Forum o Jacku Kaczmarskim
Cmentarny mityng - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Ogłoszenia (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+---- Dział: Spotkania (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+---- Wątek: Cmentarny mityng (/showthread.php?tid=1728)

Strony: 1 2

Cmentarny mityng - Krasny - 10-27-2005

Cześć!
A może by tak się umówić i jakoś wspólnie pójść we wtorek na Powązki?
Najlepiej wieczorową porą. Później można by się udać gdzieś jeszcze żeby choć trochę zniwelować nastrój dnia. Co Wy na to, są chętni?

- adme - 10-28-2005

Wieczorową porą to ja pewnie gdzie indziej będę...ale zobaczę - dam znać.

- rosa - 10-28-2005

stawię się swoją osobą :wink:

- Iwa - 10-29-2005

Ja tez postaram sie byc Smile

- adme - 10-29-2005

no to może jakiś konkret? Godzina, miejsce...?

- Tomasz Dzioch - 10-29-2005

Wobec tego proponuję godzinę 17:00. Możemy się umówić przed kościołem na Powązkach.

- Filip P. - 10-30-2005

Którym kościołem? Wink Moze przed bramą na Powązki Wojskowe?

Byc moze wpadne, ale nie jestem pewien.

- ann - 10-30-2005

Filip P. napisał(a):Moze przed bramą na Powązki Wojskowe?
Którą? Tongue

Spotkajcie się pod grobem Gomułki :lol:

- Krasny - 10-30-2005

Proponuje o 17.00 przed glownym wejsciem do Arkadii. To nie budzi watpliwosi, kazdy wie jak trafic.

- MacB - 10-30-2005

Krasny napisał(a):Proponuje o 17.00 przed glownym wejsciem do Arkadii. To nie budzi watpliwosi, kazdy wie jak trafic.
?? Ja chyba nie jestem "każdy"...
Wprawdzie nie stawię się osobiście, ale zapalcie i ode mnie świecę, proszę.

- adme - 10-30-2005

OK
Ja już wiem że będę Smile do zobaczenia!

- Luter - 10-30-2005

W ostatni czwartek między dwie skały nagrobne wmontowane zostały struny.

KN.

- adme - 10-30-2005

no to przy okazji zrobimy dokumentację fotograficzną Smile

- MacB - 10-30-2005

A może już ktoś sfotografował?

- Krasny - 10-30-2005

KN. napisał(a):W ostatni czwartek między dwie skały nagrobne wmontowane zostały struny.

KN.
Jezu.... Juz sie boje. Czy jest bardzo zle?...

- adme - 10-30-2005

przestańcie offtop robić, to raz. a dwa - odczepcie się od pomnika bo znów oberwiemy za komentarze Tongue
Co do zdjęć to tak później pomyślałam, że może ja pójdę wcześniej jutro, żeby zrobić za światła jakoś, co?

- Filip P. - 10-30-2005

Prosze was dojechanie z Arkadii na powązki zajmie przynajmniej 30 min jak nie więcej. Lepiej było by się umówić przed bramą cmętarza wojskowego...
Chyba ze będę w mniejszości to się dostosuję... Jednak mysle z ewszyscy wiedza akurat gdzie jest ta brama, a tam można dojechać z centrum dosyć prosto...
Czekam na odpowiedź, bo raczej będę Smile

- radziu_88 - 10-30-2005

Nie koniecznie 30 min Smile O ile ja jeźdźiłem to można spod Arkadii najpierw pod stare powązki tramwajem 22 dojechać,wysiąść na Okopowej,a później podejść kawałek na powązkowską i tam wsiąść w autobus 180. To by było mniej chyba niż 30 min Smile Ale róbcie jak uważacie :]

pozdro

- Filip P. - 10-30-2005

Radziu ja wiem że Ty znasz Warszawę Smile, ale weź pod uwagę ze to 1 listopada i w okolicach powązek zapewne będzie sporo osób.

- radziu_88 - 10-30-2005

Filip P. napisał(a):Radziu ja wiem że Ty znasz Warszawę Smile, ale weź pod uwagę ze to 1 listopada i w okolicach powązek zapewne będzie sporo osób.
Znać to może tylko troche.Też troche fakt,nie pomyślałem też o tej dacie ;/ To nie wiem,róbcie jak uważacie.Mnie niestety nie będzie,chociaż chciałem,niestety rodzice się nie zgodzili.

pozdro

- Filip P. - 10-30-2005

A szkoda Smile

- adme - 10-30-2005

Filip, ale naprawdę dojedziemy szybciej niż w 30 minut, uwierz mi Smile

- Filip P. - 10-30-2005

Nie wiem, jechaliśmy w wakacje i potrwało to.
Ale powiedzmy że Ci wierze Wink

chociaż mam cichą nadzieje że reszta nie uwierzy Tongue

- Pils - 10-30-2005

Krasny napisał(a):Czy jest bardzo zle?...
ale "źle", czy "złe"?
A na poważnie. Struny są OK. Nawet zamontowane we właściwej kolejności.
radziu_88 napisał(a):później podejść kawałek na powązkowską i tam wsiąść w autobus 180.
<rotfl> tylko, że w te dni komunikacja w Warszawie stoi na głowie...
Filip P. napisał(a):Moze przed bramą na Powązki Wojskowe?
Główną, boczną, czy tą od Trasy AK (stamtąd jest najbliżej)?
MacB napisał(a):zapalcie i ode mnie
jedna już stoi Smile

Jeszcze taki mały offtop, ale w temacie. Jak jesteście przy grobie, to może by tak trochę tam posprzątać stare wypalone znicze i liście, bo wiatr robi tam straszną borutę. Dzisiaj z rodzinką poświęciliśmy na to ponad 20 minut.

- Filip P. - 10-30-2005

Może ktoś mieszkający bliżej niż ja wieźmie jakieś akcesoria potrzebne do sprzątnięcia.

Mi chodzi o bramę tą blisko kościoła gdzie był pogrzeb, tam gdzie dojeżdza np. 170.

- adme - 10-30-2005

czyli tam gdzie pętla? Ja mogę wziąć co do sprzątania, nie ma sprawy. A komunikacja na cmentarze jest teraz akurat chyba lepsza niż w innym czasie Wink Ale mnie tam nie zależy, możemy się spotkać gdziekolwiek bądź.

- MacB - 10-30-2005

Pils napisał(a):jedna już stoi
Dziękuję.

- Iwa - 10-30-2005

Tomkowi chodziło o Kościół na cmentarzu wojskowym (tam gdzie był pogrzeb JK). Myślę, że to będzie dobre miejsce na spotkanie... Ale ja się dostosuję do Was.

Pozdrawiam,
Iwa

- adme - 10-30-2005

to nie kościół tylko dom pogrzebowy :]

- Tomasz Dzioch - 10-30-2005

Niech więc będzie przed domem pogrzebowym (o godz. 17). Czy są sprzeciwy?