Wakacje - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Wakacje (/showthread.php?tid=1268) |
Wakacje - lodbrok - 06-30-2005 W związku z rozpoczęciem długo oczekiwanego przez pewnie zdecydowaną większość członków forum, okresu wakacyjnego, pozwoliłem sobie założyć nowy temat w którym można będzie informować pozostałych forumowiczów o swoich planach wakacyjnych, wyjazdach i powrotach, co być może ułatwi spotkanie się gdzieś na wakacyjnym szlaku, czy przekazanie innych wakacyjnych informacji. Piszcie zatem, kto i gdzie się wybiera, kiedy wraca itd. Pozdrawiam wszystkich . - fizol - 06-30-2005 Moze ktos bedzie jechal w rudawy janowickie w dniach 20-23.07?? bo ja tam jade z grupka kaczmarofili i bedzie wesolo poza tym rudawy sa piekne A i na forum nie bedzie mnei od przyszlej soboty przez dwa tygodnie odpoczniecie sobie pzdr - Kate - 06-30-2005 Witam Ja wakacje dopiero we wrześniu...bądę unikać wyborów Wrześnień. Wyruszany 18-tego na Mazury popływać przez 2 tygodnie łódeczką a wyruszamy z Pisza...Piszu...no nigdy nie wiem :oops: A jak już jesteśmy przy tym temacie, to może ktoś jest zainteresowany dołączeniem do nas na tę "wyprawę", bo jakoś tak się porobiło, ze dysponujemy 3-4 miejscami wolnymi na łódce. Zainteresowanych prosze na priv. Pozdrawiam. - fizol - 06-30-2005 mmmm łódki...ja mialem plynac na rejs do Brestu ale niestety nie wyszlo z powodow osobistych ;( kurde, poplynalbym sobie na mazury ale szkola - lodbrok - 06-30-2005 A o Kłobrzeg nie zahaczacie czasami pod koniec lipca? :wink: - Kate - 06-30-2005 fizolu gdybyś się jednak zdecydował to daj znać no ja o Kołobrzeg mam jak najbardziej plan zahaczyć...i jeśli wszystko będzie po mojej myśli to się pojawiam - Mat - 06-30-2005 noo... ja w poniedzialek wyjezdzam w góry :!: nikt nie wybiera się na Pilsko bądź na Babią od 4 do 8 lipca :?: - Przemek - 06-30-2005 A może ktoś będzie z Zakopanem (lub w okolicy) od 23 do 29 lipca :> ??? - ann - 06-30-2005 jak plany to plany 14-18 (lub 19) lipca - Złoty Potok po 20 lipca Warszawa przez jakiś tydzień potem 29 - 31 lipca Kołobrzeg w sierpniu (na razie daty nieznane ) - Lidzbark Warmiński, może Praga (a jak nie Praga to Zakopane :] ) i pewnie Toruń - michalf - 06-30-2005 Kołobrzeg niestety nie, choć to ledwo 40 km :/ 16-31 lipca - Męcikał k. Chojnic. Będę pomagał koleżance na obozie harcerskim. - Tomek - 06-30-2005 Hurra, wakacje, extra!!!!! Wreszcie mam praktyki!!!! Nie mogłem się doczekać, zawsze chcałem mieć praktyki w lipcu! Życzę wszystkim wwakacji bez praktyk i kampanii wrześniowej :lol: - k. - 06-30-2005 lipiec-podroz w czasie: bliski wschod grecja rzym sierpien bieszczady i domyslny beskid niski (1-15.VIII) a pozniej madryt i barcelona (18-31.VIII), a pozniej SESJA stane na glowie zeby zahaczyc o kolobrzeg-nie wiecie czy jest jakis pociag stamtad w bieszczady? pozdrawiam - tomekzemleduch - 06-30-2005 Fizol a gdzie w Rudawach? - ann - 07-01-2005 Tomek napisał(a):zawsze chcałem mieć praktyki w lipcu!hehe ja mam praktyki ale we wrześniu i w październiku :lol: k. napisał(a):stane na glowie zeby zahaczyc o kolobrzeg-nie wiecie czy jest jakis pociag stamtad w bieszczady?oni powinni wiedzieć - Tomek - 07-01-2005 ann napisał(a):hehe ja mam praktyki ale we wrześniu i w październikuNo, nie wiem co gorsze... Zależy, gdzie w góry jedziesz - fizol - 07-01-2005 tomekzemleduch napisał(a):Fizol a gdzie w Rudawach?Docelowo po wieczor w "Szwajcarce" - ann - 07-01-2005 Tomek napisał(a):Zależy, gdzie w góry jedziesznie jadę w góry - Tomek - 07-01-2005 To lepiej we wrześniu- praktyki nie zając, jeszcze się nie zdarzyło, żeby komuś uciekły - ann - 07-01-2005 Ja bym tam wolała październik - listopad Zresztą - praktyk w szkole nie da się zrobić w lipcu ani w sierpniu - Zeratul - 07-01-2005 fizol napisał(a):Byłem tam kiedyśtomekzemleduch napisał(a):Fizol a gdzie w Rudawach?Docelowo po wieczor w "Szwajcarce" Co prawda przejazdem, a właściwie przechodem ( :wink: ), ale też się liczy :wink: Pozdrawiam Zeratul - Tomek - 07-01-2005 ann napisał(a):Zresztą - praktyk w szkole nie da się zrobić w lipcu ani w sierpniuMoże się nie da, ale za to jaki spokój! - Simon - 07-01-2005 fizol napisał(a):Docelowo po wieczor w "Szwajcarce"No proszę! Być może mijaliśmy się kiedyś na szlakach w Rudawach. Jednak ja byłem częstszym gościem w "Czartaku", zwłaszcza w zimie. Tak czy owak - okolice to przepiękne. :roll: - fizol - 07-01-2005 Simon napisał(a):Tak czy owak - okolice to przepiękne.No fakt, Rudawy sa przepiekne...zwlaszcza jesienia i poznym latem... "Ja zawsze gdy jest jakis ruch w narodzie Wyjezdzam w..." RUDAWY - Filip P. - 07-01-2005 Odpoczywam i odpoczywam... Wakacje mi się zaczęły w poniedziałek, w ten poniedziałek jade na mazurki powędkować. Potem gdzies pod namiot w ładne okolice Stalowej Woli. Następnie Grzybowo koło Kołobrzega, niestety 10 sierpnia wracam 25-27. Tyle czasu bez neta, jak ja to przeżyje - SzAMaN - 07-01-2005 Filip P. napisał(a):ładne okolice Stalowej WoliHmmm... to moje rejony. Tylko powiedz mi, które okolice uznajesz za ładne? Bo w tych rejonach o takie raczej ciężko - Filip P. - 07-02-2005 Hmm... Ja tylko z opowieści wiem że ładne tak dokładnie to Zaklików. Pierwszy raz tam będę, ze strony internetowej wynikało ze jest tam nie brzydko (sprawdze to) - SzAMaN - 07-02-2005 Filip P. napisał(a):Ja tylko z opowieści wiem że ładne tak dokładnie to Zaklików.Aha. To akurat w tym przypadku opowieści nie mijają się z prawdą. Fajny zakątek Miłego wypoczynku - fizol - 07-02-2005 ejjj, bedzie ktos moze w Karpaczu w dniach od poniedzalku do srodu w tym tygodniu co teraz bedzie?? - Filip P. - 07-02-2005 Szaman, dzięki ocenie i napisze jak tam w Twoich okolicach.. - SzAMaN - 07-03-2005 Życze udanego wypoczynku. Ja jutro ruszam stopem pod Przemyśl, a następnie stopem do Hrubieszowa |