Forum o Jacku Kaczmarskim
Wakacje - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Hyde Park (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: Wakacje (/showthread.php?tid=1268)

Strony: 1 2 3 4

Wakacje - lodbrok - 06-30-2005

W związku z rozpoczęciem długo oczekiwanego przez pewnie zdecydowaną większość członków forum, okresu wakacyjnego, pozwoliłem sobie założyć nowy temat w którym można będzie informować pozostałych forumowiczów o swoich planach wakacyjnych, wyjazdach i powrotach, co być może ułatwi spotkanie się gdzieś na wakacyjnym szlaku, czy przekazanie innych wakacyjnych informacji. Piszcie zatem, kto i gdzie się wybiera, kiedy wraca itd. Pozdrawiam wszystkich Smile .

- fizol - 06-30-2005

Moze ktos bedzie jechal w rudawy janowickie w dniach 20-23.07?? bo ja tam jade z grupka kaczmarofili i bedzie wesolo Smile poza tym rudawy sa piekne Smile

A i na forum nie bedzie mnei od przyszlej soboty przez dwa tygodnie Smile odpoczniecie sobie Big Grin

pzdr

- Kate - 06-30-2005

Witam
Ja wakacje dopiero we wrześniu...bądę unikać wyborów Wink
Wrześnień. Wyruszany 18-tego na Mazury popływać przez 2 tygodnie łódeczką a wyruszamy z Pisza...Piszu...no nigdy nie wiem :oops:

A jak już jesteśmy przy tym temacie, to może ktoś jest zainteresowany dołączeniem do nas na tę "wyprawę", bo jakoś tak się porobiło, ze dysponujemy 3-4 miejscami wolnymi na łódce. Zainteresowanych prosze na priv.

Pozdrawiam.

- fizol - 06-30-2005

mmmm łódki...ja mialem plynac na rejs do Brestu ale niestety nie wyszlo z powodow osobistych ;( kurde, poplynalbym sobie na mazury ale szkola Sad

- lodbrok - 06-30-2005

A o Kłobrzeg nie zahaczacie czasami pod koniec lipca? :wink:

- Kate - 06-30-2005

fizolu gdybyś się jednak zdecydował to daj znać

no ja o Kołobrzeg mam jak najbardziej plan zahaczyć...i jeśli wszystko będzie po mojej myśli to się pojawiam Smile

- Mat - 06-30-2005

noo... ja w poniedzialek wyjezdzam w góry :!: nikt nie wybiera się na Pilsko bądź na Babią od 4 do 8 lipca :?:

- Przemek - 06-30-2005

A może ktoś będzie z Zakopanem (lub w okolicy) od 23 do 29 lipca :> ???

- ann - 06-30-2005

jak plany to plany Wink

14-18 (lub 19) lipca - Złoty Potok Smile
po 20 lipca Warszawa przez jakiś tydzień
potem 29 - 31 lipca Kołobrzeg

w sierpniu (na razie daty nieznane Big Grin ) - Lidzbark Warmiński, może Praga (a jak nie Praga to Zakopane :] ) i pewnie Toruń Wink

- michalf - 06-30-2005

Kołobrzeg niestety nie, choć to ledwo 40 km :/

16-31 lipca - Męcikał k. Chojnic. Będę pomagał koleżance na obozie harcerskim.

- Tomek - 06-30-2005

Hurra, wakacje, extra!!!!! Wreszcie mam praktyki!!!! Nie mogłem się doczekać, zawsze chcałem mieć praktyki w lipcu!

Życzę wszystkim wwakacji bez praktyk i kampanii wrześniowej :lol:

- k. - 06-30-2005

lipiec-podroz w czasie: bliski wschod grecja rzym Smile sierpien bieszczady i domyslny beskid niski (1-15.VIII) a pozniej madryt i barcelona (18-31.VIII), a pozniej SESJA Smile stane na glowie zeby zahaczyc o kolobrzeg-nie wiecie czy jest jakis pociag stamtad w bieszczady?
pozdrawiam

- tomekzemleduch - 06-30-2005

Fizol a gdzie w Rudawach?

- ann - 07-01-2005

Tomek napisał(a):zawsze chcałem mieć praktyki w lipcu!
hehe ja mam praktyki ale we wrześniu i w październiku :lol:
k. napisał(a):stane na glowie zeby zahaczyc o kolobrzeg-nie wiecie czy jest jakis pociag stamtad w bieszczady?
oni powinni wiedzieć Wink

- Tomek - 07-01-2005

ann napisał(a):hehe ja mam praktyki ale we wrześniu i w październiku
No, nie wiem co gorsze... Zależy, gdzie w góry jedziesz Smile

- fizol - 07-01-2005

tomekzemleduch napisał(a):Fizol a gdzie w Rudawach?
Docelowo po wieczor w "Szwajcarce" Smile

- ann - 07-01-2005

Tomek napisał(a):Zależy, gdzie w góry jedziesz
nie jadę w góry Tongue

- Tomek - 07-01-2005

To lepiej we wrześniu- praktyki nie zając, jeszcze się nie zdarzyło, żeby komuś uciekły Smile

- ann - 07-01-2005

Ja bym tam wolała październik - listopad Wink
Zresztą - praktyk w szkole nie da się zrobić w lipcu ani w sierpniu Big Grin

- Zeratul - 07-01-2005

fizol napisał(a):
tomekzemleduch napisał(a):Fizol a gdzie w Rudawach?
Docelowo po wieczor w "Szwajcarce" Smile
Byłem tam kiedyś Big Grin
Co prawda przejazdem, a właściwie przechodem ( :wink: ), ale też się liczy :wink:

Pozdrawiam
Zeratul

- Tomek - 07-01-2005

ann napisał(a):Zresztą - praktyk w szkole nie da się zrobić w lipcu ani w sierpniu
Może się nie da, ale za to jaki spokój!

- Simon - 07-01-2005

fizol napisał(a):Docelowo po wieczor w "Szwajcarce"
No proszę! Być może mijaliśmy się kiedyś na szlakach w Rudawach. Jednak ja byłem częstszym gościem w "Czartaku", zwłaszcza w zimie. Tak czy owak - okolice to przepiękne. :roll:

- fizol - 07-01-2005

Simon napisał(a):Tak czy owak - okolice to przepiękne.
No fakt, Rudawy sa przepiekne...zwlaszcza jesienia i poznym latem...

"Ja zawsze gdy jest jakis ruch w narodzie
Wyjezdzam w..."

RUDAWY Big Grin

- Filip P. - 07-01-2005

Odpoczywam i odpoczywam... Wakacje mi się zaczęły w poniedziałek, w ten poniedziałek jade na mazurki powędkować. Potem gdzies pod namiot w ładne okolice Stalowej Woli. Następnie Grzybowo koło Kołobrzega, niestety 10 sierpnia Sad wracam 25-27. Tyle czasu bez neta, jak ja to przeżyje Wink

- SzAMaN - 07-01-2005

Filip P. napisał(a):ładne okolice Stalowej Woli
Hmmm... to moje rejony. Tylko powiedz mi, które okolice uznajesz za ładne? Bo w tych rejonach o takie raczej ciężko Wink

- Filip P. - 07-02-2005

Hmm... Ja tylko z opowieści wiem że ładne Wink tak dokładnie to Zaklików. Pierwszy raz tam będę, ze strony internetowej wynikało ze jest tam nie brzydko Wink (sprawdze to)

- SzAMaN - 07-02-2005

Filip P. napisał(a):Ja tylko z opowieści wiem że ładne tak dokładnie to Zaklików.
Aha. To akurat w tym przypadku opowieści nie mijają się z prawdą. Fajny zakątek Smile Miłego wypoczynku Smile

- fizol - 07-02-2005

ejjj, bedzie ktos moze w Karpaczu w dniach od poniedzalku do srodu w tym tygodniu co teraz bedzie??

- Filip P. - 07-02-2005

Szaman, dzięki ocenie i napisze jak tam w Twoich okolicach.. Wink

- SzAMaN - 07-03-2005

Życze udanego wypoczynku. Ja jutro ruszam stopem pod Przemyśl, a następnie stopem do Hrubieszowa