![]() |
Tradycja - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Tradycja (/showthread.php?tid=1142) |
Tradycja - Staszek - 05-31-2005 Drodzy forumowicze! Informuje, ze w Warszawie w czerwcu odbeda sie dwa koncerty z piesniami i wierszami Jacka Kaczmarskiego. 12 czerwca - klub Maska, godz. 19 26 czerwca - Dom Kultury Srodmiescie, godz. 19 Na obydwa koncerty - wstep wolny. Wraz z Mateuszem Nagorskim serdecznie Panstwa zapraszam! Stanislaw Elsner Zaluski - Przemek - 05-31-2005 Niestety obie daty to niedziele (najgorszy dzień jak dla mnie, bo mam kilkaset km), szkoda że nie sobota... - Łukasz - 05-31-2005 Ja mimo wiatru i sesji ![]() Również dziękuję za info - Petrvs - 05-31-2005 Aj, pierwszy termin mi całkowicie odpada, nie będzie mnie wtedy, na drugi będę kombinował- może jak uda mi się złapać dzień wolny to przyjadę. Dzięki za informacje. Pozdrawiam PM - Staszek - 06-01-2005 Wszystkim, ktorzy chca sie pojawic - dziekujemy. Za niedogodnosci terminowe przepraszamy - nie zalezaly one od nas! Pozdrawiam, Stanislaw Elsner Zaluski - MichałGadziński - 06-01-2005 Ojejku... sesja. Jeśli tylko będę mógł, pojawię się! - Przemek - 06-01-2005 Skoro mieszkasz w Wawie, to co za problem ... - MichałGadziński - 06-01-2005 SESJA :!: ;/ - Przemek - 06-01-2005 Eeeeeeeeeee, też problem ![]() - MichałGadziński - 06-01-2005 Może uporam się ze wszystkim przed 26. Spróbuję.... - Tomek_Ciesla - 06-15-2005 Ja będe prawie na pewno ![]() Pozdrawiam, Tomek - OLI - 06-17-2005 Repertuar był ciekawy, różnorodny. Mi się podobało. Szkoda tylko, że było mało osób. Jednak jak sam Mateusz stwierdził, ludzi mało,ale sprawdzeni, czy coś podobnej treści... były małe błędy,ale mi się bardzo podobało... - fizol - 06-17-2005 a cos wiecej mozna napisac?? bo dla mnei niemozliwe bylo stawienei sie tam...;/ - Tomek_Ciesla - 06-23-2005 OLI napisał(a):Repertuar był ciekawy, różnorodny. Mi się podobało. Szkoda tylko, że było mało osób. Jednak jak sam Mateusz stwierdził, ludzi mało,ale sprawdzeni, czy coś podobnej treści...Niestety w masce nie mogłem być, ale w tą sobotę na Smolnej i ja przybęde... Pozdrawiam, tomek - Filip P. - 06-23-2005 W niedzielę! ![]() - MichałGadziński - 06-23-2005 Mnie niestety nie będzie. ![]() Liczę na obfite relacje. - Tomek_Ciesla - 06-26-2005 Koncert bya ja byłem na nim ![]() Pozdrawiam, Tomek - Filip P. - 06-26-2005 Masteusz Nagórski dla mnie bardzo dobrze gra i śpiewa piosenki Jacka Kaczmarskiego. NIe napisze nic więcej, bo nie ma potrzeby. Wielki plus ![]() - MacB - 06-26-2005 Tomek_Ciesla napisał(a):ylko taka mała prośba - niech następnym razem będą płyty do kupieniaCzyje? ![]() - Tomek_Ciesla - 06-26-2005 MacB napisał(a):Mateusza i pana Stanisława oczywiście :wink:Tomek_Ciesla napisał(a):ylko taka mała prośba - niech następnym razem będą płyty do kupieniaCzyje? Pozdrawiam, Tomek - MacB - 06-26-2005 Rozumiem ![]() - Maciek S. - 06-27-2005 Koncert był udany ![]() ![]() Bardzo dziękuje i serdecznie pozdrawiam. Maciek. - fizol - 06-28-2005 Taka prosba - napiszcie cos wiecej, bo nie mialem niestey mozliwosci byc i chyba raczej nei bede mial...ale chcialbym sie dowiedziec wiecej od osob ktore byly - Tomek_Ciesla - 07-03-2005 A co Cię dokładniej interesuje? Pozdrawiam, Tomek - fizol - 07-03-2005 no mniej wiecej co bylo, jak sie podobalo, czyli to co wyzej napisane tylko obszerniej ![]() - Filip P. - 07-03-2005 Mi się podobało, jak zwykle Mateusz Nagórski mnie nie zawiódł. Recytacje pana Stanisława Załuskiego miejscami nie bardzo, szczególnie gdy w głosie dominowała chrypa. Ogólnie wyspęp jako całość udany, chociaz spodziewałem się wiecej recytacji. Co jeszcze pisać? - Tomek_Ciesla - 07-04-2005 Mi właśnie ta grypa bardzo do gustu przypadła...mi sie najbardziej podobał koniec - kawałek ballady ebraczej ![]() |