poczta Gmail - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: poczta Gmail (/showthread.php?tid=1309) Strony:
1
2
|
- Ola - 07-29-2005 ann napisał(a):Jeszcze ktoś?Ja jeśli można - Tomek - 07-29-2005 Dzięki Ann, pozdrowienia do Kołobrzegu :wink: - adme - 07-29-2005 Ola chetnie wysle jak dasz maila :] - Artur - 08-01-2005 adme, przecież e-mail jest w profilu - Alek - 08-01-2005 ann napisał(a):Jeszcze ktoś? chyba za bardzo nie nadużywam,co? :> Nie? To dobrze! To ja jeszcze :wink: - michalf - 08-01-2005 Jak już tak dajecie, to może i ja się załapię? :roll: A RPG to rzezywiście zacna rzecz. Wspomniane Dzikie Pola dla mnie są niesamowite. - tomekzemleduch - 08-01-2005 jęsli chętni do rozdawania zaproszeń jeszcze są to ja też poprosze - Zeratul - 08-01-2005 Artur napisał(a):adme, przecież e-mail jest w profiluCzy my na pewno widzimy ten sam profil? :wink: Pozdrawiam Zeratul P.S. Widzę zmianę w datowaiu postów - fajna rzecz - Tomek - 08-01-2005 Zeratul napisał(a):Widzę zmianę w datowaiu postów - fajna rzeczJak już tu chwalimy, to nie będę tworzył nowego wątku. Znacznie wygodniejszy sposób, nie da się ukryć... - ann - 08-01-2005 Rozesłane A e-mail jest w dolnym pasku - obok profilu, pw i gg - Alek - 08-01-2005 ann napisał(a):e-mail jest w dolnym pasku - obok profilu, pw i ggAle Ola nie ma... Tu Cie mamy Pozdrawiam! - ann - 08-01-2005 Jak to nie ma? :o Ja widzę, że ma Musiała ukryć przed Wami Poza tym - na tym forum nie da się zarejestrować bez e-maila - Zeratul - 08-01-2005 ann napisał(a):Jak to nie ma? :oJa bym też nam nie ufał :lol: Pozdrawiam Zeratul - Alek - 08-01-2005 A ja swoim zwyczajem nieudacznika pomarudzę trochę - bo mi gmail nie działa :placze: klikam na link i pojawia mi się coś takiego: Cytat:Wystąpił błąd związany z odnośnikiem. Możesz spróbować raz jeszcze kopiując cały odnośnik i wklejając go do paska adresu przeglądarki. Jeśli to nie poskutkuje, a nadal chciałbyś zarejestrować konto Gmail, będziesz potrzebował nowy odnośnik do stworzenia konta. Przepraszamy za niedogodności. Co znowy spierniczyłem? Pozdrawiam! - ann - 08-01-2005 Zeratul napisał(a):Ja bym też nam nie ufałTobie szczególnie Mistszu, poszło nowe zaproszenie. - michalf - 08-02-2005 Miałem to samo, ale w odnośniku skasowałem kropkę na końcu i podziałało. - Tomek - 08-02-2005 Mistszu, trzeba wkleić link i zrobić z nim tak, żeby wyglądał na dobry :lol: . U mnie podziałało - Alek - 08-02-2005 U mnie też - dzięki! A jak drugi raz nie zadziełał link od ann to myślałem,że się pod ziemię zapadnę :oops: - tomekzemleduch - 08-04-2005 Ann dzięki serdeczne za zaproszenie - Ola - 08-08-2005 Zeratul napisał(a):To nie kwestia zaufania. Raczej nie umieszczam wszystkich danych na różnych forach. Tu i tak zrobiłam wyjątek, bo znacie mój wiek i miejscowośćann napisał(a):Jak to nie ma? :oJa bym też nam nie ufał :lol: Dziękuję za zaproszenie! Pozdrawiam wszystkich słonecznie :papa: - Tomek - 08-08-2005 Ale mail to takie niezbyt pełne dane... Szczególnie, że można założyć nowy na potrzeby forum... - Zeratul - 08-09-2005 Tomek napisał(a):Ale mail to takie niezbyt pełne dane... Szczególnie, że można założyć nowy na potrzeby forum...Dokładnie - ja mam na przykład w tej chwili 6 adresów mailowych, z których każdy służy innym celom Publicznie można podawać te, których ewentualna likwidacja (np. w przypadku dużych ilości spamu) nie będzie wielką tragedią 8) Pozdrawiam Zeratul - Tomek - 08-09-2005 Zeratul napisał(a):Dokładnie - ja mam na przykład w tej chwili 6 adresów mailowych, z których każdy służy innym celomNo właśnie... Też kiedyś miałem 6, a może i więcej, ale wtedy nie miałem zasady "Jedno hasło, wszystkie konta" i pogubiłem... :lol: - misiek-st - 09-22-2005 Może ktoś wysłać i dla mnie zaproszenie na gmail :?: Byłbym wdzięczny - Zeratul - 09-22-2005 misiek-st napisał(a):Może ktoś wysłać i dla mnie zaproszenie na gmail :?: Byłbym wdzięcznyPoszło Najwyzej dostaniesz 10 egzemplarzy :wink: Pzodrawiam Zeratul - misiek-st - 09-22-2005 Bóg zapłacz... yyy... to jest - ZAPŁAĆ - lodbrok - 09-22-2005 Wysłałem, ale ponoć teraz zaproszenia nie są potrzebne - misiek-st - 09-22-2005 Dzięki Wam obu. |