Forum o Jacku Kaczmarskim
Wakacje - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Wakacje (/showthread.php?tid=1268)

Strony: 1 2 3 4

- lodbrok - 07-14-2005

Coś mi się zdaje, że większość swoje pragnienie spotkania z innymi forumowiczami zaspokoi dopiero w Kołobrzegu :wink:

- fizol - 07-14-2005

Petrvs napisał(a):A gdzie konkretnie na Mazury?
Pisz Smile

- Petrvs - 07-14-2005

Pewnie tak, ale mnie niestety w tym roku nie będzie w Kołobrzegu. Także zapewne dopiero w przyszłym... Sad

PS. Fizol - a co powiesz o Ełku? Big Grin

- fizol - 07-14-2005

Ełk to ok 100 km od Pisza ;/

- Petrvs - 07-14-2005

fizol napisał(a):Pisz

Aaaaaa ja nie zrozumiałem że chodzi o Pisz tylko myślałem że mówisz żebym pisał :lol: subtelności języka polskiego... :lol:

Spoko, to jeszcze zobaczymy.

Pozdrawiam!

- Luter - 07-14-2005

Petrvs napisał(a):Aaaaaa ja nie zrozumiałem że chodzi o Pisz tylko myślałem że mówisz żebym pisał
Właśnie! Pisz, Wrzeszcz, Sącz i Przemyśl. Szczególnie to ostatnie bardzo lubię.

- Kate - 07-15-2005

Ten Wrzeszcz jakoś psuje nastrój w tym zestawie Wink

- fizol - 07-15-2005

Powinno byc:

Sącz-->Pisz-->Wrzeszcz-->Przemyśl

tzw proces tworczy :lol:

[ Dodano: 2005-07-15, 12:30 ]
PS: jakby ktos byl w okolicy mazur, albo cuś to pisac Smile 501722275 Smilepzdr

- lodbrok - 07-28-2005

Żegnajcie na krótki czas i do zobaczenia (przynajmniej z częścią :beer: ) w Kołobrzegu. Start o 4.00. Blisko siedemset kilometrów do przebycia...

- ann - 07-28-2005

lodbrok napisał(a):Żegnajcie na krótki czas i do zobaczenia
do zobaczenia :drunk:
lodbrok napisał(a):Start o 4.00
start o 5:50 dSmile

- Simon - 07-28-2005

Miłej zabawy - dla ciała i ducha! :drunk: Popilnujemy tu dobytku pod Waszą nieobecność Confusedpoko:

- ann - 07-28-2005

Simon napisał(a):Popilnujemy tu dobytku pod Waszą nieobecność
a do Kołobrzegu to nie łaska? :|

- Simon - 07-28-2005

ann napisał(a):a do Kołobrzegu to nie łaska?
Ano nie. Będę oddawał się przyjemności pracowania. A poza tym - jestem ideałem domatora. 8)

- tolo - 07-28-2005

Wakacje fajna sprawa ale...
W te wakacje ostatni raz sesje w Dzikie Pola mialem miesiac temu, to zle Tongue
Cwiczac z kumplem walke bronia biala (ja szabla, on miecz, tzn. pseudopalcaty z ochrona itp.) cos sobie z miesniem zrobilem u nogi i boli jak skurczybyk, dostalem tez po palcach i jendego rozwalilem Big Grin
przebywam kolo domu, a jedny wyajzd to byl polywac kajakiem na jeziokru mimo, ze:
a) nie umie plywac kajakiem
b) nie umiem plywac wogole
Alem sie nieutopil wiec bylo milo Smile W kadzym razie, wakacje jak na razie sa i lekko wegetują Wink

Sącz? Znam jedne a nawet dwa, tj. Nowy Sącz i Stary Sącz... ma do nich kilka km, do Starego na piechte bym mogl zajsc Big Grin

- Kamil - 07-29-2005

Odlot na Kołobrzeg - 8:30, będę na miejscu o 17:40. Do zobaczenia, a zostających pozdrawiam serdecznie i liczę na spotkanie za rok!!

- Ola - 07-29-2005

Życzę wszystkim szczęściarzom będącym w Kołobrzegu dobrej zabawy. Jak ja wam zazdroszczę! Niestety w tym roku znowu nie mogę. Może w przyszłym...

- Petrvs - 07-29-2005

Ola napisał(a):Życzę wszystkim szczęściarzom będącym w Kołobrzegu dobrej zabawy. Jak ja wam zazdroszczę! Niestety w tym roku znowu nie mogę. Może w przyszłym...
Ech, ja niestety też zostaję... Sad Szkoda, bardzo chciałem jechać, ale siła wyższa, tak się złożyło niefortunnie że muszę zostać...
Za rok na pewno! Życzę dobrej zabawy! Big Grin

Pozdrawiam
pM

- JUTA - 07-30-2005

W poniedziałek 1 sierpnia wyjeżdżam w ukochane Tatry Big Grin (nareszcie!!! :lol: )
Zawiadamiam tym samym wszem i wobec, że nie będzie mnie na forum ( Cry ) przynajmniej do 10 sierpnia. Proszę więc użytkowników o ograniczenie swych zapędów pisarskich, a tym samym lakoniczne wysławianie się i zmniejszenie swej aktywności Tongue
Jak wróce nie chce mieć na powitanie tone postów do przeczytania :wink:

Pozdrawiam
Corchorus

P.S. Z góry dziękuję wszystkim przychylnie nastawionym do mojej prośby Confusedpoko:
P.S.2 Oczywiście ten post potraktujcie jako żart Big Grin Piszcie, piszcie i mną się nie przejmujcie. Nie chce być posądzona o namawianie do niecnych celów :wink:

- Tomek - 07-30-2005

Hehe, to jak wrócisz, też nie pisz za dużo... Ale napisz, jak tam stan szlaków. Jadę 10. Smile

- JUTA - 07-31-2005

Tomek napisał(a):Ale napisz, jak tam stan szlaków. Jadę 10.
Niestety nie wiem czy zdążę powiadomić Cię o tym - wszystko zależy od pogody :wink: Jak będzie ładniutka to mogę zostać w Zakopcu nawet do 14 Big Grin

Pozdrawiam
Corchorus

- Tomek - 07-31-2005

Trudno Smile . I tak pójdę... Big Grin

PS. Jakbym się nie pojawił na forum do końca sierpnia, to znaczy, że warunki były jednak dość trudne :lol:

- michalf - 08-01-2005

No a ja wczoraj wróciłem z lasu Tongue Kołobrzeg mnie ominął, mam nadzieję, że mieliście dobrą zabawę. Lecę czytać pozostałe siedemset postów.

- Tomek - 08-08-2005

Cieszcie się wraz ze mną, bowiem już pojutrze jadę w Tatry!!!

P(od) S(kryptem)
I nie przesadzajcie z pisaniem, nie wiem, czy będzie mi się chciało czytać tysiące postów Smile . Oczy sobie wypalę...

- Petrvs - 08-08-2005

Tomek napisał(a):Cieszcie się wraz ze mną, bowiem już pojutrze jadę w Tatry!!!
No to miłego wspinania się po Giewontach i innych ciekawych górach.. Big Grin Pamiętam że jak wlazłem kiedyś na Giewont to miałem potem okropne zakwasy, a z dzisiejszej perspektywy zdaje się że to jest nic.. :roll:

- Tomek - 08-08-2005

Dzięki, na pewno będzie miło Smile
Też kiedyś byłem na Giewoncie... Kurczę, zupełnie nie pamiętam, jak było... Chyba muszę sobie odświeżyć :lol:

- Petrvs - 08-08-2005

Tomek napisał(a):Też kiedyś byłem na Giewoncie... Kurczę, zupełnie nie pamiętam, jak było... Chyba muszę sobie odświeżyć
Będziesz to odśwież - ja byłem ostatni raz w ubiegłym roku na Giewoncie. W tym roku wolałem skocznię niż Giewont :lol:

- fizol - 08-08-2005

Petrvs, a tam kolo ciebie gdzies nie bylo jakis czas temu jakiegos huraganu albo co??podobno pol wsi rozwalilo??

- Zeratul - 08-09-2005

Tomek napisał(a):Cieszcie się wraz ze mną, bowiem już pojutrze jadę w Tatry!!!
Za dobrze masz :roll: Ja co prawda już w tym roku byłem, ale chętnie bym znów pojechał Big Grin

Pozdrawiam
Zeratul

P.S. Ja na Giewoncie byłem dopiero w tym roku i było bardzo fajnie Big Grin

- radziu_88 - 08-09-2005

fizol napisał(a):Petrvs, a tam kolo ciebie gdzies nie bylo jakis czas temu jakiegos huraganu albo co??podobno pol wsi rozwalilo??
tak był huragan ale to nie u niego ale niedaleko Smile

pozdro

- Tomek - 08-09-2005

Tyle że w tym roku, podobno, to raczej na narty... Zobaczymy... Grunt, że Tatry, reszta jest drugorzędna Smile

To z górskim pozdrowieniem!