? Godzina, miejsce...? - Tomasz Dzioch - 10-29-2005 Wobec tego proponuję godzinę 17:00. Możemy się umówić przed kościołem na Powązkach. - Filip P. - 10-30-2005 Którym kościołem? ![]() Byc moze wpadne, ale nie jestem pewien. - ann - 10-30-2005 Filip P. napisał(a):Moze przed bramą na Powązki Wojskowe?Którą? ![]() Spotkajcie się pod grobem Gomułki :lol: - Krasny - 10-30-2005 Proponuje o 17.00 przed glownym wejsciem do Arkadii. To nie budzi watpliwosi, kazdy wie jak trafic. - MacB - 10-30-2005 Krasny napisał(a):Proponuje o 17.00 przed glownym wejsciem do Arkadii. To nie budzi watpliwosi, kazdy wie jak trafic.?? Ja chyba nie jestem "każdy"... Wprawdzie nie stawię się osobiście, ale zapalcie i ode mnie świecę, proszę. - adme - 10-30-2005 OK Ja już wiem że będę ![]() - Luter - 10-30-2005 W ostatni czwartek między dwie skały nagrobne wmontowane zostały struny. KN. - adme - 10-30-2005 no to przy okazji zrobimy dokumentację fotograficzną ![]() - MacB - 10-30-2005 A może już ktoś sfotografował? - Krasny - 10-30-2005 KN. napisał(a):W ostatni czwartek między dwie skały nagrobne wmontowane zostały struny.Jezu.... Juz sie boje. Czy jest bardzo zle?... - adme - 10-30-2005 przestańcie offtop robić, to raz. a dwa - odczepcie się od pomnika bo znów oberwiemy za komentarze ![]() Co do zdjęć to tak później pomyślałam, że może ja pójdę wcześniej jutro, żeby zrobić za światła jakoś, co? - Filip P. - 10-30-2005 Prosze was dojechanie z Arkadii na powązki zajmie przynajmniej 30 min jak nie więcej. Lepiej było by się umówić przed bramą cmętarza wojskowego... Chyba ze będę w mniejszości to się dostosuję... Jednak mysle z ewszyscy wiedza akurat gdzie jest ta brama, a tam można dojechać z centrum dosyć prosto... Czekam na odpowiedź, bo raczej będę ![]() - radziu_88 - 10-30-2005 Nie koniecznie 30 min ![]() ![]() pozdro - Filip P. - 10-30-2005 Radziu ja wiem że Ty znasz Warszawę ![]() - radziu_88 - 10-30-2005 Filip P. napisał(a):Radziu ja wiem że Ty znasz WarszawęZnać to może tylko troche.Też troche fakt,nie pomyślałem też o tej dacie ;/ To nie wiem,róbcie jak uważacie.Mnie niestety nie będzie,chociaż chciałem,niestety rodzice się nie zgodzili. pozdro - Filip P. - 10-30-2005 A szkoda ![]() - adme - 10-30-2005 Filip, ale naprawdę dojedziemy szybciej niż w 30 minut, uwierz mi ![]() - Filip P. - 10-30-2005 Nie wiem, jechaliśmy w wakacje i potrwało to. Ale powiedzmy że Ci wierze ![]() chociaż mam cichą nadzieje że reszta nie uwierzy ![]() - Pils - 10-30-2005 Krasny napisał(a):Czy jest bardzo zle?...ale "źle", czy "złe"? A na poważnie. Struny są OK. Nawet zamontowane we właściwej kolejności. radziu_88 napisał(a):później podejść kawałek na powązkowską i tam wsiąść w autobus 180.<rotfl> tylko, że w te dni komunikacja w Warszawie stoi na głowie... Filip P. napisał(a):Moze przed bramą na Powązki Wojskowe?Główną, boczną, czy tą od Trasy AK (stamtąd jest najbliżej)? MacB napisał(a):zapalcie i ode mniejedna już stoi ![]() Jeszcze taki mały offtop, ale w temacie. Jak jesteście przy grobie, to może by tak trochę tam posprzątać stare wypalone znicze i liście, bo wiatr robi tam straszną borutę. Dzisiaj z rodzinką poświęciliśmy na to ponad 20 minut. - Filip P. - 10-30-2005 Może ktoś mieszkający bliżej niż ja wieźmie jakieś akcesoria potrzebne do sprzątnięcia. Mi chodzi o bramę tą blisko kościoła gdzie był pogrzeb, tam gdzie dojeżdza np. 170. - adme - 10-30-2005 czyli tam gdzie pętla? Ja mogę wziąć co do sprzątania, nie ma sprawy. A komunikacja na cmentarze jest teraz akurat chyba lepsza niż w innym czasie ![]() - MacB - 10-30-2005 Pils napisał(a):jedna już stoiDziękuję. - Iwa - 10-30-2005 Tomkowi chodziło o Kościół na cmentarzu wojskowym (tam gdzie był pogrzeb JK). Myślę, że to będzie dobre miejsce na spotkanie... Ale ja się dostosuję do Was. Pozdrawiam, Iwa - adme - 10-30-2005 to nie kościół tylko dom pogrzebowy :] - Tomasz Dzioch - 10-30-2005 Niech więc będzie przed domem pogrzebowym (o godz. 17). Czy są sprzeciwy? |