Wakacje - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wakacje (/showthread.php?tid=1268) |
- Zeratul - 07-03-2005 fizol napisał(a):ejjj, bedzie ktos moze w Karpaczu w dniach od poniedzalku do srodu w tym tygodniu co teraz bedzie??Ja będę w nieco innych górach Minęliśmy się o jakieś 2 lata :wink: Pozdrawiam Zeratul - mike_di - 07-11-2005 Witam ! Ja właściwie to już dzisiaj z rana wyruszam nad morze na 10 dni (bez forum, internetu chlip ) potem szybkie przepakowanie i na (ł)obóz harcerski . Zatem jeśli pójdzie źle i nie znajdę odpowiednio dużo czasu przeczytamy się w okolicach 16 sierpnia . Dlatego też życze wszystkim Forumowiczom udanych wakacji i żegnam się z Wami na czas jakiś (bliżej określony ) . Pozdrawiam . - Filip P. - 07-11-2005 Szykuje się niespodziewanie wyjazd na "Nadzieję" Szybka spontaniczna akcja i na 90% będę... mniejsza z tym ze nie mam jak wrócić.. - fizol - 07-12-2005 Mam pytanie czy ktos zna moze jakis sprawdzony (najlepiej jeszcze tani) czarter jachtow na mazurach (chociaz niekoniecznie ) - Kate - 07-12-2005 fizol`u sprawdzony owszem, ale czy tani to już musisz sam ocenić. Dzisiaj już nie mam zabardzo czasu, ale jutro na priv mogę Ci podesłać kilka namiarów. [ Dodano: 2005-07-12, 17:18 ] Fizolu napisz czy dstałeś tę wiadomość na priv, tylko najlepiej napisz tu, bo ściśletajność mojej firmy mnie wyprowadza ze stanu błogiego spokoju i opanowania... - fizol - 07-12-2005 hehe, tak dostalem i serdecznie dziekuje dalbym ci "pomogla" ale nie moj temat :/ jeszcze raz sercdecznie dziekuje i pozdrawiam PS: moze bede w kolobrzegu - Przemek - 07-12-2005 Coś trzeba wymyśleć żeby się można było łatwo odnaleźć w Kołobrzegu... - Filip P. - 07-12-2005 Jeśli kogoś to interesuje to ja zdaje się będę od rana 29... - fizol - 07-12-2005 Mozliwe ze ja bede w Kołobrzegu przez caly (prawie) poprzedajacy impreze tydzien wiec jak cos to jestem do dyspozycji Przemek napisał(a):Coś trzeba wymyśleć żeby się można było łatwo odnaleźć w Kołobrzegu...w zyciu nie bylem wiec nic nie pomoge - ann - 07-12-2005 Przemku, co za problem? Pod sceną najlepiej - Przemek - 07-12-2005 Że pod sceną to oczywiste, ale mimo wszystko jeszcze coś by się przydało by się rozpoznać. Ja jakby co, będę miał w ręku aparat cyfrowy Olympus C-740 z osłoną przeciwsłoneczną na tulei - ann - 07-12-2005 Przemku - najprościej jak się da Jak zobaczycie pod sceną jakieś duże zgroamadzenie to pewnie ludzie z forum (listy), więc można śmiało podchodzić - fizol - 07-12-2005 ann napisał(a):Jak zobaczycie pod sceną jakieś duże zgroamadzenie to pewnie ludzie z forum (listy)moze i glupie pytanie ale jak oni sie wczesniej zbiora?? - Filip P. - 07-12-2005 pewnie spotkają się o wyznaczonej godzinie - ann - 07-12-2005 fizol napisał(a):moze i glupie pytanie ale jak oni sie wczesniej zbiora??Nie ma się o co martwić. Część się zna z realu już więc się poznają Zresztą - rok temu nas lodbrok bodajże tak znalazł Po 16 to pewnie już będzie grupka, więc nie masz sie co martwić. Chyba, że wiesz, o której przyjedziesz (i czym) to możemy Cię odebrać - fizol - 07-12-2005 A keidy bedzie wiadomo o jakiejs zbiorce?? mnie bedzie latwo poznac - taki calkiem zarosniety - ann - 07-12-2005 zbiórka jest pod sceną tak przynajmniej było rok temu i wypaliło podejrzewam, że po 16 spokojnie możesz rozglądać się za grupką forowiczów dobrze by było, żeby każdy podał orientacyjnie o której będzie - Przemek - 07-12-2005 Rok temu nie mogło nie wypalić, bo spotykały się osoby znające siędoskonale z wielu wcześniejszych spotkań. Teraz będzie sporo osób które się nie znają z reala. Warto by jakoś się kontaktować na miejscu. Może by tak telefony, sms ... - lodbrok - 07-13-2005 Arta i Ann wszyscy znają ze zdjęć w profilach. Skoro oni będą na pewno, to gromadźcie się wokół nich . - fizol - 07-13-2005 ann napisał(a):Chyba, że wiesz, o której przyjedziesz (i czym) to możemy Cię odebraćja najprawdopodobiej bede czekal jeszcze dlugo przed koncertem gdzies sie bede tam pod scena szlajal, czy moze jakies inne miejsce dla "wczesniakow"?? - Kate - 07-13-2005 ja pewnie będę z latawcem - ann - 07-13-2005 lodbrok napisał(a):Arta i Ann wszyscy znają ze zdjęć w profilach. Skoro oni będą na pewno, to gromadźcie się wokół nichZ tym, że my w Kołobrzegu będziemy dopiero ok. 13.30, więc pod sceną najwcześniej po 15 - Luter - 07-13-2005 Jeśli chodzi o mnie, to w Kołobrzegu będę od 24 lipca. Wcześniej będę w Gdańsku (17-24), a w sierpniu w Wiśle, w Wiedniu i - jeśli będzie ładna pogoda - w Zakopanem. Gdyby ktoś chciał się zobaczyć i pogadać, to służę swoją osobą (proszę pisać na priv, ale przez e-mail). KN. PS Do Ann i Arura: W Warszawie będziecie dokładnie wtedy, kiedy mnie tu nie będzie. Bardzo żałuję. Za to zobaczymy się w Kołobrzegu. Pozdrawiam. - fizol - 07-13-2005 To moze dla tych ktorzy beda najprawdopodobniej wczesniej (wczesniej znaczy "dzien wczesniej" a nie godzine przed koncertem ) zrobimy jeszcze pre-spotkanie tam w kolobrzegu??ilu by bylo chetnych?? - Filip P. - 07-14-2005 Ja już mówiłem jestem w kołobrzegu cały dzień 29 bodaj od 8 rano Zresztą jeszcze się skontaktujemy - Hubert - 07-14-2005 W dniach 23 - 31.07 będę w Kazimierzu Dolnym. Czy mam szansę spotkać kogoś Forumowiczów/Listowiczów? Pozdrawiam wszystkich życząc miłych i udanych wakacji. - Phete - 07-14-2005 Witam. pozwole sobie wystosować malutki apel tudzież propozycje ( bo coś mi nudą wieje już ) Jeżeli jest ktoś lub będzie w okolicach dziś-20lipca w Gdańsku i ma ochotę gdzieś wypaść pogadać przy piwku lub kawce niech wali jak w dym na priv Pozdr. PP wakacjie - behemott - 07-14-2005 Okuninka- czy ktos wybiera sie tam w sierpniu ? polecam przepiekne Jezioro Białe chociaż w sezonie troszke przepełnione - fizol - 07-14-2005 A moze ktos jedzie tereaz (od tej soboty do przyszlej) na mazury?? pzdr Piotrek - Petrvs - 07-14-2005 A gdzie konkretnie na Mazury? :wink: |