Wakacje - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wakacje (/showthread.php?tid=1268) |
- lodbrok - 07-14-2005 Coś mi się zdaje, że większość swoje pragnienie spotkania z innymi forumowiczami zaspokoi dopiero w Kołobrzegu :wink: - fizol - 07-14-2005 Petrvs napisał(a):A gdzie konkretnie na Mazury?Pisz - Petrvs - 07-14-2005 Pewnie tak, ale mnie niestety w tym roku nie będzie w Kołobrzegu. Także zapewne dopiero w przyszłym... PS. Fizol - a co powiesz o Ełku? - fizol - 07-14-2005 Ełk to ok 100 km od Pisza ;/ - Petrvs - 07-14-2005 fizol napisał(a):Pisz Aaaaaa ja nie zrozumiałem że chodzi o Pisz tylko myślałem że mówisz żebym pisał :lol: subtelności języka polskiego... :lol: Spoko, to jeszcze zobaczymy. Pozdrawiam! - Luter - 07-14-2005 Petrvs napisał(a):Aaaaaa ja nie zrozumiałem że chodzi o Pisz tylko myślałem że mówisz żebym pisałWłaśnie! Pisz, Wrzeszcz, Sącz i Przemyśl. Szczególnie to ostatnie bardzo lubię. - Kate - 07-15-2005 Ten Wrzeszcz jakoś psuje nastrój w tym zestawie - fizol - 07-15-2005 Powinno byc: Sącz-->Pisz-->Wrzeszcz-->Przemyśl tzw proces tworczy :lol: [ Dodano: 2005-07-15, 12:30 ] PS: jakby ktos byl w okolicy mazur, albo cuś to pisac 501722275 pzdr - lodbrok - 07-28-2005 Żegnajcie na krótki czas i do zobaczenia (przynajmniej z częścią :beer: ) w Kołobrzegu. Start o 4.00. Blisko siedemset kilometrów do przebycia... - ann - 07-28-2005 lodbrok napisał(a):Żegnajcie na krótki czas i do zobaczeniado zobaczenia :drunk: lodbrok napisał(a):Start o 4.00start o 5:50 d - Simon - 07-28-2005 Miłej zabawy - dla ciała i ducha! :drunk: Popilnujemy tu dobytku pod Waszą nieobecność poko: - ann - 07-28-2005 Simon napisał(a):Popilnujemy tu dobytku pod Waszą nieobecnośća do Kołobrzegu to nie łaska? :| - Simon - 07-28-2005 ann napisał(a):a do Kołobrzegu to nie łaska?Ano nie. Będę oddawał się przyjemności pracowania. A poza tym - jestem ideałem domatora. 8) - tolo - 07-28-2005 Wakacje fajna sprawa ale... W te wakacje ostatni raz sesje w Dzikie Pola mialem miesiac temu, to zle Cwiczac z kumplem walke bronia biala (ja szabla, on miecz, tzn. pseudopalcaty z ochrona itp.) cos sobie z miesniem zrobilem u nogi i boli jak skurczybyk, dostalem tez po palcach i jendego rozwalilem przebywam kolo domu, a jedny wyajzd to byl polywac kajakiem na jeziokru mimo, ze: a) nie umie plywac kajakiem b) nie umiem plywac wogole Alem sie nieutopil wiec bylo milo W kadzym razie, wakacje jak na razie sa i lekko wegetują Sącz? Znam jedne a nawet dwa, tj. Nowy Sącz i Stary Sącz... ma do nich kilka km, do Starego na piechte bym mogl zajsc - Kamil - 07-29-2005 Odlot na Kołobrzeg - 8:30, będę na miejscu o 17:40. Do zobaczenia, a zostających pozdrawiam serdecznie i liczę na spotkanie za rok!! - Ola - 07-29-2005 Życzę wszystkim szczęściarzom będącym w Kołobrzegu dobrej zabawy. Jak ja wam zazdroszczę! Niestety w tym roku znowu nie mogę. Może w przyszłym... - Petrvs - 07-29-2005 Ola napisał(a):Życzę wszystkim szczęściarzom będącym w Kołobrzegu dobrej zabawy. Jak ja wam zazdroszczę! Niestety w tym roku znowu nie mogę. Może w przyszłym...Ech, ja niestety też zostaję... Szkoda, bardzo chciałem jechać, ale siła wyższa, tak się złożyło niefortunnie że muszę zostać... Za rok na pewno! Życzę dobrej zabawy! Pozdrawiam pM - JUTA - 07-30-2005 W poniedziałek 1 sierpnia wyjeżdżam w ukochane Tatry (nareszcie!!! :lol: ) Zawiadamiam tym samym wszem i wobec, że nie będzie mnie na forum ( ) przynajmniej do 10 sierpnia. Proszę więc użytkowników o ograniczenie swych zapędów pisarskich, a tym samym lakoniczne wysławianie się i zmniejszenie swej aktywności Jak wróce nie chce mieć na powitanie tone postów do przeczytania :wink: Pozdrawiam Corchorus P.S. Z góry dziękuję wszystkim przychylnie nastawionym do mojej prośby poko: P.S.2 Oczywiście ten post potraktujcie jako żart Piszcie, piszcie i mną się nie przejmujcie. Nie chce być posądzona o namawianie do niecnych celów :wink: - Tomek - 07-30-2005 Hehe, to jak wrócisz, też nie pisz za dużo... Ale napisz, jak tam stan szlaków. Jadę 10. - JUTA - 07-31-2005 Tomek napisał(a):Ale napisz, jak tam stan szlaków. Jadę 10.Niestety nie wiem czy zdążę powiadomić Cię o tym - wszystko zależy od pogody :wink: Jak będzie ładniutka to mogę zostać w Zakopcu nawet do 14 Pozdrawiam Corchorus - Tomek - 07-31-2005 Trudno . I tak pójdę... PS. Jakbym się nie pojawił na forum do końca sierpnia, to znaczy, że warunki były jednak dość trudne :lol: - michalf - 08-01-2005 No a ja wczoraj wróciłem z lasu Kołobrzeg mnie ominął, mam nadzieję, że mieliście dobrą zabawę. Lecę czytać pozostałe siedemset postów. - Tomek - 08-08-2005 Cieszcie się wraz ze mną, bowiem już pojutrze jadę w Tatry!!! P(od) S(kryptem) I nie przesadzajcie z pisaniem, nie wiem, czy będzie mi się chciało czytać tysiące postów . Oczy sobie wypalę... - Petrvs - 08-08-2005 Tomek napisał(a):Cieszcie się wraz ze mną, bowiem już pojutrze jadę w Tatry!!!No to miłego wspinania się po Giewontach i innych ciekawych górach.. Pamiętam że jak wlazłem kiedyś na Giewont to miałem potem okropne zakwasy, a z dzisiejszej perspektywy zdaje się że to jest nic.. :roll: - Tomek - 08-08-2005 Dzięki, na pewno będzie miło Też kiedyś byłem na Giewoncie... Kurczę, zupełnie nie pamiętam, jak było... Chyba muszę sobie odświeżyć :lol: - Petrvs - 08-08-2005 Tomek napisał(a):Też kiedyś byłem na Giewoncie... Kurczę, zupełnie nie pamiętam, jak było... Chyba muszę sobie odświeżyćBędziesz to odśwież - ja byłem ostatni raz w ubiegłym roku na Giewoncie. W tym roku wolałem skocznię niż Giewont :lol: - fizol - 08-08-2005 Petrvs, a tam kolo ciebie gdzies nie bylo jakis czas temu jakiegos huraganu albo co??podobno pol wsi rozwalilo?? - Zeratul - 08-09-2005 Tomek napisał(a):Cieszcie się wraz ze mną, bowiem już pojutrze jadę w Tatry!!!Za dobrze masz :roll: Ja co prawda już w tym roku byłem, ale chętnie bym znów pojechał Pozdrawiam Zeratul P.S. Ja na Giewoncie byłem dopiero w tym roku i było bardzo fajnie - radziu_88 - 08-09-2005 fizol napisał(a):Petrvs, a tam kolo ciebie gdzies nie bylo jakis czas temu jakiegos huraganu albo co??podobno pol wsi rozwalilo??tak był huragan ale to nie u niego ale niedaleko pozdro - Tomek - 08-09-2005 Tyle że w tym roku, podobno, to raczej na narty... Zobaczymy... Grunt, że Tatry, reszta jest drugorzędna To z górskim pozdrowieniem! |